הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות על קומפלקס חלבונים

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
אני חייב המלצה על איזה חלבון קומפלקס לקנות
אני מתלבט בין כמה(אין בעית תקציב אל תציאו חלופות)
קודם כל יש את הSYNTHA6 ו MATRIX5עכשיו אחת חברה לא אמינה כלכך.
הסינטה מלא בפחמימות ושומנים
ואם כבר כלכך הרבה פחמימות אז כבר עדיף להשתדרג למוצר שנחשב אפילו כגיינר אך לפחות בעל פחמימות איכותיות ובעל יותר ויטמנים וערכים טובים יותר
pro complex gainer

עכשיו מה נראה לכם יהיה עדיף משניהם הסינטה או הפרו המטרה היא לתוסף חלבון בבוקר או בלילה
כאילו השומנים בסינטה הם איכותיים או שזה סתם תוצר לוואי..והפחמימות איכותיות?
אני חייב יעוץ באמת לא יודע מה להחליט , כי אני לא אחד שצריך תוספת פחמימות אני אוכל הרבה.
ומ ה אתם אומרים על הMATRIX5 באמת שהוא דל בפחמימה

תודה

+1

למרות שלנו כחנות יש רווח גדול יותר על הפורמולות חלבון תמיד נמליץ על חלבון מי גבינה נקי, כל הקטע של הספיגה כבר הוסבר פה לא מעט על ידי התותחים של הפורומים לגבי הפורמולות חלבון וזמני ספיגה, ואני מסכים איתם.הייתי ממליץ על חלבון מי גבינה נקי של ISS או DYMATIZE וכדומה... במידה ותרצה את הפרו קומפלקס יש גם אותו.

נערך לאחרונה:
אל תיגע בחלבון SYNTRAX M5 הוא על הפנים.. חוץ מזה שהוא יקר חבל על הזמן
עשה טובה קנה חלבון מי גבינה רגיל:RockOn:

• פותח/ת השרשור
הסיבה שאני רוצה את החלבונים האלו זה מפני שאני צריך השלמת חלבון בבוקר (שאני לא אוהב לאכול משהו חלבוני פחמימות אין בעיה) שתספיק עד הצוהריים שאני אוכל את הארוחה הגדולה, באמצע אוכל אבל מעט חלבון, לכן אני צריך משהו שמתפרק לאט

הסיבה שאני רוצה את החלבונים האלו זה מפני שאני צריך השלמת חלבון בבוקר (שאני לא אוהב לאכול משהו חלבוני פחמימות אין בעיה) שתספיק עד הצוהריים שאני אוכל את הארוחה הגדולה, באמצע אוכל אבל מעט חלבון, לכן אני צריך משהו שמתפרק לאט
נו ו? למה צריך לאכול חלבון בבוקר? זה לא משנה אם תאכל חלבון בבוקר, תאכל חלבון רק בערב או רק בצהריים. אם בגלל זה אתה קונה אבקת חלבון, אז אתה לא צריך שום דבר ותשמור את הכסף.

• פותח/ת השרשור
נו ו? למה צריך לאכול חלבון בבוקר? זה לא משנה אם תאכל חלבון בבוקר, תאכל חלבון רק בערב או רק בצהריים. אם בגלל זה אתה קונה אבקת חלבון, אז אתה לא צריך שום דבר ותשמור את הכסף.
תגיד אתה צוחק אליי אז בוא ניקח סקופ אחד ביום של 150 גרם חלבון ונסגור עניין , הקטע זה לחלק כמה שיותר עכשיו אני לא מהקיצוניים שאומר 6 פעמים ביום אבל 3 לפחות

תגיד אתה צוחק אליי אז בוא ניקח סקופ אחד ביום של 150 גרם חלבון ונסגור עניין , הקטע זה לחלק כמה שיותר עכשיו אני לא מהקיצוניים שאומר 6 פעמים ביום אבל 3 לפחות
כי יותר מ -30 גרם חלבון לא ייספג בפעם אחת?

• פותח/ת השרשור
האמת מצאתי דווקא משהו טוב נראה לי
Elite12-hour Protein Powder של דיימטיז
חיפשתי הרבה הכי איכותי שמצאתי נראה לי אני אלך על זה יש את זה פה בחנות ראיתי אתם משווקים דיימטיז
מה אתם אומרים על זה אגב

150 גרם מי גבינה בפעם אחת אולי לא יהיה חכם במיוחד, אבל אם תאכל ארוחה אחת ביום עם אוכל מוצק שתכיל 150 גרם חלבון ולא תאכל יותר שום דבר, בהחלט דבר אפשרי, ראה ערך שיטה שנקראת IF
www.leangains.com

ראה שם BEFORE AND AFTER האנשים שם צמים 16-20 שעות ביום ואוכל במשך 4-8 שעות ביום, בד"כ 2-3 ארוחות יש כאלו שגם אחת, תלוי בנוחות. רובם הולכים לאימון בצום כמעט מוחלט (לוקחים BCAA לפני האימון בלבד)

• פותח/ת השרשור
סבבה הבנתי אותך חצי מסכים איתך
ו... השיטה הזאת שהראת זה את מאמין שהיא גם טובה יותר או אומר שהיא אופציה ..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית