הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש פה. שאלה בעניין סייקל

• פותח/ת השרשור mar
  • פורסם בתאריך

mar

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון.

הייתי אצל מישהו מומחה בעניין (ד"ר עזרא מי שמכיר), והוא המליץ לי ככה:

טוסטסטרון ודקה - הזרקה אחת לשבוע. חברת אינקה לברטורי.
אנאבול 30 מ"ג ליום בטבליות. חברת בריטיש דיספנסרי.
ווינסטרול 30 מ"ג ליום בטבליות. מדיטק.

חשוב לציין, שבבדיקות דם שעשיתי, יש לי רמה נמוכה של טוסטסטרון בדם, 7.5 כשהמינימום זה 8.5
אז אני בטח אקבל זריקות מהקופה אבל לא מספיק לסייקל.

א. מה דעתכם על סייקל כזה?
ב. מה דעתכם על החברות האלה?
ג. מאיפה משיגים את זה? מישהו מכיר אתר אמין ברשת?
ד. אני מעוניין בחברות רפואיות ולא מחתרתיות. מבדיקה שעשיתי אלו חברות מחתרתיות. נכון או שאני טועה? ואיזה חברות רפואיות הייתם ממליצים במקום?

אני מעוניין לחטב (להוריד שומן) ולנפח בקטנה ולא לנפח למימדי בילדרים.

הוא לא אמר לי שאני צריך משהו אנטי אסטרוגן. רק בסיום הסייקל.
וקראתי מאמרים שמדברים על אנאבול כחומר לא להיט. ושמחייב אנטי אסטרוגן.
וקראתי שווינסטרול אני יכול לקחת גם בהזרקה. אז למה לא לערבב את כל השלושה יחד ולהזריק אחת לשבוע? למה בטבליות דווקא?

אשמח לתשובות. זה חשוב לי לקבל מידע ולא לעשות שטויות.

המון תודה.

• פותח/ת השרשור
את המדריך הזה קראתי כבר.
ואני מצטט מתוכו משהו מאוד דומה למה שאני קיבלתי:
דוגמא לסייקל נכון:

1-10 Testosterone enanthate 500mgs/EW
1-8 Deca Durabolin 400mgs/EW
4-8 Dianabol 30mgs/ED
2-10 HCG 100iu/ED
12-18 Nolvadex 40/40/20/20​
רק שאצלי יש גם וינסטרול (שאגב, דווקא את זה אני חושב שאני כן צריך ורוצה).
נולבדקס ואקקלומין אני לוקח בPCT.
לגבי HCG לא יודע.

ולגבי עזרא, לא שיש לי איזה סנטימנטים לאיש - אבל בכל זאת דוקטור וכתב ספרים ויש תוצאות ללקוחות שלו, כבר שנים בתחום. נראה לי שהוא מבין קצת, הוא ניסה כמה נסיונות על לקוחות קודמים שלו, ככה שהוא יודע איזה שילוב עובד וכאלה, לא?

אני גם אשמח להתייחסות לכל השאלות שלי, אתר אמין וטוב לקנות דרכו, חברות רפואיות ולא UG.

את המדריך הזה קראתי כבר.
ואני מצטט מתוכו משהו מאוד דומה למה שאני קיבלתי:

רק שאצלי יש גם וינסטרול (שאגב, דווקא את זה אני חושב שאני כן צריך ורוצה).
נולבדקס ואקקלומין אני לוקח בPCT.
לגבי HCG לא יודע...

ולגבי עזרא, לא שיש לי איזה סנטימנטים לאיש - אבל בכל זאת דוקטור וכתב ספרים ויש תוצאות ללקוחות שלו, כבר שנים בתחום. נראה לי שהוא מבין קצת... הוא ניסה כמה נסיונות על לקוחות קודמים שלו... ככה שהוא יודע איזה שילוב עובד וכאלה... לא?

אני גם אשמח להתייחסות לכל השאלות שלי.... אתר אמין וטוב לקנות דרכו, חברות רפואיות ולא UG.
תקרא את חוקי האתר, אסור לסחור כאן או להביא מקורות לקניית חומרים.

• פותח/ת השרשור
וואוו תודה

אז ככה, קודם כל אני פה באמת כדי ללמוד עוד ולהבין עוד.
אז תודה על התגובות.

BACK-MAN - ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אבל אי אפשר עדיין. אם תרצה תן מייל או משהו.

בקיצור, אני מה זה מבולבל מכל העסק הזה כבר

כל אחד אומר לי משהו אחר ומליון דרכים ושיטות

ועד שאתה בטוח וקורא והכל, מנפצים לך את זה.

בהתחלה חשבתי להתחיל רק עם סוסטנון ודקה. וזהו.
ואז עזרא שינה לי את זה.
אגב, הוא לא מוכר. אז הוא לא מרוויח מזה. לא נראה לי שיש לו אינטרס כלכלי פה.

לגבי דקה ווינסטרול - דקה אוגר נוזלים אבל מעט יחסית.
החומר אוגר נוזלים ברקמות החיבורים (מפרקים) ובכך עוזר לעשות אימונים עצימים ללא כאבים במפרקים.
ומתוך המאמר של MACHINEHEAD: בסייקל מסה, ויני טוב עם שילוב של דקה וטסטוסטרון. בשימוש עם דקה, מינון של 25-50 מ"ג ליום בתחילת הסייקל יהיה טוב להתחלה.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=2653&postcount=5

העניין הוא שזה מסה ואני חושב שאני צריך יותר חיטוב. אבל גם כל הסייקל מדובר על 6 שבועות. קצר יחסית אולי כדי לבנות מסת שריר ולחזק קודם. אני לא באמת מה ההגיון של עזרא.
בגלל זה באתי להתייעץ איתכם, כי תכלס - אתם המומחים האמיתיים.
גם בתפריט תזונה אני אוכל מעט פחמימות והמון חלבונים.

החברות SCIROXX,OXIDE,MAXPRO הן רפואיות ולא מחתרתיות?

נערך לאחרונה:
אחי תרגע. אין לך מה להלחץ אתה פשוט עדיין לא מוכן להתחיל עם חומרים כי אין לך את הידע ואת הניסיון. אני מסכים עם BACK-MAN אין לך מה לחפש עם חומרים הידע שלך שואף לאפס. אני מציע לך לחזור למכון להתאמן חזק ולהמשיך ללמוד על כל מה שקשור לחומרים ואיך כל חומר משפיע בגוף ומה טוב לקחת עם מה. אתה עדיין לא בשלב הזה. אל תתפתה לפנות לכל דילר במסווה שימכור לך לוקשים ורק רוצה לעשות על התחת שלך כסף.

• פותח/ת השרשור
נכון. אני לא מתכונן לקחת עכשיו.
זה בדיוק מה שאני עושה. בודק, לומד, שואל, מתייעץ.

אני משתמש רק בסיירוקס ובפארמה שאין פה.. אבל זה לא פופולרי פה בפורום,כמו כן שוב,מה שעבד עליי לא בהכרח יעבוד עליך,קרא מדריך

• פותח/ת השרשור
יש מדריך שמסביר איזה חברה מתאימה לאיזה אדם??
אני שואל כדי לדעת מה משתמשים ומה ממליצים מנסיון. למשל, עכשיו אני יודע לא להתקרב לאינקה.

אני אנסה לענות לך יותר בפשטות, אם יש לך אפשרות להשיג חומרים רפואיים זה הכי טוב, במידה ואין לך אז תקנה חומרים תוצרת חברות אנדרגראונד.

• פותח/ת השרשור
כן. האמת שעכשיו קראתי במאמר פה בפורום את רשימת החברות הרפואיות. תכלס קשה למצוא את האתרים שלהם אבל ננסה.

לגבי השילוב שלי... אני מצטער שאני חופר בעניין אבל אני באמת רוצה להיות בטוח במליון אחוז....

הידע שלי לא שואף לאפס, אבל מצד שני אני בטוח שיש עוד המוןןןןןןן דברים שאני לא יודע.
כיוון שאני לא יודע אותם - אני לא מודע לכמה באמת אני יודע או לא יודע.
אבל בגלל זה אני בא ושואל. גם אתם אני בטוח בהתחלה באתם ושאלתם. אם אני לא אשאל, איך אני אדע? מי יכוון אותי אם לא אתם בעלי הנסיון והידע האמיתיים?
מבין?
אני לא מתיימר להיות גאון הדור בתחום. אבל בגלל זה אני אומר - תן כיוון, עזרה, משהו.

לגבי הנתונים שלי, הם נכונים בפרופיל שלי.
אבל אני מכיר את עצמי, ואני חייב לראות תוצאות שיתנו לי מוטיבציה והתלהבות, וידרבנו אותי להמשיך ולהיכנס לזה עוד יותר חזק ועוד יותר טוב.
כי באימונים רגילים ייקח לי שנה אם בכלל לראות משהו.

יש לי ג'ינו קל מאוד (הרופא אמר לי, עזרא אמר לי, והעיניים שלי והמוח שלי מבינים לבד בלי שיגידו לי). יש לי רמות טוסטסטרון נמוכים בבדיקות דם שעשיתי (7.5 עכשיו. לפני שנה 7. המינימום זה 8.5). והבטחון עצמי שלי שואף לאפס. אני גם לא מעריך את הגוף שלי בשיט. ולכן חשוב לי כן לתת בוסט.
זה רק לטובה. אני לא יעשה את זה כל החיים עכשיו.
אבל דחיפה (או בעיטה) לעניינים ואני הכי מאושר בעולם.

אז קראתי מאמר אחד שאומר להתחיל סייקל ראשון רק טוסטסטרון. מאמר אחר אומר שבגלל תופעות הלוואי רק מהחומר הזה משלבים אותו עם עוד חומרים, וששילוב נפוץ הוא טוסטסטרון, דקה ואנאבול.
מאמר אחר אומר טוסטסטרון, דקה ווינסטרול.
לווינסטרול ואנאבול אין התנגשויות ולכן - טוסטסטרון, דקה, אנאבול ווינסטרול - זה שילוב טוב.
גם הסייקל הוא קצר יחסית, 6 שבועות להכל.
הרעיון לתת מסה וכוח אבל לא לנפח מידיי. ואז בהתאם לתוצאות להמשיך לסייקל שני.

המון המון תודה וסליחה על החפירה.

שוב אתה לא מבין, בסייקל ראשון אתה לא יודע איך הגוף מגיב לחומרים, בד"כ גם בסייקל ראשון הגוף מגיב הכי טוב רק לחומר אחד בלבד, לכן זה הרעיון שלקחת רק טסטוסטרון בסייקל ראשון.
שילוב של חומרים נוספים ניתן בסייקלים יותר מתקדמים, מהסיבה היא שגם ככה אתה מכניס הורמון חיצוני, אז עוד יותר לשגע את הגוף עם חומרים נוספים?
המקס' שאתה יכול להוסיף זה דיאנבול במינון של 25-30 מ"ג למשך 4-6 שבועות.

וינסטרול הוא חומר בעל תופעות לוואי גבוהות יותר, לכן לא הייתי משלב וינסטרול בסייקל ראשון, מה גם שחיטוב עם טסט לבד יעשה את העבודה + שילוב של קלן/T3 או T4(עדיף T4).

תלך ע"פ הספר, אתה תשיג תוצאות טובות עם הזמן, הרי את רומא לא בנו ביום אחד, נכון?
זאת אמורה להיות הגישה שלך, תוצאות מדהימות לא תראה מסייקל אחד, אלא רק מכמה בשילוב נכון של תזונה ואימונים.

לפי כל מה שאתה אומר אתה רק מחזק את הטענה שאסור לך בתחליט האיסור לגעת בחומרים.

1. אין לך סבלנות
2. אין לי ספק שאתה לא אוכל כמו שצריך ולא יודע לבצע דיאטה כמו שצריך.
3. יש לך רמות טסט נמוכות (רק טמבל יכנס לסייקל כאשר רמות ההורמונים שלו גם ככה נמוכות)
4. אין לך בטחון עצמי והערכה עצמית
5. לפי הנתונים שלך אתה שמן יחסית
6. סטרואידים זה לא דחיפה ולא כלום זה הורמונים חזקים מאוד שיש להם השפעה מאוד חזקה ואם אתה לא יודע מה אתה עושה אז אתה יכול לגרום לעצמך נזק בליתי הפיך
7. לאנשים כמוך אסור לגעת בחומרים (תאמין לי אני רוצה רק בטובתך)

• פותח/ת השרשור
תודה על הדאגה, אבל אני יקבל גם ככה טוסטסטרון מקופת חולים בזריקות.
אז נראה לי שהבנתי מה אני יעשה בסייקל הראשון שלי.

תודה רבה חברים יקרים 😃

חבל לי מאוד עלייך. התעלמות כזו בוטה מאנשים שכנראה מבינים הכי הרבה בתחום ומייעצים לך ברצינות גמורה. ועוד בעניין לא פשוט ועם פוטנציאל לסיכון אצל אנשים מתחילים כמוך. זאת נראת לי טיפשות ממדרגה ראשונה.

• פותח/ת השרשור
מה התעלמות?
על מה אתה מדבר?
אני מכבד ומעריך אותם מאוד דווקא, בניגוד למה שנדמה לך.

בסוף, נראה לי שאני יעשה רק טוסטסטרון. גם ככה אני מקבל אותו מקופ"ח. נראה מה המינון שהם יתנו לי, אתייעץ אם להוסיף על הכמות שלהם עוד כמות של טוסטסטרון או מה לעשות. אבל זה רק אחרי שאני ידע מה המינון שהם יתנו לי ולכמה זמן.

נערך לאחרונה:
הם כראה יתנו לך מנון שנע בין 150-200 מג כל שבועיים. לדעתי עזוב אותך מסייקלים תתאמן טוב תאכל טוב תנוח ותתקדם. אחרי שתתחיל לראות תוצאות תתחיל לחשוב על סייקלים. בנתיים תרחיב את הידע שלך כי אתה לא מבין בזה בשיט

מה התעלמות?
על מה אתה מדבר?
אני מכבד ומעריך אותם מאוד דווקא, בניגוד למה שנדמה לך.

בסוף, נראה לי שאני יעשה רק טוסטסטרון. גם ככה אני מקבל אותו מקופ"ח. נראה מה המינון שהם יתנו לי, אתייעץ אם להוסיף על הכמות שלהם עוד כמות של טוסטסטרון או מה לעשות. אבל זה רק אחרי שאני ידע מה המינון שהם יתנו לי ולכמה זמן.
ספר לנו בהמשך מה קיבלת מקופ"ח ואך זה משפיע, אני בטוח שהנושא חשוב להרבה אנשים בפורום. כמה זמו אתה מיתאמן? לדעתי חיטוב עם חומר חזק [אפדרין?] יתן תוצאה יפה ומישם תמשיך.👋

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית