הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ oxyelite pro תופעות לוואי

pro_athlete

משתמש מתחיל
82
0
נק' מוניטין:
0
82
0
מישהו ניסה את התוסף?
לקחתי אותו ואני מרגיש בזמן ריצה שממש החזה שלי לוחץ,וגם לפעמים אח"כ אני מרגיש פתאום קוצר נשימה ,האם כדאי לי להפסיק לקחת את זה?או שהגוף מתרגל והתופעות האלה מפסיקות?

• פותח/ת השרשור
זה בטוח לא מהקפאין,כי הייתי שותה קפה בכמויות של מעל 600-800 מ"ג ביום..
יש שם חומרים שעושים אותך עירני בטירוף במשך שעות וגם מפוקס כזה,לא יכול להסביר את זה...זה פי אלף חזק מקפאין באנרגיה

תבדוק את הדופק בריצה יכול להיות שהוא גבוה מידי ובגלל התוסף אתה לא מרגיש את זה.
שים 2 אצבעות בצד של הגרון באמצע הריצה ותספור כמה פעימות היו לך ב-15 שניות ותכפיל ב 4 = הדופק שלך בדקה.

אתה צודק, עכשיו נזכרתי שבאימון הראשון באמת לא יכלתי כמעט להתאמן כי לא הייתי רגיל להרגשה.
זה יעבור אל תדאג.

אני אישית התחלתי ישר מהמינון המלא, אבל תתחיל עם זה לאט, ככה הגוף שלך יתרגל.
אני זוכר שביום הראשון, באימון, היו לי דפיקות לב חזקות, כל הזמן התנשפתי, ובקושי יכלתי להתאמן.
אבל כבר מהאימון הבא זה הסתדר לי.
תופעות לוואי? אדמומיות בפנים, חום גוף עולה, נזלת מרובה.
ומצד שני - ירדתי בנוזלים בציק, מרץ, אין תאבון בכלל.
לסיכום, בסוף חודש השימוש, ירדתי רק כ5-7 קג', לא משהו שאי אפשר לעשות ללא התוסף.

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל ממינון של כדור ליום,ועדיין מרגיש את זה חזק...
אני מרגיש את הדפיקות החזקות וההתנשפויות האלה שאתה מדבר עליהם,בגלל זה קשה לעשות אירובי שאתה כבר גם ככה מרגיש דופק גבוה ,כמה ימים לוקח לגוף להתרגל עד שהוא מפסיק עם זה?
אני גם בקושי ישן שאני לוקח את זה...
ותאמין לי שלרדת 5-7 ק"ג בלי התוסף זה כמעט בלתי אפשרי....

סתם שאלה,לא הייתם מעדיפים יוהמבין? או שאת האוקסיאליט לקחתם רק בגלל שאתם לא מתחת ל12% שומן?

(אם אסור להזכיר פה אפילו את השם "יוהמבין" אנימצטער לא ידעתי תמחקו את הההודעה)

פרו - על כמה אחוז שומן אתה? תנסה לקחת עוד כמה ימים, נניח עד סוף החג, אם עדיין לא עובר, תפסיק להשתמש.

במבה - יוהימבין לוקחים רק באחוז שומן נמוך.

בעקרון לא, אבל אתה מקרה מיוחד (אם כדור 1 עושה לך ככה).
שלח מייל לUSPLABS ותשאל אותם מה עושים במצב כזה.

עושה לי חרדה ומזיע בטירוף,בשלבים אחרונים של הכנה לתחרות החלפתי אותו באפדרין...תוסף מס' 1 אצלי (הכוונה לאוקסי)

• פותח/ת השרשור
אתה לא נורמלי שאתה לוקח כזאת כמות של ממריצים....
אתה פשוט מסכן את הלב שלך עם כזאת כמות של ממריצים,הסיכון של להתקף או דום לב בזמן מאמץ הוא גבוה מאוד עם כ"כ הרבה ממריצים,תחשוב לפעמים לפני שאתה עושה שטויות כאלה,חבל על החיים שלך...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית