ייעוץ חו"ל - מה לעשות?

• פותח/ת השרשור ElayP
  • פורסם בתאריך

ElayP

משתמש מתחיל
108
0
נק' מוניטין:
31
108
0
בס"ד

שלום לכולם, אני עילאי בן 15 משקל 91.. (אחוז שומן גבוה במיוחד - שמן)
ביום חמישי אני נוסע לארה"ב לאיזה 3 שבועות ולפני איזה 3 שבועות התחלתי תפריט תזונתי + אימונים בחדר כושר + כדורסל...
עכשיו אני מגיע לארה"ב ביום שישי לפני צום יום כיפור.. צם שם את יום כיפור..

והשאלה שלי היא כזאת: מה לאכול? אני שומר כשרות ובעיקרון הכל של שם פאסט פוד או לחמים או מאפיות.. אני לא יודע מה לאכול.. שמעתי מדוד שלי שהירקות שם זוועה.. ואני ממש לחוץ מהעניין.. כבר ירדתי קילו וחצי ואני ממש מפחד להעלות אותם בחזרה..

אז בבקשה תנו לי את ההמלצות שלכם.

תודה מראש.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בס"ד

תודה שניכם.. אני ישאל את דוד שלי איזה דברים יש שם בסופרים..

יום טוב.

לדעתי אתה לא צריך למנוע מעצמך אוכל, פשוט תאכל מה שכולם אוכלים (ומצד שני, אל תתחזר), אל תחשב קלוריות ותתחשבן עם עצמך - אתה בחופשה, המטרה היא להנות מהמקום.
לאחר שתחזור יהיה לך כל החיים לרדת במשקל.
מאחל לך חופשה נעימה ומלאת כיף! 😃

• פותח/ת השרשור
בס"ד

תודה רבה אלעד, אקח זאת לתשומת לבי!
תודה לכולם, אם יש עוד עצות אשמח לשמוע! 🙌

ערב טוב.

כל הסופר מלא במוצרי דיאט ויש סופרים שיש בהם מחלקות של כשר.
אם אתה מגיע לניו יורק יש לך מלא חנויות של מוצרים ישראלים, גם ב DOWNTOWN LA יש כאלו (למרות שהם שוחטים)

• פותח/ת השרשור
בס"ד

אני לא אהיה בניו יורק.. אבל אני יחפש בסופר מוצרי דיאט.. בכל מקרה תודה.

גבר אני מתאמן שנתיים הייתי עכשיו חודש בהודו ואכלתי רק צמחוני אורז ונודלס כל היום בלי בשר בלי גבינות ובלי שום דבר שמזכיר חלבון מלא
ירדתי 7 קילו בחודש הזה ולא קרה לי כלום,נהנתי עשיתי חיים והיה בן זונה והייתי נוסע עכשיו לעוד חודשיים גם אם אני ירזה עוד 7 קילו ...עכשיו חזרתי להתאמן וכל אימון אני מרגיש את השיפור . מאמין שתוך שבועיים שלוש אני חוזר לעצמי , והמסקנה
דבר ראשון אתה נוסע לחופש תהנה תבלה אין לך מה לחשוב יותר מדי על החדר כושר ותזונה למרות שלא צריך להתפרע יותר מדי

דבר שני זאת ארה"ב זה לא הודו יש שם הכל מהכל ולא צריך לפחד לא לאכול בשר ובסופרים יש הכל מהכל אז תמיד אתה יכול לאכול מה שאתה רוצה , ואבקת חלבון עולה שם ממש בזול אז תקנה .
תבלה!

• פותח/ת השרשור
בס"ד

shabi, תודה!
חחח בקשר לאבקת חלבון.. אני בינתיים לא שותה תוספים... אני חושב שאני קודם כל אני יסיים דיאטה (לרדת עוד איזה 15-16 קילו) ואז אני יתחיל תכנית אימונים יותר רצינית.. ואז אני אתחיל לשתות את האבקת חלבון.

דרך אגב, לאבקת חלבון יש תוקף? או שיש לזה חיי מדף מאוד ארוכים?

4 שנים תוקף פחות או יותר
תקנה תוספים שתצטרך להשתמש בהם בזמן הקרוב והקרוב פחות
מולטי ויטמין קריאטין תוספים של לפני אימון ...תן קנייה של איזה 100 דולר זה יישתלם לך מאוד

אני גם חושב,תנצל את השהייה בחול ותתפנק במולטי ויטמין וכמה ויטמינים חיוניים שיעזרו לך לדעתי

בכל מקרה,יהיה לך את כל החיים לרדת במשקל,כמו שאלעד אמר,אל תתחזר
אבל תהנה מהחיים
תבלה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית