נק' מוניטין:
5,423
- 2,033
- 4
המחשב שלי כבר איזה כמה חודשים טובים מעצבן אותי חבל על הזמן, כשאני פותח את המחשב שלי לוקח לו בערך 3 דקות להציג את כל הכוננים, האייפוד מסרב להתחבר, כל פעם שאני רוצה להכניס USB כלשהוא אני צריך להגדיר את ההתקן מחדש, היום ניסיתי גם להרים IIS על המחשב (משעמם מה לעשות) וגם לא הולך!
הגעתי למסקנה שכבר מי שהתקין את הווינדוס (XP אגב) על המחשב הזה מפגר על.
אז תמיד אפשר לפרמט ולהוריד ווינדוס 7 / XP ולהתקין.
הבעיה היא כזאת, העותק שיש לי כרגע חוקי, אבל בלי הדיסק (גאוני אה?), ולהביא XP / 7 אומר להביא עותק לא מקורי, וכמובן שיש LOADERים למיניהם ודברים כאלה.
השאלה עד כמה באמת אפשר לעבוד איתם והאם אפשר לעדכן ועוד שטויות כאלה בלי המחשב ינעל.
או למעשה, עדיף להשאר ולסבול עם הקופסאת טמטום הזאת או להסתכן ולהחליף? (אגב לינוקס ושאר ירקות סביר להניח שאני לא אחליף אליהם, כי ההורים שלי גם מדי פעם עובדים על המחשב ולא בא לי שישגעו לי את השכל)
הגעתי למסקנה שכבר מי שהתקין את הווינדוס (XP אגב) על המחשב הזה מפגר על.
אז תמיד אפשר לפרמט ולהוריד ווינדוס 7 / XP ולהתקין.
הבעיה היא כזאת, העותק שיש לי כרגע חוקי, אבל בלי הדיסק (גאוני אה?), ולהביא XP / 7 אומר להביא עותק לא מקורי, וכמובן שיש LOADERים למיניהם ודברים כאלה.
השאלה עד כמה באמת אפשר לעבוד איתם והאם אפשר לעדכן ועוד שטויות כאלה בלי המחשב ינעל.
או למעשה, עדיף להשאר ולסבול עם הקופסאת טמטום הזאת או להסתכן ולהחליף? (אגב לינוקס ושאר ירקות סביר להניח שאני לא אחליף אליהם, כי ההורים שלי גם מדי פעם עובדים על המחשב ולא בא לי שישגעו לי את השכל)