הגיע הזמן להתחזק - לוג SS

• פותח/ת השרשור
מחר אני לא מתכוון לעשות סקוואט,אני מפחד שיש לי קילה,כואב לי באזור כבר יומיים ואני מעדיף לתת למקום לנוח,אלך לרופא מחר...

אני אראה אם זה משתפר ואם כן אז אני יעשה פרס ואם לא אז רק בנץ' ומתח...

בכל מקרה,כנראה שאני הולך לתחרות בדצמבר (25.12) של בנץ' פרס...ואני רוצה מאוד לשפר את הבנץ' בדיי הרבה (רוצה להגיע ל 120~) יש לי כרגע 100 ל5 נומר (עוד 1-2 אימונים) כמה אתם חושבים שה RM1 שלי כרגע? 110?

חשבתי לעשות באימון הראשון והשלישי בשבוע בנץ' ובאימון השני פרס,ככה שקצת אני אתן דגש יותר לבנץ' מאשר לפרס...

---------- התגובה התווספה 18-10-2010 ב 21:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2010 ב 21:17 ----------

שבוע 6 אימון 1:
B

לא עשיתי סקוואט...מרגיש חרא לוותר על זה,לא יקרה שוב
פרס - 62.5 קילו 3...60 5-5 PR ... ה 62.5 הרגיש כמו בלוק,לא הצלחתי להזיז את החזרה הרביעית כמעט,אימון הבא 62.5 בתקווה להצליח...
מתח - משקל גוף + 18.75 קילו 5-5-5 PR - היה דיי קשה,אימון הבא 20...

בעקרון הגעתי לאימון חלש ועייף,חרא אימון...הבא יהיה הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
שבוע 6 אימון 2:
A
הרגשתי חרא כל השבוע וגם היום...עייפות מתמשכת + סתם דברים שלא קשורים לאימונים...השתדלתי לאכול כמה שיותר אבל היה קשה להקפיד השבוע...

בכל מקרה החלטתי לעשות 2 אימונים הפסקה קטנה מPRים בסקוואט,החלטתי היום לעשות 100,אימון הבא 105 וביום שני 110 ולחזור למסלול (קפיצות של 2.5)

סקוואט - 100 קילו 5-5-5 דיי קל,הרבה הרבה יותר קל מה100 כשעשיתי אותו לא מזמן (שהיה מלחמת עולם)
בנץ' - 97.5 קילו 5-5-4 PR היה ממש קשה,סט אחרון את הרביעית כמעט לא סגרתי...חזרה חמישית כשל בלי להזיז את המוט מהחזה בכלל,עדיין עליתי מ 12 חזרות ל 14 חזרות,אימון הבא 100 כי אני מרגיש שאני יוכל
דדליפט - 135 קילו - 4 PR חזרה חמישית לא עלתה,אני חושב שזה היה כשל טכני,בכל מקרה חזרה רביעית גם לא הרגישה טוב (התעקם הגב)...היה קשה והרגשתי שהאחיזה כבר דיי מפריעה (אני עוד מחזיק לא משולב) - אימון הבא משאיר 135 ועובר למשולב

מחר יבדוק משקל בוקר...
חוזר להפציץ!

• פותח/ת השרשור
אימון מעצבן,הגעתי לחדר כושר ב3 והתברר שהוא נסגר ב4 ולא ב 4:45...

בכל מקרה לא הספקתי לעשות מתח בחדר כושר אז כשחזרתי הביתה עשיתי מתח משקל גוף ל3 סטים מקסימום חזרות...
שבוע 6 אימון 3:
סקוואט - 105 קילו 5-5-5 מאוד מרוצה...היה דיי קל (הרגיש כמו 80 לפני SS חח),אימון הבא 110 וחוזר ל PRים

פרס - 62.5 קילו 4-5-3 PR היה ממש ממש קשה,שיפרתי קצת (אימון שעבר עשיתי רק סט אחד ובקושי 3 חזרות)...סט שני היה מטורף,חזרה אחרונה עיקמתי את הגב ונכנסתי מתחת למוט (קצת רימיתי)...מקווה שעוד 1-2 אימונים אני אסגור 5-5-5...
בין סט שני לשלישי נחתי 3-4 דקות בגלל שהחדר כושר עמד להיסגר אז אני חושב שעוד 2 דקות של מנוחה היה מביא לי עוד חזרה או משהו
מתח - משקל גוף 10-10-10

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 7 אימון 1:
A
סקוואט - 110 קילו 5-5-5
היה ממש ממש קשה,כמו פעם שעברה (לפני שבוע בול)..בכל מקרה ביום חמישי 112.5...מקווה לא להמחץ
בנץ' - 100 4-3 90-5 PR ה 100 קילו היה ממש קשה,סט שני עשיתי גם חזרה רביעית עם קצת עזרה אז אני לא מחשיב את זה...הרגשתי שאני לא מסוגל לעוד סט של 100 ובקושי יעשה חזרה,אז החלטתי ללכת על 90 והיה קל...
מן הסתם אימון הבא שוב 100..מקווה לתת לפחות 11-12 בטוטאל
דדליפט - 135 קילו 5 PR היה סבבה לגמרי,האחיזה הרגישה טוב וגם הגב הרגיש טוב,הרבה יותר קל מאימון שעבר

עוד מעט 3 פלטות!!

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר : 85.3 קילו
נחמד,ממשיך לעלות!

אני כבר 3 קילו מעל השיא ששקלתי בעבר ועל אחוז שומן נמוך יותר

בכל מקרה,עוד מעט אימון

---------- התגובה התווספה ב 16:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:59 ----------

אימון נחמד
שבוע 7 אימון 2:
B
סקוואט : 112.5 קילו 5-5-5 PR -
היה מטורף כמו תמיד,אבל הרגיש טוב ועלה בסוף...יום ראשון 115!
פרס : 62.5 קילו 4-4-5 PR - העלתי חזרה מאימון קודם ואני דווקא מרוצה,כי הטכניקה אימון קודם התחרבשה והפעם לא רימיתי בכלל ועוד שיפרתי חזרה,מקווה אימון הבא לסגור את זה פרפקט
מתח : משקל גוף (85.5 קילו) + 20 קילו 5-5-4 PR נחתי 3-4 דקות בין סט לסט כי החדר כושר עמד להסגר וסט אחרון האחיזה כבר ממש הייתה קשה והכפות ידיים שלי שרפו (ירד דם מהיבלות) ככה שהחלקתי לפני החזרה החמישית,נשאר על 20 אימון הבא

היה אימון טוב

• פותח/ת השרשור
נתחיל קודם כל בפינת התירוצים
טוב אז לא הייתי אמור להתאמן היום כי האימון הוא ביום שני בדרך כלל,פשוט מחר אני נוסע לאילת לטיול שנתי ורק ביום חמישי אני יחזור אז החלטתי להתאמן היום,דבר שני רצתי היום 2000 בבצפר וזה הרג אותי,כמעט ולא ישנתי בלילה וגם לא אכלתי טוב...בגלל כל הסיבות האלה החלטתי לתת אימון קצת יותר קל,אני בטוח שהגוף צריך את זה..

סקוואט : 100 קילו 5-5-5 היה ממש קל,סט ראשון עף,הופתעתי לטובה
בנץ' : 90 קילו 6-6-6 הרגשתי שבא לי לנוח קצת מהעצימות הגבוהה והורדתי משקל גם בבנץ'
החלטתי לוותר על דדליפט מאותן סיבות ונתתי קצת מסור,45 קילו כל יד 10 חזרות 2 סטים ואז 2 סטים של מקסימום מתח רחב (יצא 11-9)

מרוצה מהאימון בסך הכל,הראה לי שהתחזקתי מאוד מתחילת התוכנית

• פותח/ת השרשור
חזרתי מטיול שנתי אתמול בערב,היה חזק!

בכל מקרה עליתי קצת במשקל (טחנתי המון)
משקל בוקר : 85.9 קילו

ב2 יש לי אימון,הרגליים שלי דיי מתות אז אני לא מתכוון לתת PR בסקוואט היום,אני הולך על 105 היום

• פותח/ת השרשור
שכחתי לעדכן אחרי האימון

בכל מקרה,היה אימון נחמד,עייפות מטורפת ורגל נקועה

סקוואט - 105 קילו 5-5-5 היה דיי קל
בנץ' 95 קילו 5-5-5 היה נחמד,אימון הבא 97.5 ואז שוב 100
דדליפט 137.5 5 PR היה קשה אבל לא מטורף,עדיין עם אחיזה רגילה וכבר מחליק כמעט,אימון הבא אנסה 140 עם אחיזה רגילה שוב

• פותח/ת השרשור
משבוע הבא אני משנה קצת את התוכנית

אימון ראשון (יום שני)
סקוואט
לחיצה
דדליפט

אימון שני (יום רביעי)
סקוואט קל
לחיצה
מתח עם משקל

אימון שלישי (יום שישי)
סקוואט
לחיצה
פאוורקלין

ההתאוששות בסקוואט כבר לא נסבלת,הדדליפט עוד מתקדם אבל כל אימון שני כמעט יש לי כשל,מה שכן הפאוורקלין גם אמור לעזור לו,ואני ישנה את הקפיצות מ2.5 ל5 כל אימון לפחות בהתחלה (כי זה פעם בשבוע)

דרך אגב,לקחתי סתם תמונה ספונטנית שלי ודווקא רואים שגדלתי יפה,עוד מעט מעדכן

mwyiw0toyiyn.jpg

התמונה יצאה גרוע,אבל נשרוד

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע 8 אימון 1
B

סקוואט - 110 קילו 5-5-5
סט אחרון היה ממש קשה,אבל עלה,אימון הבא 112.5
פרס - 62.5 קילו 3-3-3-3 לא עשיתי פרס משהו כמו 10 ימים והרגשתי חלש היום גם ככה אז החלטתי לעשות משהו קצת שונה,4 סטים של 3 חזרות (מתוכנן,לא היה כשל) אימון הבא אני ינסה לסגור 3 סטים של 5
מתח עם משקל (פעם אחרונה) - משקל גוף + 20 קילו 5-5-5 PR היה דיי קשה...
פאוורקלין - 65 קילו 3-3-3 הרגיש ממש טוב,התנועה באה לי בטבעיות ומישהו שם אמר לי שחוץ מזה שאני צריך לתת קצת יותר מהירות הכל בסדר,אני אנסה לצלם בכל מקרה

החלטתי לעשות כמה שינויים בתוכנית,דבר ראשון אני מחליף את המתח בפאוורקלין וביום שישי (האימון השלישי של השבוע) מוסיף בסוף האימון 2 סטים של מקסימום מתח סתם כדי לא לרדת בזה

דבר שני זה שאני מוסיף סקוואט התאוששות ביום רביעי (האימון האמצעי) כי אני ממש מרגיש שאני לא מתאושש (לא קשור לתזונה,המשקל כבר גבוהה לי ואני פשוט מרגיש שאני מתעייף מאימון לאימון משמעותית)
מה שאומר שאימון הבא אני עושה 90 סקוואט כדי להתאושש ואז בשישי 112.5

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מוותר על האימון של היום...יש לי כאבים בשוק ברגל ימין ואני ממש ממש מקווה שזה לא שברי מאמץ,כבר כואב לי יומיים...
ויש לי גם כאב מוזר כזה בחזה כשאני נושם (קורה לכולם) אבל זה כבר יותר מיום שלם וזה כנראה ממעבר עונות או משהו...

• פותח/ת השרשור
שבוע 8 אימון 2
A
סקוואט - 112.5 קילו 5-5-5 -
הרגיש טוב,כמו ה 110 בערך (היה ממש קשה)
בנץ' 97.5 קילו 5-4-4 -מאוכזב,הבנץ, כבר תקוע המון זמן (מתנדנד בין 95 ל 100 ולא מתקדם)...חושב לעבור לשיטה אחרת ללחיצות עם התמקדות בבנץ'
דדליפט - 140 קילו 5 PR היה כבד,עשיתי אחיזה רגילה! מעכשיו אני חושב שאתקדם באחיזה משולבת כי חזרה אחרונה אני לא בטוח שנעלתי בגלל שהחליק לי המוט בסוף

באמת כל הכבוד תותח !!! רואים שאתה מבין ושאתה יודע מה אתה עושה !! תמשיך ככה !!
שאלה, למה אתה עושה שני רביעי ושישי ? סתם כי יותר נוח לך או יש סיבה מיוחדת??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית