הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לכושר אחרי שהיתיי חולה

Mutabcia

משתמש מתחיל
163
0
נק' מוניטין:
-92
163
0
שלום לכם אני שחיין תחרותי כבר עשר שנים , אני בן 15 וחצי ו1.72 גובה
לפני כמה זמן היתיי מאושפז בבית חולים כשלושה חודשים בגלל בעיות בכליות .ובאותו זמן לא יכולתי לעשות בכלל ספורט .
ירדתי כשש קילו במשקל שהיום אני שוקל 54 [מתקרב לתת משקל] אני רוצה לעלות את המשקל שלי ולחזור לכושר , אבל אני לא יודע איך .
תודה רבה לעוזרים 😃

שלום לכם אני שחיין תחרותי כבר עשר שנים , אני בן 15 וחצי ו1.72 גובה
לפני כמה זמן היתיי מאושפז בבית חולים כשלושה חודשים בגלל בעיות בכליות .ובאותו זמן לא יכולתי לעשות בכלל ספורט .
ירדתי כשש קילו במשקל שהיום אני שוקל 54 [מתקרב לתת משקל] אני רוצה לעלות את המשקל שלי ולחזור לכושר , אבל אני לא יודע איך .
תודה רבה לעוזרים 😃

כמה דברים:
1. אתה אומר שאתה תחרותי כבר 10 שנים, זה אומר שכבר בגיל 5 מתחרים?? 😳(אני לא בא אליך בתלונות זה פשוט נראה לי קצת הזוי...)

2. שאתה מתכוון לחזור לכושר ולהעלות את המשקל, למה אתה מתכוון? אתה רוצה לשפר כושר אירובי? אתה רוצה להעלות מסת שריר?

3.אם זה סתם להעלות במשקל תאכל, זה יעלה אותך במשקל.

המלצה שלי: אין טעם למהר לחזור לכושר שהיה לך לפני האשפוז, תתן לגוף להתאושש, תאכל טוב תנוח טוב ואל תגזים עם האימונים בהתחלה.

והעיקר שתהיה בריא!!
בהצלחה:)

• פותח/ת השרשור
😃
1. חחח בגיל 5 התחילו יותר להאמן אותי בשביל להיות שחיין תחרותי ותחרות הראשונה שלי הייתה בגיל 7 😃
ובכללי בגיל 3 או 4 התחלתי לשחות בגלל שיש לי אסטמה וחשבו שזה יכול לעזור לי .

2.אני מתכון שאני רוצה לעלות את המסה של השריר כמובן ולהיות פשוט בכושר כמו פעם .. פעם היתיי עושה 10 קילומטר בריצה בלי הפסקה + שעתיים אימון שחיית פרפר + משקולות .

3.אני לא רוצה רק לעלות במשקל אני רוצה לעלות את המסה ..
ואם אפשר בלי הצעות על מכון כושר

איפה היית עושה את זה "ריצה בלי הפסקה + שעתיים אימון שחיית פרפר + משקולות" בלי מכון כושר?

• פותח/ת השרשור
קודם כל היתיי עושה תרגילים מפגרים עם המשקולות שיש לי בבית אז אל כ"F תשמו בל לזה ... היתיי עושה את זה סתם שהיה לי משעמם ...
ריצה בלי הפסקה היתיי עושה איפה באזור שאני גר .. יש מסלול שאפשר לרוץ [10 קילומטר] ואת השעתיים אימון של השחייה היתיי עושה בוינגיט.
אני מתאמן בוינגיט .
ושחייה אני הייתיי עושה כשלוש פעמים בשבוע שכל פעם היא שעתיים
ו4 או 3 פעמים בשבוע 8-10 קילומטר ריצה

אני לא רוצה לעלות רק את המסה אני רוצה לחזור גם לכושר

נערך לאחרונה:
יהיה לך קשה (מאוד!!) גם לחזור לכושר כמו שאתה מתאר פה וגם להעלות מסה..

ואת התרגילים המפגרים כדאי ללמוד לעשות בביצוע נכון, אחרת יש סכנה לפציעה

• פותח/ת השרשור
אתה צודק לגמרי ואני מלא במוטבציה ואני יודע שאני בסוף יצליח 😃
בגלל זה באתי לפה ועשיתי אשכול בשביל שתעזרו לי לייעץ לי איך להתחיל , איך באמת לעשות את זה נכון וכ'ו...

בלי שום קשר לאיזה משקל אני צריך להגיע שמתאים לגובה שלי?

לשאוף כמה שיותר גבוה, אבל לשמור על אחוז שומן ושערות נמוך.
אגב, מה התוכניות שלך לעתיד בענף?

• פותח/ת השרשור
כרגע אני לא יודע אני רוצה להתחיל עכשיו להתחיל להתחרות בחתירה כי אני מתחרה רק בגב ובפרפר ומידי פעם חזה .
בחתירה אף פעם לא היתיי חזק כ"כ ... בגב ופרפר אני סוס ומהיר רק שטיפה ירדתי בכושר בגב ובחזה אני מהיר אבל לא מאוד..

נווווו צריך התייעצות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית