הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האם ישנו גבול לכמות החלבון שהגוף יכול לעכל בארוחה אחת? - מאמר חדש!

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אחד המאמרים שיותר אהבתי. כל הכבוד.
משה שים גם בתפוז- ימשוך הרבה אנשים.

אתם טועים ואלן ארגון טועה...
מעל 28 גרם חלבון בארוחה הופך לשומן 🤡🤡🤡

תודה רבה.. מעולה

כל הכבוד, עבודת תרגום מצוינת.
יתכן שרק אצלי, אבל במאמר נראה כאילו כמה שורות שם עולות זו על זו (או סתם צפופות).

כל הכבוד, עבודת תרגום מצוינת.
יתכן שרק אצלי, אבל במאמר נראה כאילו כמה שורות שם עולות זו על זו (או סתם צפופות).
you're special
איזה דפדפן? הפורטל לפעמים עושה בעיות עם כרום/ספארי

כל הכבוד
האם יש סופרמן שיכול לספק לי מאמר על כך שלא משנה אם אתה צורך את כל המזון בבת אחת (לא נגזים, אבל אכילה של ארוחה גדולה מאוד) לא עושה שום רע, או להפך, מאמר שאומר שצריכה מתונה של אוכל במשך היום לא תורמת לכלום או שונה?

כל הכבוד
האם יש סופרמן שיכול לספק לי מאמר על כך שלא משנה אם אתה צורך את כל המזון בבת אחת (לא נגזים, אבל אכילה של ארוחה גדולה מאוד) לא עושה שום רע, או להפך, מאמר שאומר שצריכה מתונה של אוכל במשך היום לא תורמת לכלום או שונה?

אני די בטוח שדיאטת IF מתבססת על העיקרון, אולי כדאי לבדוק את הרפרנסים שלה ולפי זה להגיע למקור שמסביר את זה? מצטער שאין לי משהו יותר טוב פשוט ראיתי שלא ענו לך עדיין אז חשבתי שזה אולי עדיף מכלום.

אני די בטוח שדיאטת IF מתבססת על העיקרון, אולי כדאי לבדוק את הרפרנסים שלה ולפי זה להגיע למקור שמסביר את זה? מצטער שאין לי משהו יותר טוב פשוט ראיתי שלא ענו לך עדיין אז חשבתי שזה אולי עדיף מכלום.
IF לא נראה כל כך קשור למה ששאלתי אבל חיפוש קצר והרעיון מעניין, תודה

המאמר של IF בפורטל יענה לך על השאלה של הארוחות, יש רפרנסים בסוף תהעזר בהם.
כן עברתי עליו אבל הוא לא בדיוק מה שחיפשתי, הוא יותר התמקד בכך שיותר ארוחות לא עוזרות או תורמות לעלייה במסת שריר, בזמן שאני מחפש מאמר על כך שאין כל רע לצרוך הרבה בבת אחת (כמו להשלים את כל הקלוריות של היום בארוחה אחת)

כמו שנכתב בפיסקה האחרונה, לעולם לא נדע עד שלא יבוא מחקר רציני שיבדוק הכל. אבל בסה"כ נכתב ממש יפה ח"ח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית