הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שעורי ספורט בבית ספר

Shabtay

משתמש מתחיל
294
0
נק' מוניטין:
12
294
0
כל מיני שכיבות שמיכה וג'קסונים שנותנים לנו לעשות בבית ספר יכולים לפגוע לי בהתקדמות ולעייף אותי באימון?
היום למשל הוא נתן לנו איזה 4 סטים של 20 שכיבות שמיכה, ואחרי זה 3 סטים של 20 ג'קסונים,
הרג לי את היד אחורית

כל מיני שכיבות שמיכה וג'קסונים שנותנים לנו לעשות בבית ספר יכולים לפגוע לי בהתקדמות ולעייף אותי באימון?
היום למשל הוא נתן לנו איזה 4 סטים של 20 שכיבות שמיכה, ואחרי זה 3 סטים של 20 ג'קסונים,
הרג לי את היד אחורית

קצת קשה לתת לך תשובה מוחלטת, זה לא כל כך שחור ולבן, אבל כעיקרון אם אתה נח טוב ואוכל מספיק לא צריכה להיות בעייה.

אם לא קשה לך באימון עצמו בחדר-כושר אתה בסדר, קח בחשבון גם שלא כל שיעור ספורט יהיה לך אותם סטים ככה שיש מצב שזה חד-פעמי.

נ.ב: מה זה ג'קסונים??

קצת קשה לתת לך תשובה מוחלטת, זה לא כל כך שחור ולבן, אבל כעיקרון אם אתה נח טוב ואוכל מספיק לא צריכה להיות בעייה.

אם לא קשה לך באימון עצמו בחדר-כושר אתה בסדר, קח בחשבון גם שלא כל שיעור ספורט יהיה לך אותם סטים ככה שיש מצב שזה חד-פעמי.

נ.ב: מה זה ג'קסונים??

כבר נשאל בעבר על הג'קסונים
זה כינוי צבאי לדיפס\מקבילים
😃

כל שנה אותו סיפור, לא נמאס להם? צריך להוציא חוק בכנסת שנמלי תעופה ובתי ספר ושירותי עירייה לא יכולים לשבות

לא חח.. אני בתיכון, סתם לא הייתי בטוח כי כל העניינים האלו אף פעם לא סגורים

גם הם אף פעם לא יהיו סגורים.

במקרה הכי גרוע לא קמת לבית ספר ונהנת מעוד יום של חופש..ללמוד בכל מקרה אתה לא תלמד (לפחות לא משהו חשוב יותר מדי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית