הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להחליף את הבשר האדום בחזה עוף

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
הבעיה היא שאני יודע שיש דברים שיש בבשר אדום ואין בחזה עוף. אז איך אני משלים את החוסרים האלה?

• פותח/ת השרשור
אוכל גם וגם? אוכל ירקות? לוקח מולטי? אוכל דגים?
גם וגם לא בה בחשבון. אני מחליף את הבשר האדום כי אני שונא בשר אדום ואוהב חזה עוף. ירקות אוכל איזה 5-6 ביום. משתדל לגוון בצבעים שלהם. לוקח אופטימן (כדור אחד ביום)+ אבץ ומגנזים + ויטמין סי. דגים אני לא אוכל וגם מעדיף שלא לאכול אבל לוקח קפסולות של אומגה 3.

• פותח/ת השרשור
מה הדברים שיש בחזה אדום ואין בעוף? ומה אתה חושב שיחסר לך?
אני לא כל כך יודע. בגלל זה אני שואל. אני יודע שיש אבץ בבשר אדום אבל אבץ אני גם לוקח כתוסף. עוד דברים שיש בבשר אדום זה ברזל, B12, חומצה פולית, קריאטין ועוד.

כל מה שציינת יש לך במולטיויטמין ובשפע אז אין שום השפעה למעבר מבשר אדום לחזה עוף וחוץ מיזה כל העניין זה לגוון
חזה עוף כל השבוע ובסופש למשל בשר אדום משהו כזה

חחח אם יש למישהו אפשרות לאכול בשר אדום על בסיס קבוע למה להחליף לעוף? הלוואי ולי הייתה את האפשרות לאכול בשר אדום על בסיס קבוע

תוסיף ביצים
עדיף לך לא להחליף לגמרי, אם אתה יכול נניח 2-3 בשבוע עדיין לאכול בקר תמשיך עם זה ושאר הימים תאכל עוף+ביצים

• פותח/ת השרשור
אני כל לילה אוכל 2 ביצים. לא יודע כמה זה מסייע כתחליף לבשר. בעיקרון אם אני בכלל נמנע מבשר אדום איזה תוספים אם בכלל אני אמור לקחת בנוסף למה שאני כבר לוקח?

כשאני לא אוכל שבוע בשר אדום הכל ניהיה לי קשה פתאום...
למרות שאני מכניס אותם ויטמינים מיניראלים שומנים כולסטרול וכו'.

גם וגם לא בה בחשבון. אני מחליף את הבשר האדום כי אני שונא בשר אדום ואוהב חזה עוף. ירקות אוכל איזה 5-6 ביום. משתדל לגוון בצבעים שלהם. לוקח אופטימן (כדור אחד ביום)+ אבץ ומגנזים + ויטמין סי. דגים אני לא אוכל וגם מעדיף שלא לאכול אבל לוקח קפסולות של אומגה 3.
🤘👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית