הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון פווארטק!!

• פותח/ת השרשור syntha6
  • פורסם בתאריך
אחי אל תיגע בחלבון הזה הוא מלא קצף ולא עושה תחושות הכי טובות בבטן מוכרים אותו אצלנו במכון וכולם התאכזבו ממנו.
במחיר הזה אתה מקבל את החלבון של ISS שהוא יותר טוב וטעים בהרבה ו ISS גם אמינה מאד

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי עזרתה לי מאוד.
כבר התחלתי לחשוד בחלבון שהנתונים שלו כל כך טובים ואין בו צדדים אפלים חחח כנראה שיש.
תודה רבה

---------- התגובה התווספה ב 16:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:17 ----------

מה שלא אהבתי ב ISS זה שיש שמה 6 גרם פחמימות במנת הגשה

---------- התגובה התווספה ב 16:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:21 ----------

ויש גם סוכר

6 גרם פחמימה אחרי אימון זה כלום, אחרי אימון יש לצרוך יותר מ 6 גרם פחמימה ולכן אנשים מוסיפים פחמימה לבד שמסתכמת בהרבה יותר מ 6 גרם פחמימה וכמה גרם סוכר שיש ב ISS, חלבון ISS מעולה ואמין. אישית לדעתי זה החלבון הכי מתאים לאחרי אימון דווקא בגלל הקצת פחמימות שיש בו ועדיין צריך להוסיף עוד 😃
גם בלי קשר לאחרי אימון 6 גרם פחמימה זה שום דבר.

• פותח/ת השרשור
למה רשום שזה ללא תוספת סוכר אבליש שמה 3 גרם למנת הגשה
חוץ מי זה לא אהבתי את זה שיש שמה קצת חלבונים רק 22 גרם מתוך 33

ב ISS יש 22 גרם חלבון מתוך 32 גרם אבקה, טעית בנתונים שנתת.

הסוכר שיש שם זה סוכר שמגיע טבעית מהרכיבים של החלבון מי גבינה, לא מוסיפים בשום אבקת חלבון סוכר בנוסף.שוב זה כלום אחרי אימון כי אחרי אימון צריך הרבה הרבה יותר מ 6 גרם פחמימה ביחד עם החלבון.

• פותח/ת השרשור
לך תתלונן לISS מה אתה רוצה מאיתנו?
ממך אני לא רוצה שום דבר.
אם לא שמת לב אני לא פניתי אלייך בכלל.
וכל עוד יש מישו שיכול לעזור לי (מאסל אהוס) אני ישמח לעזרה

---------- התגובה התווספה ב 16:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

ב ISS יש 22 גרם חלבון מתוך 32 גרם אבקה, טעית בנתונים שנתת.

הסוכר שיש שם זה סוכר שמגיע טבעית מהרכיבים של החלבון מי גבינה, לא מוסיפים בשום אבקת חלבון סוכר בנוסף.שוב זה כלום אחרי אימון כי אחרי אימון צריך הרבה הרבה יותר מ 6 גרם פחמימה ביחד עם החלבון.
תודה רבה על האינפורמציה עזרתה לי מאוד.
כשחשבתי על זה אתה צודק לא סתם אני מוסיף עוד סקופ של סוכר ענבים.
תודה רבה על העזרה

לא לריב אנשים 😃
תצא מהקיבוע ש 6 גרם פחמימה זה לא טוב, זה מעולה לאחרי אימון וצריך להוסיף עוד כמו סוכר ענבים שכולם מוסיפים או הפחמימה שאוכלים אחרי 😃.

ISS חלבון אמין מאד, טעים וטוב גם עם מחיר ממש טוב!

שמח שעזרתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית