הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר תרגילים בסייקל מסה

amir1979

משתמש מתחיל
27
1
נק' מוניטין:
1
27
1
אני לפני סייקל מסה נעזוב כרגע מהם החומרים וכו..
בהנחה שיש לי אפשרות להתאמן 7 ימים בשבוע
איך היה עדיף לחלק את האימונים? כל יום שריר?
כלומר ראשון-חזה
שני-גב
שלישי רגליים
רביעי-כתפיים
חמישי-ידיים
מוצ"ש רגליים

וכמה תרגילים מומלץ לעשות לכל חלק? {לא אילן תרגילים אלא כמה} שוב, בהנחה שאני בסייקל.
אני שואל כי קשה לי 2 חלקי שריר באותו אימון כי אני מרים משקלים כבדים
ואחרי חזה לדוגמא אין לי כוח להרים שישיית מי עדן... :}

תודה לעונים

אם לא בא לך לדבר על חומרים למה אתה לא מפרסם את זה בפורום המתאים (אימונים כללי)?

מה הקטע לעשות סייקל לפני שאתה יודע איך להתאמן??

קודם תלמד להתאמן אחר כך תחשוב על חומרים..
להזריק זה באופנה, אני גם מתערב שהבחור למעלה לא יודע על קיומו של ה PCT, המשקלים שלו לא כבדים כמו שהוא חושב שהם, הוא עובד בטכניקה לקויה ברוב התרגילים, אין לו גם מושג איך לאכול, והסייקל שלו נראה כמו מחברת טושים.
לא בקטע של לזלזל, אבל פותח האשכול אתה עושה מעצמך כרגע צחוק, לבקש ייעוץ על תוכנית אימונים בזמן שאתה הולך להזריק, זה כמו לבקש ללמוד חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי בגן חובה.

להזריק זה באופנה, אני גם מתערב שהבחור למעלה לא יודע על קיומו של ה PCT, המשקלים שלו לא כבדים כמו שהוא חושב שהם, הוא עובד בטכניקה לקויה ברוב התרגילים, אין לו גם מושג איך לאכול, והסייקל שלו נראה כמו מחברת טושים.
לא בקטע של לזלזל, אבל פותח האשכול אתה עושה מעצמך כרגע צחוק, לבקש ייעוץ על תוכנית אימונים בזמן שאתה הולך להזריק, זה כמו לבקש ללמוד חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי בגן חובה.

בגלל שזה לא רלוונטי איך הוא יתאמן כי בכל מקרה הוא יגדל?

סתם אני שואל למה זה מוזר לבקש תוכנית אימון למהלך הסייקל..נראה לי לגיטימי..

בגלל שזה לא רלוונטי איך הוא יתאמן כי בכל מקרה הוא יגדל?

סתם אני שואל למה זה מוזר לבקש תוכנית אימון למהלך הסייקל..נראה לי לגיטימי..

סטרואידים זה לא קסם, זה כן משנה איך הוא יתאמן ואם הוא כבר משתמש בחומרים אז כדי לו לדעת איך להתאמן לפני זה כדי להוציא את המקסימום.
זה מוזר לבקש תוכנית אימון למהלך סייקל כי אם אתה ברמה שאתה עושה סייקל אז אתה אמור לדעת טוב מאוד איך להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית