הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלוקה של תוספים באימונים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור eitan
  • פורסם בתאריך

eitan

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
חלוקה של תוספים - איך אני אמור לחלק את זה?

עד היום התאמנתי 4-5 פעמים בשבוע באומנויות לחימה, אימוני כושר בבית (מתח, בטן, שכיבות שמיכה) ורכיבה רצינית באופניים (יום-יום).

עכשיו אני מוריד את הלחימה ל 4 פעמים בשבוע ומוסיף לי חדר כושר.

האם עליי לקחת את התוספים כל יום או רק בימים של אימון ואיך עליי לדעת באיזה ימים לקחת מהבוקר ועד לפני השינה תוספים ובאלו ימים רק לפני/אחרי אימון?

הגיעה אליי אבקה של "סינטה 6"

וצריכים להגיע אליי גם:
  • אבקת חלבונים של גולד Whey
  • אמינו של "אופטימום נוטריון" (BCAA 1000 Caps)
  • N.O.-XPLODE
  • Xtend
  • מולטיויטמינים של אנימל פאק

האם כדאי לי להתחיל להתאמן בחדר כושר במשקולות וכדומה מחר - רק עם הסינטה 6?

או שכדאי לי להמתין לשאר התוספי תזונה?

וכשהם יגיעו איך עליי לחלק אותם / לשלב אותם?

מה זאת השאלה הזו? למה קנית כל כך הרבה תוספי תזונה שאתה לא יודע איך להשתמש בהם? אתה צורך את מה שאתה צריך מתי שאתה צריך, לפי כל מוצר בנפרד.

למשל, אבקת חלבונים וסינטה שזה אותו הדבר שקנית פעמיים פשוט, אתה צורך לפי הערכים היומיים שאתה רוצה להשיג.

• פותח/ת השרשור
מה זאת השאלה הזו? למה קנית כל כך הרבה תוספי תזונה שאתה לא יודע איך להשתמש בהם? אתה צורך את מה שאתה צריך מתי שאתה צריך, לפי כל מוצר בנפרד.

למשל, אבקת חלבונים וסינטה שזה אותו הדבר שקנית פעמיים פשוט, אתה צורך לפי הערכים היומיים שאתה רוצה להשיג.

לפי מה שהבנתי זה לא ממש אותו דבר:

WHEY נספג מהר ודל קלוריות / פחמימות. אפשר לשתות את זה דבר ראשון על הבוקר ובמהלך היום.

וסינטה 6 זה שילוב של חלבונים מהירים ואיטיים, עם הרבה פחמימות - מומלץ אחרי אימון / לפני שינה.

השאלה היא - האם כדאי לקחת כל יום לפני שינה את הסינטה 6 או רק אחרי אימונים מאסיבים?

מצטער לאכזב אותך,
אבל אתה לא צריך שום דבר ממה שקנית פה
גם לא את החלבון

קיצר זרקת כסף,
תתחיל למכור.

מולטי תקח כל יום.
נו אקספלוד לפני אימון.
אבקות תקח מתי שאתה צריך להשלים חלבון \ בא לך משהו טעים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית