נק' מוניטין:
-6
- 278
- 1
הבעיה היא שאני יודע שיש דברים שיש בבשר אדום ואין בחזה עוף. אז איך אני משלים את החוסרים האלה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם וגם לא בה בחשבון. אני מחליף את הבשר האדום כי אני שונא בשר אדום ואוהב חזה עוף. ירקות אוכל איזה 5-6 ביום. משתדל לגוון בצבעים שלהם. לוקח אופטימן (כדור אחד ביום)+ אבץ ומגנזים + ויטמין סי. דגים אני לא אוכל וגם מעדיף שלא לאכול אבל לוקח קפסולות של אומגה 3.אוכל גם וגם? אוכל ירקות? לוקח מולטי? אוכל דגים?
אני לא כל כך יודע. בגלל זה אני שואל. אני יודע שיש אבץ בבשר אדום אבל אבץ אני גם לוקח כתוסף. עוד דברים שיש בבשר אדום זה ברזל, B12, חומצה פולית, קריאטין ועוד.מה הדברים שיש בחזה אדום ואין בעוף? ומה אתה חושב שיחסר לך?
חחח אם יש למישהו אפשרות לאכול בשר אדום על בסיס קבוע למה להחליף לעוף? הלוואי ולי הייתה את האפשרות לאכול בשר אדום על בסיס קבוע
🤘👏גם וגם לא בה בחשבון. אני מחליף את הבשר האדום כי אני שונא בשר אדום ואוהב חזה עוף. ירקות אוכל איזה 5-6 ביום. משתדל לגוון בצבעים שלהם. לוקח אופטימן (כדור אחד ביום)+ אבץ ומגנזים + ויטמין סי. דגים אני לא אוכל וגם מעדיף שלא לאכול אבל לוקח קפסולות של אומגה 3.
לא הבנתי