הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן לעבור?

darkwolf002

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
שלום ,
אני כבר חודשיים + בSS עליתי משקל מכובד כ5 קילו בערך.
והגעתי למשקלים שלדעתי הם גבוהים 130 סקוואט 132 דדליפט בשיא עכשיו עשיתי ריסט.
כבר נמאס לי מה SS ואין לי חשק ללכת למכון ולעשות עוד SS.
האם לנוכח כל מה שאמרתי כדאי לי לעבור תוכנית אחרת למאסה כי אני רוצה לעלות עוד, אך הSS הגיע לי עד הגרון.
תודה רבה רבה וחג שמח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם הגעת לדדליפט 132 וסקוואט 130 עשית משהו לא נכון, בקשר לשאר התוכניות, מה המטרה שלך?
חודשיים ב SS ו 5 ק"ג זה שום דבר לתוכנית הזו.

אם הגעת ליחס כזה כנראה שהסקוואט שלך לא שובר מקביל
תעלה סרטונים (סקוואט/דדליפט)

אם אתה רוצה עזרה רצינית יותר תסביר את עצמך כמו שצריך. מה זה "נמאס לי מ-SS"? ממה נמאס לך בדיוק? אתה צריך להבין שכל תכנית אחרת שתתקדם אליה תתבסס בדיוק על אותו המצע של SS שזה סקוואטים, משיכות ולחיצות.

לכן אני ממליץ לך לפרט ממה נמאס לך. כי לא נראה לי שאתה מבין מה אתה רוצה.

וכפי שמשה אמר, אתה רחוק מלמצות את התכנית כי חודשיים לתכנית ו-5 קילו מסכנים של משקל גוף זה לא מה שהתכנית מציעה.

אם נמאס לך ומשעמם לך, זכותך לעשות מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
cygnus לא התכוונתי שסיימתי את התכנית פשוט אני צריך גיוון אין לי כבר חשק ללכת למכון ולעשות עוד 70000 סטים של סקוואט לפני כל דבר וגם 5 קילו זה הרבה בשבילי כי קשה לי מאוד להעלות משקל גוף למרות שאני אוכל 3500 + ביום וגם בחודששים האלה 80% מהם זה עם גיינרים וגם בקושי עליתי ואכלתי בלי גיינרים 3500.

---------- התגובה התווספה ב 23:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:02 ----------

נ.ב.
התכוונתי 132 דדליפט 130 סקוואט זה שהגתי ל132 קילו ואז הייתי צריך לעשות ריסט כי נכשלתי.

גם היחס שלי בין ההרמות ממש קרוב....

עריכה:
במחשבה שנייה כדי שאולי לא נקבל חובות לראק...

פשוט ההבדל בין ההרמות הוא 5 קילו.. עם 5 קילו יותר לטובת הדדליפט..
לחמישיות

יש משהו לא טוב עם זה?
או פשוט עניין של איפה אתה יותר חזק?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית