הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרט של ריפ מלמד לעשות פאוורסנץ'

• פותח/ת השרשור
אני חושב שריפ עשה 82.5 ויש לו בחור בעד 105 קילו שעשה קרוב ל130 (הנפות מלאות, לא PS).

ראיתי עכשיו את הסרטון, הוא מלמד פחות או יותר עם אותם שלבים כמו פנדליי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא תחום ההתמחות שלו אבל בסה"כ הוא מדגים שם לא רע על הבחור (ברור שיש בעיות, אבל זה סרטון שאמור לדמות תהליך הדרכה למישהו חדש). אם אי פעם תהיה לך ברירה בינו לבין מישהו יותר מנוסה בתחום סביר שהייתי ממליץ על מישהו שזה תחום העיסוק העקרי שלו, אבל בתור הדגמה ללימוד ראשוני זה סבבה.

יש תרגום או טקסט של מה שהוא אומר ? אני לא מסוגל להבין מילה ממה שהוא אומר, ריפ מדבר כלכך לא ברור ...

אני חושב שריפ עשה 82.5 ויש לו בחור בעד 105 קילו שעשה קרוב ל130 (הנפות מלאות, לא PS).

ראיתי עכשיו את הסרטון, הוא מלמד פחות או יותר עם אותם שלבים כמו פנדליי.

איזה ס1ס
הוא מסביר אחלה, רק לא הבנתי למה הוא לא מלמד למשוך מהטרפזים ?
לפי מה שהוא מסביר המוט עולה רק מהכוח של הקפיצה איפה הטרפזים ? למה ריפ לא מלמד את זה שזה חלק חשוב

נערך לאחרונה:
אגב..

נידחף לנושא .. =P
בזמן האחרוןא ני במצע סנאצ'ים בהתחלה פאוור סאנצ'ים ועכשיו למדתי קצת סנאצ'ים מלאים

אני מבצע אותם בעיקר כי זה תרגיל שכיף לי לעשות אותו.. אבל גם בישביל כוח מתפרץ למקרה שאני ארצה בזמן הקרוב/רחוק לחזור לבצע פאוורקלין במדקאו ו/או להתחיל להתאמן לוייטליפטינג

מה יותר יעזור לי פאוורסנאצ'ים או סנאצ'ים מלאים?

• פותח/ת השרשור
אגב..

נידחף לנושא .. =P
בזמן האחרוןא ני במצע סנאצ'ים בהתחלה פאוור סאנצ'ים ועכשיו למדתי קצת סנאצ'ים מלאים

אני מבצע אותם בעיקר כי זה תרגיל שכיף לי לעשות אותו.. אבל גם בישביל כוח מתפרץ למקרה שאני ארצה בזמן הקרוב/רחוק לחזור לבצע פאוורקלין במדקאו ו/או להתחיל להתאמן לוייטליפטינג

מה יותר יעזור לי פאוורסנאצ'ים או סנאצ'ים מלאים?

תלוי. מבחינת גמישות אתה יכול לעשות סנאץ' מלא בנוחות? יש לך מישהו שיטפל לך בבעיות איתו? אם כן שווה לשקול לעשות, אחרת הייתי הולך על PS. אם המטרה היא כיף תעשה מה שאתה נהנה יותר ממנו 😃

עבדתי ב 2 אימונים האחרונים בסנאצ' מלא וכה סה"כ אני מסתדר עם זה..
אני חשוב להתחיל להעלות סרטונים של זה ולתקן לאט לאט..
מה שכן הלמידה שלו.. תיקנה לי את הפאוורסנאץ'.. חח.. כי פשוט כשמשכתי רחוק כמו פעם קודמת שהעלתי לביקורת..ה מוט לא עלה..

עדיין יש לי בעיה מסויימת בסנאצ' המלא שלפעמים אחרי שאני יורד כבר ל OHS .. אני אל הכי יציב וכבר יצא לי לפספס כמה פעמים סנאצ'ים בגלל זה..

עד כמה עמוק אגב צריכים לרדת בסנאצ' מלא?..

• פותח/ת השרשור
עבדתי ב 2 אימונים האחרונים בסנאצ' מלא וכה סה"כ אני מסתדר עם זה..
אני חשוב להתחיל להעלות סרטונים של זה ולתקן לאט לאט..
מה שכן הלמידה שלו.. תיקנה לי את הפאוורסנאץ'.. חח.. כי פשוט כשמשכתי רחוק כמו פעם קודמת שהעלתי לביקורת..ה מוט לא עלה..

הבעיה עם ללמוד ככה סנאץ' מלא היא שיש סיכוי טוב שאם תתחיל להעלות סרטונים של הסנאץ' אז אחרי שיעזרו לך (בתקווה) לפתור כמה בעיות בסיסיות עדיין יהיו דברים בתנועה שיתקעו אותך ולא תצליח לפתור דרך פורומים או דרך הרשת. לא בטוח שזה מה שיקרה (אבל קרוב לוודאי לדעתי) וגם אם כן אני בטח לא אגיד לך לא ללמוד לעשות סנאץ' מלא אם זה מה שאתה רוצה לעשות. פשוט קח את זה בחשבון.

מה שהייתי עושה במקומך זה מתחיל עם הPS ולאט לאט מנסה לתפוס את המוט יותר ויותר נמוך (ככל שהמשקלים עולים, לא דווקא כרגע). משם כבר תראה איך אתה מתקדם.

עדיין יש לי בעיה מסויימת בסנאצ' המלא שלפעמים אחרי שאני יורד כבר ל OHS .. אני אל הכי יציב וכבר יצא לי לפספס כמה פעמים סנאצ'ים בגלל זה..

עד כמה עמוק אגב צריכים לרדת בסנאצ' מלא?..
א. אם יש לך את הגמישות הנדרשת בשביל לרדת עם המוט מעל הראש בלי חוסר נוחות וכו', אז ענייני היציבות ישתפרו עם הנסיון. אם אתה לא מספיק גמיש, תעבוד על לתקן את זה.

ב. הרעיון הוא שלתפוס את המוט כמה שיותר נמוך מאפשר לך למשוך אותו פחות מה שיאפשר לך להרים יותר משקל. כדאי להתרגל לתפוס אותו כמה שיותר נמוך, תראה ביוטיוב איך זה נעשה. אני מנחש שכרגע אתה תופס את המוט גבוה ויורד איתו אח"כ, החל משלב מסויים זה כבר לא יהיה אפשרי יותר ותצטרך להתחיל לתפוס מלכתחילה נמוך יותר (אם המטרה היא להנפה מלאה).

הבעיה עם ללמוד ככה סנאץ' מלא היא שיש סיכוי טוב שאם תתחיל להעלות סרטונים של הסנאץ' אז אחרי שיעזרו לך (בתקווה) לפתור כמה בעיות בסיסיות עדיין יהיו דברים בתנועה שיתקעו אותך ולא תצליח לפתור דרך פורומים או דרך הרשת. לא בטוח שזה מה שיקרה (אבל קרוב לוודאי לדעתי) וגם אם כן אני בטח לא אגיד לך לא ללמוד לעשות סנאץ' מלא אם זה מה שאתה רוצה לעשות. פשוט קח את זה בחשבון.

מה שהייתי עושה במקומך זה מתחיל עם הPS ולאט לאט מנסה לתפוס את המוט יותר ויותר נמוך (ככל שהמשקלים עולים, לא דווקא כרגע). משם כבר תראה איך אתה מתקדם.

א. אם יש לך את הגמישות הנדרשת בשביל לרדת עם המוט מעל הראש בלי חוסר נוחות וכו', אז ענייני היציבות ישתפרו עם הנסיון. אם אתה לא מספיק גמיש, תעבוד על לתקן את זה.

ב. הרעיון הוא שלתפוס את המוט כמה שיותר נמוך מאפשר לך למשוך אותו פחות מה שיאפשר לך להרים יותר משקל. כדאי להתרגל לתפוס אותו כמה שיותר נמוך, תראה ביוטיוב איך זה נעשה. אני מנחש שכרגע אתה תופס את המוט גבוה ויורד איתו אח"כ, החל משלב מסויים זה כבר לא יהיה אפשרי יותר ותצטרך להתחיל לתפוס מלכתחילה נמוך יותר (אם המטרה היא להנפה מלאה).

תודה 😵‍💫🥊

אני כנראה ישאר עם הפאוורסנאצ'ים ומדי פעם אולי יבצע מלאים

לגבי הסנאצ' המלא..
לא.. דווקא אני נכנס כמו שצריך חח..
בהתחלה באמת תפסתי גבוה וירדתי איתו כמו שגלן פנדלי הסביר בסרטונים האחרים 👑
אבל אחר כך כבר תפסתי את העיקרון של לתפוס את המוט שאני כבר נמצא במצב של סקואוט עמוק
היציבות השתפרה בכמה אימונים שעשיתי את זה..

אני חשוב שאימון הבא אני יעלה סרטון לביקורת כדי לראות מה המצב...
אבל בכל מקרה אני כנראה אתבסס יותר על PS

איזה ס1ס
הוא מסביר אחלה, רק לא הבנתי למה הוא לא מלמד למשוך מהטרפזים ?
לפי מה שהוא מסביר המוט עולה רק מהכוח של הקפיצה איפה הטרפזים ? למה ריפ לא מלמד את זה שזה חלק חשוב

כי לא צריך ללמד למשוך מהטרפזים, זה מפגר. כשאתה מלמד לקפוץ, הכל קורה לבד. למשוך מהטרפזים הורס את הכל, כי אתה לא יכול לחשוב על זה מספיק מהר.

כי לא צריך ללמד למשוך מהטרפזים, זה מפגר. כשאתה מלמד לקפוץ, הכל קורה לבד. למשוך מהטרפזים הורס את הכל, כי אתה לא יכול לחשוב על זה מספיק מהר.
המשפט הזה תקף גם לגבי פאוורקלין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית