להחליף ווינדוס?

Dave Grohl

משתמש משקיע
2,033
4
נק' מוניטין:
5,423
2,033
4
המחשב שלי כבר איזה כמה חודשים טובים מעצבן אותי חבל על הזמן, כשאני פותח את המחשב שלי לוקח לו בערך 3 דקות להציג את כל הכוננים, האייפוד מסרב להתחבר, כל פעם שאני רוצה להכניס USB כלשהוא אני צריך להגדיר את ההתקן מחדש, היום ניסיתי גם להרים IIS על המחשב (משעמם מה לעשות) וגם לא הולך!

הגעתי למסקנה שכבר מי שהתקין את הווינדוס (XP אגב) על המחשב הזה מפגר על.
אז תמיד אפשר לפרמט ולהוריד ווינדוס 7 / XP ולהתקין.
הבעיה היא כזאת, העותק שיש לי כרגע חוקי, אבל בלי הדיסק (גאוני אה?), ולהביא XP / 7 אומר להביא עותק לא מקורי, וכמובן שיש LOADERים למיניהם ודברים כאלה.
השאלה עד כמה באמת אפשר לעבוד איתם והאם אפשר לעדכן ועוד שטויות כאלה בלי המחשב ינעל.
או למעשה, עדיף להשאר ולסבול עם הקופסאת טמטום הזאת או להסתכן ולהחליף? (אגב לינוקס ושאר ירקות סביר להניח שאני לא אחליף אליהם, כי ההורים שלי גם מדי פעם עובדים על המחשב ולא בא לי שישגעו לי את השכל)

אפשר לסדר מחדש שיהיה חוקי זה לא בעיה... תוריד 7 אחלה וינדוס אני שנה בערך איתו והוא לא עושה לי בעיות

• פותח/ת השרשור
כןכן אני יודע, ראיתי כבר שימושים בLOADERים וכל מיני גרסאות שבאות כבר משולבות עם LOADER, אבל מקריאה של קצת תגובות הרבה אנשים אומרים שפה ננעל ושם ננעל וכל יום צצה בעיה אחרת.

שנה כבר אתה משתמש בווינדוס 7 בלי בעיות?

יש מספיק פריצות לווינדווס 7 כולל עידכונים.. אצלי כבר עובד כמה חודשים..
ווינדווס 7 ממש נוח.. איכותי ויפה כמו ויסטה..א בל פשוט כמו XP ..

מרוצה מאוד

• פותח/ת השרשור
ממ.. אוקיי חחח
שאלה אחרונה, יש המלצה ספציפית לגירסא?
Windows 7 ULTIMATE x86 x64 Fully Activated August 2010

כרגע הכי חדשה שראיתי, אבל היא כבר פרוצה, עדיף לקחת גירסא מקורית ולהפעיל loader בעצמי?

לא, תוריד ותתקין, גם ככה אין גרסא (לא משולבת פריצה) מעודכנת יותר.

כןכן אני יודע, ראיתי כבר שימושים בLOADERים וכל מיני גרסאות שבאות כבר משולבות עם LOADER, אבל מקריאה של קצת תגובות הרבה אנשים אומרים שפה ננעל ושם ננעל וכל יום צצה בעיה אחרת.

כאילו מאז שהיא יצאה לא התקנתי מחדש אף פעם עדיין עובד חלק אבל אני סגרתי את העידכונים כי זה עשה לי בעיה עם המקוריות ואל תכנס לאתר של מיקרוסופט אומרים שזה גם עושה בעיות ככה שמעתי

אני לא יודע מה איתכם אבל xp pro הכי נח לי גם יותר מ7.
ואם אתה מוריד ווינדוס יש קובץ שאתה שם אותו בתיקייה של הווינדוס וזה כאילו חוקי ולא משגע אותך .
חבר שלי לקח מחשב ישן הוריד לו XP פרוץ ושם את הקובץ הזה עשה בדיקת מקוריות באתר של מייקרוסופט וזה רשם לו שהוא חוקי.
למרות שאני לא ממליץ לך לבדוק, כי אם משהו יתפקשש יהיו לך מלא erors על המחשב ואתה תהיה חייב לפרמט מחדש

המחשב שלי כבר איזה כמה חודשים טובים מעצבן אותי חבל על הזמן, כשאני פותח את המחשב שלי לוקח לו בערך 3 דקות להציג את כל הכוננים, האייפוד מסרב להתחבר, כל פעם שאני רוצה להכניס USB כלשהוא אני צריך להגדיר את ההתקן מחדש, היום ניסיתי גם להרים IIS על המחשב (משעמם מה לעשות) וגם לא הולך!

הגעתי למסקנה שכבר מי שהתקין את הווינדוס (XP אגב) על המחשב הזה מפגר על.
אז תמיד אפשר לפרמט ולהוריד ווינדוס 7 / XP ולהתקין.
הבעיה היא כזאת, העותק שיש לי כרגע חוקי, אבל בלי הדיסק (גאוני אה?), ולהביא XP / 7 אומר להביא עותק לא מקורי, וכמובן שיש LOADERים למיניהם ודברים כאלה.
השאלה עד כמה באמת אפשר לעבוד איתם והאם אפשר לעדכן ועוד שטויות כאלה בלי המחשב ינעל.
או למעשה, עדיף להשאר ולסבול עם הקופסאת טמטום הזאת או להסתכן ולהחליף? (אגב לינוקס ושאר ירקות סביר להניח שאני לא אחליף אליהם, כי ההורים שלי גם מדי פעם עובדים על המחשב ולא בא לי שישגעו לי את השכל)

זה שיש כל כך הרבה בעיות עם המחשב שלך לא קשור למי שהתקין את הוינדוס, להתקנה עצמה, או לוינדוס. זה כנראה קשור למי שמשתמש בה ומתחזק אותה (או לא).

אם יש לך מספיק RAM ומעבד סביר אין שום סיבה לא לעבור ל-7. המערכת לא כבדה יותר מדי מ-XP ואפילו מציעה ביצועים קצת יותר טובים כאשר היא פועלת על מעבד וכרטיס מסך חדשים מ-vista או xp. אפשר להתקין בקלות windows loader ולא תרגיש שום בעיה מבחינת יכולת התפעול שלה. שלי פרוצה כבר יותר משנה עכשיו ואין שום בעיות.

כפי שאמרתי, אין שום בעיות כל עוד אתה בעצמך לא גרמת לבעיות.

ממ.. אוקיי חחח
שאלה אחרונה, יש המלצה ספציפית לגירסא?
Windows 7 ULTIMATE x86 x64 Fully Activated August 2010

כרגע הכי חדשה שראיתי, אבל היא כבר פרוצה, עדיף לקחת גירסא מקורית ולהפעיל loader בעצמי?

עדיף לא לקחת bundle אלא גרסאת OEM שאותה אח"כ תפרוץ בעצמך. אין גם חשיבות ל-build או rev כי ברגע שתפעיל אותה והעדכונים ירוצו הכל יסתדר.

• פותח/ת השרשור
זה שיש כל כך הרבה בעיות עם המחשב שלך לא קשור למי שהתקין את הוינדוס, להתקנה עצמה, או לוינדוס. זה כנראה קשור למי שמשתמש בה ומתחזק אותה (או לא).

אם יש לך מספיק RAM ומעבד סביר אין שום סיבה לא לעבור ל-7. המערכת לא כבדה יותר מדי מ-XP ואפילו מציעה ביצועים קצת יותר טובים כאשר היא פועלת על מעבד וכרטיס מסך חדשים מ-vista או xp. אפשר להתקין בקלות windows loader ולא תרגיש שום בעיה מבחינת יכולת התפעול שלה. שלי פרוצה כבר יותר משנה עכשיו ואין שום בעיות.

כפי שאמרתי, אין שום בעיות כל עוד אתה בעצמך לא גרמת לבעיות.

עדיף לא לקחת bundle אלא גרסאת OEM שאותה אח"כ תפרוץ בעצמך. אין גם חשיבות ל-build או rev כי ברגע שתפעיל אותה והעדכונים ירוצו הכל יסתדר.
אני בספק שהבעיה תלויה בי היות שמהיום הראשון שקיבלתי אותו הוא עושה את הבעיות האלה (ואני עצלן מדי כדי ללכת להתלונן).

והבנתי אם ככה להוריד OEM אני בוחר x86 או x64? (צר לי על השאלות המפגרות אבל גם ניסיתי לחפש על זה טיפה באינטרנט ולא יצא לי להבין בדיוק מה הולך שם)

אם יש לך מעבד 64 ביט אתה הולך על x64 (אלא אם אתה משתמש בתוכנות שאתה יודע שהן לא יפעלו על 64 ביט - מה שכבר לא קיים כמעט כיום), אם יש לך 32 ביט אתה הולך על x86.

• פותח/ת השרשור
יאפ יצאתי טיפה תייר בסיפור הזה. כנראה שהמעבד שלי 32 ביט אם לא רשום שהוא 64 נכון?

קשה לי להאמין שיש לך 4GB RAM ומעבד 32 ביט.
איזה מעבד יש לך?
אם אתה לא יודע - תוריד CPU-Z והיא תגיד לך.

• פותח/ת השרשור
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz
נמנמ, חיפשתי עכשיו באינטרנט ורשום שם Instruction Set 64-bit
אני מרגיש כמו זקן שלא מבין כלום (זה לא כזה רחוק מהמציאות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית