מידע קמפיין חדש נגד מקדונלדס בארה''ב

pickitup

משתמש פעיל
566
1
נק' מוניטין:
1,028
566
1
קמפיין קשה ובוטה מטעם ארגון ללא כוונות רווח של
רופאים למען רפואה אחראית. הסרטון ישודר בערים בארה"ב,
בהם "אחוז מכורים" גובה למזון מהיר. העיר הראשונה היא
וושינגטון הבירה. פורסם בוול סטריט ג'ורנל ובתוכנית
של גלן בק.

http://www.pcrm.org/news/commercial_targets_mcdonalds_high-fat_fare_100914.html

עוד פעם הצימחונים האלה.
מי שלא רוצה שלא יאכל, אבל להאשים את מקדונלדס במוות של אנשים זה בורות והתנערות מאחריות.
שומן רווי הוא בריא אבל הצימחונים רוצים שתחשבו אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קמפיין קשה ובוטה מטעם ארגון ללא כוונות רווח של
רופאים למען רפואה אחראית. הסרטון ישודר בערים בארה"ב,
בהם "אחוז מכורים" גובה למזון מהיר. העיר הראשונה היא
וושינגטון הבירה. פורסם בוול סטריט ג'ורנל ובתוכנית
של גלן בק.

עוד פעם הצימחונים האלה.
מי שלא רוצה שלא יאכל, אבל להאשים את מקדונלדס במוות של אנשים זה בורות והתנערות מאחריות.
שומן רווי הוא בריא אבל הצימחונים רוצים שתחשבו אחרת.

איפה אתה רואה שזה קמפיין של צמחונים?
זה קמפיין של רופאים שמתנגדים לריבוי רשתות של מזון מהיר שמגישות בעיקר מזון עתיר שומן.
אמריקאים בפאניקה ממגיפת ההשמנה וזה אחד הביטויים של זה. תגיד שזה קיצוני - אבל גם אחוז השמנים הוא קיצוני כבר.
מה לעשות שחלק נכבד מהאוכלוסיה לא עוסק כלל בשום פעילות גופנית וצורך המון מזון מהיר - וגם הדור הצעיר גדל ככה. ולילדים אין מספיק כושר שיפוט כדי שהטענה "מי שלא רוצה שלא יאכל" תתפוס עליהם.

איפה אתה רואה שזה קמפיין של צמחונים?
זה קמפיין של רופאים שמתנגדים לריבוי רשתות של מזון מהיר שמגישות בעיקר מזון עתיר שומן.
אמריקאים בפאניקה ממגיפת ההשמנה וזה אחד הביטויים של זה. תגיד שזה קיצוני - אבל גם אחוז השמנים הוא קיצוני כבר.
מה לעשות שחלק נכבד מהאוכלוסיה לא עוסק כלל בשום פעילות גופנית וצורך המון מזון מהיר - וגם הדור הצעיר גדל ככה. ולילדים אין מספיק כושר שיפוט כדי שהטענה "מי שלא רוצה שלא יאכל" תתפוס עליהם.

השורה הסופית של הפרסומת היא "תאכלו צמחוני הערב". אם הם היו כל כך נגד השמנה, הם היו כותבים "תאכלו בריא הערב". צמחוני לא שווה בריא, ויש כאן דמגוגיה בשקל מבחינת הפרסומאים מבלי להתייחס להשמנה המטורפת שפושה בארה"ב.

• פותח/ת השרשור
חשבתי שזה מובן מאליו כשאומרים "make it vegetarian".
מגפת ההשמנה לא נגרמת בגלל מקדונלדס בכל מיקרה.

השורה הסופית של הפרסומת היא "תאכלו צמחוני הערב". אם הם היו כל כך נגד השמנה, הם היו כותבים "תאכלו בריא הערב". צמחוני לא שווה בריא, ויש כאן דמגוגיה בשקל מבחינת הפרסומאים מבלי להתייחס להשמנה המטורפת שפושה בארה"ב.
פרסום בכלל זה לרוב פרובוקציה ודמגוגיה בשקל 😃 כל העניין הוא לזעזע ולמשוך תשומת לב.
המסר העיקרי שלהם הוא בכל מקרה שאוכל מהיר זה רע.

---------- התגובה התווספה ב 12:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:24 ----------

חשבתי שזה מובן מאליו כשאומרים "make it vegetarian".
מגפת ההשמנה לא נגרמת בגלל מקדונלדס בכל מיקרה.
היא גם לא נגרמת בגלל אוכל - אלא מזה שאוכלים הרבה ממנו ולא זזים 😆

פרסום בכלל זה לרוב פרובוקציה ודמגוגיה בשקל 😃 כל העניין הוא לזעזע ולמשוך תשומת לב.
המסר העיקרי שלהם הוא בכל מקרה שאוכל מהיר זה רע.

נכון, המסר העיקרי שלהם הוא שאוכל מהיר (או יותר נכון אוכל עם שומן רווי גבוה) הוא רע ואוכל צמחוני הוא טוב.

נכון, המסר העיקרי שלהם הוא שאוכל מהיר (או יותר נכון אוכל עם שומן רווי גבוה) הוא רע ואוכל צמחוני הוא טוב.
בסדר קיבלתי את הטענה שלך 😃

---------- התגובה התווספה ב 12:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:41 ----------

האמת היא שקודם קראתי את הכתבה ואז ראיתי את הפרסומת

גם ככה היום דאבל מק רויאל עם דאבל גבינה מציע 500 קלוריות מסכנות. עוד מעט יחתכו מכאן ומשם ובסוף זה יהיה 300 וכבר לא תהיה סיבה אחת לאכול במקדונלדס. מטומטמים :(

מה היית מזמין שם? ה24 OZ נראה אגדה
באמת מושך במציאות כמו בתמונות?

בהרצליה?!?!?!?!?
החיים תות,אתה מקבל על זה מוניטין חבר
קרא לי שושנה,אבל יש לי פטיש לסאבוואי ^^
למרות שלא מפתיע אותי שאמרת שהוא יחסית גרוע

עריכה:
לא יכול להביא לך מוניטין משום מה

נערך לאחרונה:
במציאות יותר מושך. אין לי על המחשב הזה את התמונות אבל זה באמת נראה כמו בתמונה שצירפתי.
משה, אתה מכיר אותם?

קבצים מצורפים

• fatburger-xxxl-2-sm.jpg
    fatburger-xxxl-2-sm.jpg
    KB 39.6 · צפיות: 207
הדבר היחיד שטעים במקדונלדס זה הגלידה. כל השאר -איכס.
אני אוהבת את השומן הרווי שלי בצורה כזאת:
carnevino-steakhouse-vegas1.jpg

ויין אדום בצד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית