הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בקניית רכב

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
אבא שלי כרגע מעוניין לקנות אוטו חדש.
הוא רוצה לקנות מחברת ליסינג יד שניה (מההבנה שלרוב הם ימכרו במחירים הכי זולים)
כרגע בודקים אופציה ל מאזדה 3 \ טויוטה קורולה ~ שנת 2007
מישהו מוכן לעזור בסיפור ולהצביע לאיזה אתרים כדאי להסתכל ולחפש? (חיפוש קצר בגוגל השאיר אותי יותר מבולבל ממה שבאתי 😣)

אני קניתי רכב מליסינג מבאדג'ט, הם היו אחלה ונפלתי בסוף על סוכן אמין ונחמד מאוד (באיזור ר"ג - אם אתם בסביבה אני יכול לתת לך את הטלפון שלו).
בדקתי גם ב-avis וגם בשלמה סיקסט - הם היו יותר יקרים לתקציב שלי אבל היו להם המון מכוניות.

לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות מאזדה או טויוטה. אין ספק שמדובר ברכבים טובים ולא יקרים, אבל הם עשויים מקרטון (בעיקר המאזדה), ואם חס וחלילה תהיה תאונה רצינית, אז.....

כתבת אוטו חדש אבל אתה מתכוון ליד שנייה..?

לא רעיון רע לקנות רכב מליסינג.
אתה מגיע למגרש מסודר, רואה בבת אחת מספר כלי רכב, מקווה שהמחיר נמוך (יחסית).
מצד שני - הם לא נותנים הנחות גבוהות מאוד (סדר גודל של 8%, מקסימום); יתכנו מצבים בהם הרכב עבר תאונות ומכות ולא תראה את זה בניירת.

מעבר למה שלאטס ציין, יש גם את המגרש של אלבר מול קניון איילון. תקבל אפילו שטיפה חינם : )

* טויוטה אוטו מצוין. וגם מזדה. כל כלי הרכב מהסוג והסכומים האלה לא הכי 'בטוחים פאסיבית'. זה מה יש

רוצה אני אשלח לך? LOL
מזדה 3 עולה פה כמו פיסטוקים, 17,000 דולר עם כל השיפורים, כיסאות עור, 40 רמקולים, GPS מובנה, לווינים גם על הגג

על מי אתה מתלהב? אני מביאה 100 גרם פיסטוקים ב- 4.99!
פייסל שולט.

• פותח/ת השרשור
חחח עמרימרג כן התכוונתי כאילו האוטו חדש לנו LOL יצאתי מפגר לא משנה בכל מקרה הכוונה ליד שניה.

הסיפור היה באמת שאבא שלי רצה מאזדה 3 (כבר יש לנו אחת כזו) ואני לא כל כך מתלהב ממנו רק בגלל שהוא פח ולא בטיחותי בשיט, מצד שני הבנתי שהטויוטה קורולה יותר סבירה..

יש המלצות לרכבים אחרים שלדעתכם יותר טובים ועם זאת לא יעשו חור בכיס?

ולאטס תודה, אני אבדוק באתרים שלהם נראה מה קורה 😃

לך על הונדה סיויק החדשה. שווה את התוספת של הכסף. הקורולות החדשות התחילו לאכזב.

אני יודע שהונדה היא מכונית טכנולוגית מאוד, יש הרבה מאוד המלצות על ההונדות החדשות.

אם אתה מחפש דיל זול, תחרוש על מודעות יד שניה, תמיד יש מציאות.

מה זה מכונית טכנולוגית בהשוואה למכוניות שאינן טכנולוגיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית