- פותח/ת השרשור
מסירטונים שראיתי את טורפ שוחה יש לו איזה גלישה. אבל הוא לא דוגמה לכלום. אני לא בטוח אם זה נכון, אבל אני זוכר ששמעתי שבשיא שלו הוא היה יורד את ה50 שניות ל100 מטר רגליים חת' בלבד. יש לו רגליים כל כך חזקות והוא שוחה מהן ממש מהר, ככה שהוא לא צריך גריפה מושלמת, ויכול להיות שבגלל זה הוא גולש קצת. שמע, זה ברור שהוא ממש ממש יעיל במים ומרגיש אותן בצורה מושלמת. אחרי הכל, הבחור כניראה שחה הרבה יותר ממש שהוא ילך/ירוץ כל החיים שלו.חחח דווקא את ת'ורפ הבאת כדוגמה? כנס לעמוד של הסמות', אחת הדוגמאות שלהם לסמות' קלאסי זה איאן ת'ורפ (תראה את הסרטון, זה ב2:10)
איאן ת'ורפ ממש לא אוברגליידר...
הם לא אומרים שכל אחד הוא משהו מוחלט, אבל הם מבדילים בין 6 סוגים שונים. יש הרבה שחיינים שהם איפשהו בין שני סוגים או אפילו יותר. למשל אני, איפשהו באמצע בין סמות' ואוברגליידר. רוב המאפיינים שלי מתאימים לסמות' אבל קצב התנועות שלי קטן יחסית לסמות' וכשאני שוחה קל יש לי נטייה קטנה לDEAD STOP קטנצ'יק.
גם הסגנונות שהם מציגים כוללים בתוכם הרבה יותר מרמת השחייה. תחרות בין אוברגליידר וסמות' יכולה להסתיים בניצחון של אוברגליידר. וכמובן שגם להיפך.
אחלה בחלה של אתר, לי הוא עזר לא מעט 😃
מה שמצחיק אותי זה הקטע שבTI אומרים כל הזמן שהרגליים לא חשוב, ושזה מעייף מהר וכאלה, ושיאן עולם ל400 (אתה לא יכול לומר שזה ספרינט) זה טורפ.
כששוחים קל אז ברור שיש גלישה כי שוחים קל. אתה שוחה כזה על הקצב של הידיים ממש לאט. זה לא באמת דוגמה למשהו.
היום עשיתי קצת כוח בחדר כושר. כל מיניי תרגילים והשתדלתי לעבוד על כל הגוף. עשית 3*10 בכל מיניי מכשירים וסה"כ היה נחמד. ריצה קלה חימום לפני. קצב 6 דק"מ 1.5 ק"מ וריצה שחרור משהו כמו 3 ק"מ.
נערך לאחרונה: