הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדש פה. שאלה בעניין סייקל

• פותח/ת השרשור mar
  • פורסם בתאריך

mar

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אז ככה, אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון.

הייתי אצל מישהו מומחה בעניין (ד"ר עזרא מי שמכיר), והוא המליץ לי ככה:

טוסטסטרון ודקה - הזרקה אחת לשבוע. חברת אינקה לברטורי.
אנאבול 30 מ"ג ליום בטבליות. חברת בריטיש דיספנסרי.
ווינסטרול 30 מ"ג ליום בטבליות. מדיטק.

חשוב לציין, שבבדיקות דם שעשיתי, יש לי רמה נמוכה של טוסטסטרון בדם, 7.5 כשהמינימום זה 8.5
אז אני בטח אקבל זריקות מהקופה אבל לא מספיק לסייקל.

א. מה דעתכם על סייקל כזה?
ב. מה דעתכם על החברות האלה?
ג. מאיפה משיגים את זה? מישהו מכיר אתר אמין ברשת?
ד. אני מעוניין בחברות רפואיות ולא מחתרתיות. מבדיקה שעשיתי אלו חברות מחתרתיות. נכון או שאני טועה? ואיזה חברות רפואיות הייתם ממליצים במקום?

אני מעוניין לחטב (להוריד שומן) ולנפח בקטנה ולא לנפח למימדי בילדרים.

הוא לא אמר לי שאני צריך משהו אנטי אסטרוגן. רק בסיום הסייקל.
וקראתי מאמרים שמדברים על אנאבול כחומר לא להיט. ושמחייב אנטי אסטרוגן.
וקראתי שווינסטרול אני יכול לקחת גם בהזרקה. אז למה לא לערבב את כל השלושה יחד ולהזריק אחת לשבוע? למה בטבליות דווקא?

אשמח לתשובות. זה חשוב לי לקבל מידע ולא לעשות שטויות.

המון תודה.

בנוגע לפותח הפוסט נסכם:
מה שאתה באמת צריך כרגע זה ללמוד על איך לאכול נכון ולהתאמן נכון, זה הכל, ברגע שתסדר את זה יגיעו גם הוצאות המיוחלות והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...
כרגע שום סייקל לא יקרב אותך לתוצאות יותר מהר ממה שאתה מסוגל באופן טבעי.

יכול להיות שברגע שתרד באחוזי שומן ויהיה לך גוף בריא יותר רמות הטסט' שלך יעלו באופן ניכר..

---------- התגובה התווספה ב 22:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:13 ----------

אפדרין זה לא חומר חזק והיעילות שלו "בשריפת שומן" מינורית לגמרי בעיקר לעומת חומרים אחרים, אפדרין בעיקר ממריץ ומדכא רעב...

מקופ"ח מקבלים בד"כ סוסטנון או משהו דומה לזה במינון דיי מגוחך, אני לא חושב שיביאו לו משהו מבלי לעשות עוד הרבה בדיקות דם בין היתר עוד בדיקה של TEST FREE עוד בדיקה של TEST TOTAL בדיקה של LH ו FSH ועוד כמה דברים בדרך, עד שתקבל זריקות טסט אתה כבר תסיים סייקל.
עכשיו לגבי הסייקל:
1. אתה שמן, 40% שומן זה לא סייקל מסה בשום פנים ואופן (אולי עם GH, אבל אין לך שום עבר עם חומרים אז זה לא ממש בא בחשבון)
2. תעשה חיטוב
3. תעשה חיטוב
4. תעשה חיטוב
5. אחרי שהבנו שאתה צריך חיטוב, זה גם למה יש לך סביר להניח רמות טסט יחסית נמוכות, כי אתה על % שומן מאוד גבוה = יותר אסטרוגן, פחות טסט = זה למה לא ממליצים לעשות עלייה במסת השריר ב % שומן גבוה (חלק מההמלצות לפחות).
6. תעשה חיטוב לאזור ה 10-14% שומן ואז תעשה סייקל מסה, אתה רוצה תתחיל עם שורפי שומן (אפדרין או קלן, תקרא פה בנעוץ בפורום)
7. אתה מוזמן ללכת ראש בקיר ואז לפתוח פה נושא עוד חצי שנה כמו שרבים כמוך עושים פה, אתה מוזמן לקרוא כמה מהם אפילו בעמוד הראשון של פורום זה.

בהצלחה.

שאלה לback men - לגבי האפקט של אפדרין. לאיזה שורפי שומן יש אפקט חזק יותר באחוזי שומן גבוהים.
ואגב, בתור אחד שהשתמש המון באפדרין התופעה של מניעת רעב היא מבורכת. מה גם שיש יותר כוח באימונים
אך נגיד ואני רוצה שריפה א]קטיבית יותר באיזה חומר אני יכול להשתמש? T3?

באמת שאתה לא בנוי לסייקל.
הקשב לי ותקרא טוב את מה שאני כותב, אני פחות אתייחס למשקל שלך - אתה יכול לטפל בזה באופן טבעי, תפריט טוב ותוכנית אימונים טובה יכולה לעשות פלאים. נראה שיש לך מוטיבציה, אני מבטיח לך שהסיפוק שתקבל מהשינוי שתעשה בצורה טבעית יעשה לך רק טוב.

מאחר ורמות הטסט שלך נמוכות, אחרי הסייקל אתה יכול להכניס את עצמך למצב לא נעים שבו לגוף שלך יקח המון זמן להתאושש - אם בכלל.

ציינת שההערכה העצמית שלך מאוד נמוכה, חשוב שתזכור שאחרי סייקל, גם עם PCT כמו שצריך, כש"הברז" שלך סגור והאיזון ההורמנלי שלך משתגע, קל מאוד ליפול ולהכנס לדכאון כבד.
כלומר, אתה יכול למצוא את עצמך במצב נפשי מאוד לא נעים, כשגם ככה לפי מה שכתבת אתה קרוב לתלות בחומרים למטרות רפואיות - חבל לך לפתח ולהגדיל את התלות הזאת.

אנשים מרבים לשכוח את ההיבט הנפשי שבסיפור, ולפי המידע שספקת אתה לא בנוי במצב הקיים לסייקל לא מבחינה פיזית ולא מבחינה נפשית.

תעשה לעצמך טובה, תרזה קודם בצורה טבעית, תאכל נקי, תתאמן ואפילו תשתמש בתוספים שיכולים לסייע לך בקיצור הדרך למטרה שלך. כהמצב הפיזי שלך ישתנה - אני בטוח שגם המצב הנפשי ישתנה, וכמו שבק-מן ציין, יתכן ובתוכנית אימונים אינטנסיבית, תפריט "נקי" והורדה במשקל - רמות הטסט הטבעי שלך יעלו.

שאלה לback men - לגבי האפקט של אפדרין. לאיזה שורפי שומן יש אפקט חזק יותר באחוזי שומן גבוהים.
ואגב, בתור אחד שהשתמש המון באפדרין התופעה של מניעת רעב היא מבורכת. מה גם שיש יותר כוח באימונים
אך נגיד ואני רוצה שריפה א]קטיבית יותר באיזה חומר אני יכול להשתמש? T3?

באחוזי שומן גבוהים מבחינתי מדובר ב13-14% ומעלה, עדיף לא להשתמש בכלום מאחר והיכולת שלך לשרוף שומן באחוזים האלה גם ככה טובה וכל שורף שומן שתכניס רק יתקע אותך בשלבים מאוחרים יותר של החיטוב, כמובן שהכל תלוי לאיזה רמת חיטוב אתה מתכוון להגיע.

אם אתה גם ככה לא רוצה לרדת מתחת ל12% אז אתה יכול להשתמש באפדרין או בקלן..

אם יש לך שאיפה לרדת לאחוזים ממש נמוכים 10% ומטה אז עד ל 10-12% להשתמש רק באפדרין וקפאין בעיקר בשביל המרץ והדיכוי רעב כמו שציינתי קודם. בשביל לרדת מתחת ל10% יהומבין טוב.

כל אלו הם חומרים שניתן לקחת שלא בזמן סייקל סטרואידים או בזמן סייקל.

השורפים ה"אמיתיים" אלה שבאמת מגבירים את קצב חילוף החומרים ו/או יוצרים עלייה משמעותית בחום הגוף הם T3, T4 וDNP: את החומרים האלו לוקחים רק בזמן סייקל מאחר ושימוש בהם שלא בזמן סייקל בעיקר ישרוף לך הרבה שריר יחד עם השומן..

מעבר לזה בזמן סייקל של סטרואידים כל הפיזיולוגיה שלך משתנה וגם בלי שורפי שומן אתה יכול להגיע בקלות יחסית לא.ש נמוכים אם אתה עובד עם תפריט טוב ותוכנית אימונים מתאימה...

זה לא בושה ובזיון לתחום, זה בושה ובזיון לבן אדם אחד, תאמין לי אם היו עושים עליו כל-בוטק, הרבה חרא היה נחשף.

איזה אפס הוא
אני זוכר שהתחלתי להתאמן לפני 5 שנים הלכתי אליו גם
הוא אמר לי שהוא עשה דה-דטוקסיפיקציה לאלי האנה אחרי תחרויות והכין את דרור עוקבי ונאור זיו לתחרויות אבל לא ממש התייחסתי לזה בן זונה..אחר כך במשך שנים גם הייתי קונה אצלו חלבון וזה...

עומרי,כנס למייל שלך ששלחתי לך אז הודעה,שלחתי לך משהו

---------- התגובה התווספה ב 13:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

נו מה נראלך...ביזנס 😃

כן צודק,בכל מקרה..זה מקור הפרנסה היחיד שלו,ומשום מה עם כ להשקרים שלו הוא עדיין לא שרף את עצמו..

נערך לאחרונה:
כי לא כולם מבינים בתחום הזה ממש, ולא נכנסים לזה יותר מידי ..
אחדים האלו שעוסקים בזה ממש לעומק ..
וחבל שכך!
בכל אופן, פשוט עצוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית