הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

משהו קצת שונה- לוג אימוני טריאתלון

• פותח/ת השרשור theidan
  • פורסם בתאריך
יצאתי לרכב היום עם חבר.
לצערי נפלתי במהלך הרכיבה. זה אומר שהאימון נקטע וגם השחיה שרציתי לעשות אחר כך.
נראה איך אני יקום מחר, בעיקרון או שיש יום מנוחה או שאני ינסה לשחות בבוקר.

אתמול לא התאמנתי בסוף, והיום עשיתי רק אימון קל בגלל שעדיין הרגשתי את הרכיבה. זאת הייתה הזדמנות טובה לעשות אימון פחות שגרתי, ויצאתי לשחק טניס עם חבר. היה נחמד- ממחר אני חוזר לשגרת האימונים.

היום בבוקר שחיתי 1400 רצף. זה היה אמור להיות 1500, אבל מחוסר זמן נאלצתי להוריד 100.
יצא 23:50, שזה קצב של 1:42 למאה. הרגשתי סבבה.

היום בצהריים/ערב רכיבה ושחיה.

המשך אימונים להיום-
יצאתי לרכיבה עם חבר. יצא משהו כמו שעה וארבעים.
אחר כך 5 ק"מ ריצה קצב רגועה. וויתרתי על השחיה.
הריצה הייתה על קצב של 5:50 לק"מ. למרות שזה לא מאוד מהיר, היו שינויי קצב גבוהים מידיי בזמני ביניים.

היום היה אימון קליל. ריצת נייוט. סביבות השעה.
מחר שחיה וריצה

אימונים להיום-
שחיה-
400 חימום
200 רגליים
6*50 חת' 25 ספרינט 25 קל דקה יציאה
2X400+3X200+4X100 הכל על יציאה של 1:50 למאה. זמנים- 6:40, 6:44. 3:15, 3:17, 3:22. 1:40 (פה לקחתי קצת מנוחה הייתי גמור), 1:38, 1:36, 1:36
300 שחרור והביתה
סה"כ- 3000

אחרי זה בערב ריצה על קצב בינוני. תכננתי מסלול של 7 ק"מ אבל באמצע הייתי צריך לשנות אותו. יצא בסוף 7.3 בערך. הקצב יצא משהו כמו 6:05~ בהתחשב במסלול שכלל הרב עליות וירידות הקצב סבבה. גם הרגליים הרגישו טוב מאוד. אני מאוד מרוצה מזה.
נפח שבועי בריצה עומד על 23 ק"מ וזה דיי סבבה. שבוע הבא צריך להיות באזור ה25, ושבוע אחר כך זה הטריאתלון ככה שהעומס ירד טיפה.

אימון ריצה להיום-
2 ק"מ חימום
6*1000 דקה מנוחה. זמנים- 4:39, 4:40, 4:31, 4:33, 4:30, 4:04. באחרון עשיתי פיניש ובאופן כללי רצתי אותו מהר יותר.
2 ק"מ שחרור
הרגשתי ממש טוב בריצה, ולמרות שבחימום טיפה כאבו התאומים במהלך הסטים זה השתחרר לגמריי והרגשתי ממש טוב וטרי. אני דיי מרוצה מהזמנים. באימון הקודם שעשתי בתחילת החודש הזמנים היו-
4:40, 4:41, 4:36, 4:38, 4:37, 4:31, ככה שרואים שיפור ניכר. ההבדל בממוצע הוא משהו כמו 7 שניות.

אחלה, תתחיל לחשוב על המדידה הבאה 😃 שמח לקרוא שהדברים עובדים

אימון להיום- שחיה בבוקר רכיבה וריצה בצהריים ערב.
שחיה-
400 חימום
4*100 מעורב 2:00 יציאה.
200 רגליים
10*200 3:40 יציאה. היה קשה מהמצופה. קצב ממוצע ל100 היה באזור 1:45~. קשה לי להאמין שבשחיות הארוכות שחיתי על 1:42. כניראה שהיו לי איזה טעויות חישוב או משהו, או שהמשחים הראשונים בקצב גבוהה גמרו אותי.
300 שחרור
סה"כ- 3300

הרכיבה הייתה קצרה יחסית. פעם הבאה נתחיל אותה מוקדם יותר. הימים מתקצרים כל הזמן.
אחרי זה עשיתי 3 ק"מ ריצה קצב נוח. זמנים- 5:53, 6:02, 5:51. הרגשתי את התאומים, אבל לא היה נורא.

נערך לאחרונה:
אימון להיום- ריצה.
1 ק"מ חימום
5 ק"מ מטרה על קצב של 4:35. זמנים- 4:35, 4:43, 4:42, 4:35, 4:18. סה"כ- 22:54 שזה יוצא כמעט בול 4:35 לק"מ. אני מרוצה מהתוצאה הממוצעת. טיפה פחות מזמני הביניים בגלל הנפילה באמצע אבל זה דיי טבעי. הפיניש סבבה למרות שהיה יכול להיות טיפה יותר חזק.
1 ק"מ שחרור

אתמול לקחתי יום מנוחה אחרי דיי הרבה זמן שאני מתאמן ברצף.
אימון שחיה להיום-
400 חת' חימום
3*(2*(2*50+100)) כל סט גדול הוא לגב-חזה-חת'
10*100 חת' יציאות 1-2) 2:00 3-8) 1:50 9-10) 1:45. למרות שהיציאות ירדו הזמנים נשארו פחות או יותר קבועים על 1:37~ למאה. אני מרוצה מהזמנים.
200 שחרור
סה"כ- 2800

ניראה אם יסתדר לי בערב לרוץ.

בסוף יצאתי לרוץ. 5 ק"מ בקצב קליל.
סגרתי 25 ק"מ בינתיים השבוע, וכניראה יהיה עוד אימון ריצה. קצת יותר מהמתוכנן אבל לא נורא.

שחכתי לעדכן את האימון של אתמול.
עשיתי ניווט. בריצה בדרך נפלתי וקיבלתי מכה בברך. לא משהו רציני, אבל זה מפריע לריצה. נקווה שיעבור עד לתחרות שבוע הבא.

אימון שחיה להיום-
400 חימום
4*(25 ימין 25 שמאל 50 3 ימין 3 שמאל) חת'
4*50 חת' 1:00 יציאה, שליש ספרינט השאר קל
8*100 2:00 יציאה. זמנים 1:40~ בכוונה לא שחיתי מהר יותר או עם יציאה מהירה יותר.
200 שחרור
סה"כ- 2000
אימון קצר גם בגלל חוסר זמן וגם בגלל התחרות בשבת שמתקרבת. היה נחמד

העדפתי לשחות ולא לרוץ היום בגלל שעדיין כואבת טיפה הברך. מחר אני יעבוד טיפה על מעבר שחיה-ריצה בים ואחרי זה אימון ריצה.
שחיה להיום-
1000 קצב בינוני
5*100 מעורב 2:10 יציאה.
300 שחרור
רציתי יותר אבל היו מגבלות זמן
סה"כ- 1800

עשיתי היום אימון קליל לקראת הטריאתלון.
עבדתי על המעבר משחיה לריצה. היה נחמד
אחרי זה רצתי 2 ק"מ קצב קל. לא רציתי להכביד על הברך לקראת התחרות.

אימונן היום- אופניים ואחר כך טיפה ריצה.
אני עדיין מרגיש את הברך ככה שהאימון היה קל יחסית.
באזור ה30 ק"מ אימון. אחרי זה 2 ק"מ ריצה בקצב של 5:25. הרגיש סבבה. מחר מנוחה ומחרותים טריאתלון. נקווה שהכל ילך טוב.

אתמול היה טריאתלון חיפה. זה לא היה הטריאתלון שבו הרגשתי הכי טוב, הכי בכושר או שעשיתי את הביצוע הטוב ביותר, אבל מאוד יכול להיות שהוא מסמל איזה שיא ואולי אני אפסיק אחריו את האימונים לטריאתלון.

קמתי בסביבות 5, התאגנתי ונסעתי לכיוון חוף דדו. התארגנתי בשטח ההחלפה ושמתי הכל. הקפדתי לבדוק שהגומיות לנעליים יהיו טובות כי בפעם הקודמת גומיה אחת נקרעה לי אז ווידאתי שהכל טוב ושלא יחזרו התקלות.
התחלתי את החימום טיפה מאוחר, ועשיתי ריצה קלה עם חבר שהתחרה הפעם לראשונה בטריאתלון. קצת חימום במים, אבל באמת שקצת כי הייתי צריך להתייצב לזינוק. הרגשתי קצת החמצה שהחימום היה כזה חפיף.
זינקתי והכל הלך סבבה, ואפילו התמקמתי דיי טוב. לקראת אמצע השחיה התחלתי להרגיש שהכובע שלי מתחיל ליפול והייתי צריך להתעסק בזה. אין ממש זמן לעשות דברים כמו שצריך, אז הכובע כל הזמן החליק ויצא שוב, ולבסוף הייתי צריך להוריד אותו ולשחות עם הכובע ביד בסביבות ה50 המטר האחרונים. בגלל כל הבלאנים האלה יצאתי יחסית לא טוב מהמים, וסיימתי רק במקום ה23 בשחיה. הריצה לשטח ההחלפה הייתה הפעם גם כן קשה, ופה הקבוצה שאיתה יצאתי מהמים ברחה לי והייתי צריך לחכות לפלטון חדש שיתפוס אותי במהלך האופניים.
האופניים הלכו דיי טוב, ורכבנו בפלטון מסודר. אפילו מסודר מאוד ביחס לטריאתלון. לקראת הסיום הפלטון ברח לי ולבסוף ישבתי על מישהו מהאולימפי. כשהוצאתי את הרגליים מהנעליים לקראת סיום הרכיבה נפלה לי הנעל בפידול. כמובן שהמשכתי לרכב, ורק בסיום התחרות חיפשתי את הנעליים. (שנמצאו אחרי הרבה סיבובים) סיימתי את הרכיבה במקום 24.
בתחילת הריצה ואפילו בהחלפה של הנעליים בשטח החלפה הרגשתי את התאומים ואת הרגליים. הרגשתי כאילו התאומים שלי לקראת התפסות ושכל תנועה חדה או פעולה מאומצת של התאומים ברגל ימין תגרור התכווצות. לבסוף זה עבר, אבל זה גרם לי להתחיל את הריצה רע, מה שהוביל לריצה יחסית רעה. באופן כללי המסלול של הריצה היה מאוד קשה, וזה בתבטא בתוצאות של כולם. סיימתי בריצה מקום 28, ומקום כללי 23.
בקטגוריה שלי סיימתי מקום 3, והפעם נשארתי לטקס הסיום. היה מאוד נחמד לעמוד על הפודיום ולקבל את המדליה. בנוסף גם החבר שלי זכה מקום שלישי בקטוגריה ככה שזה היה גאווה לשנינו.
עוד לא החלטתי אם אני רוצה להמשיך להתאמן קליל, ברצינות לקראת אילת או לעבוד עכשיו יותר על כוח וחדר כושר. בכל מיקרה, אני מאוד שמח מהמדליה, ובאופן כללי מתקופת האימונים שלי בטריאתלון.

אימון שחיה להיום-
400 חופשי חימום
200 +2*100 מעורב
4*100 רגליים מעורב
4*100 לשם גב חזרה חת'
4*100 חת'
100 שחרור
סה"כ- 2100

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית