הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש יתרון בריאותי לצום?

נכון - שילוב של כסף, בשר וחברת דיימטייז 😃 מכניסות

שום דבר משה? אז מה אומרים כל מיני ליצנים שזה מנקה את הגוף ובלה בלה..
גם אני שמעתי הרבה שטויות כאלה ואני תוהה, מנקה ממה? מה כבר האיברים הפנימיים שלך מפספסים שפעם בשנה 24 שעות זה מה שיעזור להם? 😳

זה לא מנקה שום דבר. תרומת דם תועיל הרבה יותר מצום של 24 שעות. לגבי החסרונות בצום של 24 גם כן אין כאלו, אלא אם אתה בגירעון קלורי חריף זמן מה עוד לפני הצום, מה שלא סביר פה לרוב האנשים וגם במילא עושים סוג של ״מגה העמסה״ לפני כניסת הצום.

אני גם רוצה להזכיר שכל הצמי יום כיפור תוקעים ארוחת "לפני" כבדה לפני כניסת הצום ואז כל מה שהגוף מתנקה ממנו זה המנה הראשונה העיקרית והקינוח.

כשצמים חודש שלם אז היציאות מסתדרות (במיוחד למקרים בעיתיים כמוני) והחשק המיני יורד. כמו כן יש רגישות ברורה גבוהה מאוד לחום.

חוץ מזה השפעה עקיפה נוספת היא שנחים הרבה מאוד וישנים הרבה יותר ונהיים הרבה יותר רגועים במהלך החודש כי פשוט מתעייפים ונחלשים יותר. אז הרמדאן מהווה מעין חופשה שלמה של חודש מהעבודה, לימודים וכ'ו מתוך הכרח. לפעמים זה עוזר לאנשים שלא מרשים זאת לעצמם.

זה הניסיון והידע הכללי שיש לי.

עריכה: עניתי על השאלה המוצגת בכותרת ולא שמתי לב שהתכוונת לצום של יום אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית