הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה לשנות את הSS שלי מה דעתכם

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אני כבר חודשיים-שלוש בתוכנית ואני רוצה להוסיף תרגילים וקצת לשנות תראו מה אני מציע..
A:
בנץ פרס 3X5
סקוואט 3X5
תרגיל ליד קידמית 2X8
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
פרס 3X5
BOR אבל עם דאמבלים (ניסיתי רגיל עם מוט אי אפשר זה כואב לי לא יודע למה..)
תרגיל יד אחורית כנראה בספה של הבנץ באחיזה צרה 2X8

מה אתם אומרים...?

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לבצע מתח ואני צריך תרגיל טוב לגב אז החלפתי PC בזה
ולמה לא לעשות גם יד אחורית? (לזה שאמר שלהוסיף רק יד קידמית)

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא יכול לבצע מתח? ולמה שתעשה תרגיל מבודד ליד קדמית לפני דדליפט?

כי עליתי יותר מידי במשקל והגב שלי לא מספיק חזק?
ולגבי היד קידמית אני רוצה לעבוד על יד קידמית עד עכשיו בSS היא גדלה ממש בקטנה
המטרה שלי היא לא להיות בודי בילדר אלא בסופו של דבר אחרי חיטוב שאני אמור להתחיל עוד חודש להיות עם גוף יחסית חטוב ושיהיה מאסה יפה זה הכל

המטרה שלי היא לא להיות בודי בילדר אלא בסופו של דבר אחרי חיטוב שאני אמור להתחיל עוד חודש להיות עם גוף יחסית חטוב ושיהיה מאסה יפה זה הכל

אל תשנה תוכניות אם אתה לא יודע איך. לפמפם יד קדמית לפני דדליפט זה לא רעיון טוב, זה יחליש לך את הבייספס ואת האחיזה והגב שלך לא יהיה מספיק חזק גם ככה כי השרירים הקטנים יהיו עייפים. אם אתה רוצה תוסיף את התרגילים האלה בסוף האימון.

אז בעצם לא עשית מתח במשך התוכנית. ואם אתה לא מספיק חזק לעשות מתח, אין לך מה להתעסק עם התוכנית.

אתה רואה את הבעיתיות במשפט הראשון שלך? אתה יודע שאתה חלש אבל אתה לא רוצה להתחזק - כי אתה חלש מדי. אם אתה לא מצליח להרים את עצמך לחזרה אחת לפחות במשקל גוף אחרי חודשיים ב-SS, לא יודע מה עשית עד כה.

אם המטרה שלך היא לא להיות בודי בילדר אז מה אתה נטפל לבייספס שלך בצורה הזאת?

מה משקלי העבודה שלך, גובה, ומשקל גוף?

• פותח/ת השרשור
שמע זה פעם ראשונה שאני עושה SS ובכלל מתאמן
התחלתי את כל התרגילים ממוט ריק ולקח לי זמן ללמוד טכניקה של תרגילים
חוץ מזה שיש בעיה אין כלוב במכון ולכן אני צריך לאלתר וזה יוצר בעיות כל הדברים האלה..

מה הקשר? SS זאת תכנית למתחילים. כן, זה כולל אנשים שמתאמנים בפעם הראשונה. ולרוב עושים SS בפעם הראשונה.

מה הקשר בין זה שהתקלנו אותך עם המתח לזה שאין לך כלוב במכון? למה ומאיפה שלפת את זה פתאום?

שמע זה פעם ראשונה שאני עושה SS ובכלל מתאמן
התחלתי את כל התרגילים ממוט ריק ולקח לי זמן ללמוד טכניקה של תרגילים
חוץ מזה שיש בעיה אין כלוב במכון ולכן אני צריך לאלתר וזה יוצר בעיות כל הדברים האלה..

אם אתה לא רוצה לעשות SS , אל תעשה SS. אבל זה לא קשור לכלוב, כי בכל תוכנית נורמלית תצטרך לשלב סקוואטים. אבל אני לא מבין את הקשר בין ההודעה הזאת שלך לבין הרצון שלך לשנות את התוכנית.

אני אישית גם הייתי מוסיף תרגילי עזר לאימון האחרון בשבוע, מתחילת התוכנית. לא רק שזה לא עיכב אותי בשום אופן, אלא זה גם עזר לי להבין עד כמה השרירים האלו מתחזקים במהלך התוכנית, כי הם בטח לא התחזקו משמעותית מאימון אחד בשבוע.
אני רק הייתי ממליץ שתעלה את מס' החזרות בתרגילי העזר לכ-12-15 ע"מ לעבוד בעומס מופחת, RM8 עלול עדיין להיות חתיכת התשה.

כן, בוא נעשה עוד יותר חזרות כדי להוריד את העומס! 🤡

לא רק שזה לא עיכב אותי בשום אופן, אלא זה גם עזר לי להבין עד כמה השרירים האלו מתחזקים במהלך התוכנית

מניסיון אישי עם SS של חודשיים, בסביבה מאוד אירובית [צבא], אני יגיד על עצמי מה ראיתי: שרירי החזה, ידיים, גב - שום שינוי וויזואלי, לפחות לא משהו שאפשר לראות בעין בלתי מזוינת.

צביעות?

אני כבר חודשיים-שלוש בתוכנית ואני רוצה להוסיף תרגילים וקצת לשנות תראו מה אני מציע..
A:
בנץ פרס 3X5
סקוואט 3X5
תרגיל ליד קידמית 2X8
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
פרס 3X5
BOR אבל עם דאמבלים (ניסיתי רגיל עם מוט אי אפשר זה כואב לי לא יודע למה..)
תרגיל יד אחורית כנראה בספה של הבנץ באחיזה צרה 2X8

מה אתם אומרים...?

למה הכנסתה את התרגיל ליד קדמית? כמה זמן אתה בss.
עכשיו תעשה bor עם מוט ולא עם דאמבלים. מה כואב לך שאתה עושה עם מוט?
ו...התרגילי עזר שלך לא משו ביכלל
בעיקרון תרגילי עזר נועדו כדי לעזור לעלות במשקלים בתרגילים המורכבים. איזה מהתרגילים המורכבים שלך תקוע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית