הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
זה עובד? אפשר לעלות בשריר בלי שומן?
וצריך לחכות שלושה שבועות איתה לפני שמתחילים מסה?

נערך לאחרונה:
אני עושה כרגע במאסה ומאוד ממליץ גם, למי שיכול לעמוד בהגבלה של הפחמימות ולא נשבר בגלל זה ומאשים את הדיאטה..
אני טוחן אוכל בכמות שאם הייתי בדיאטה רגילה עם שילוב של פחמימות הייתי עולה בשומן הרבה יותר מהר
ואתה צריך להיות לפחות 12 יום במאזן נייטרלי בתפריט דל פחמימות בלי העמסות, לפני שאתה מתחיל להוסיף קלוריות למאסה או חיטוב, ועדיף גם אחרי ה 12 יום האלו להתחיל להתאמן חזק ולא בזמן שהגוף מתרגל לדיאטה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה תודה רבה, אני לא יתחיל אותה עכשיו כי אני אחרי מנוחה אסטרטגית...שאני יסיים את הסייקל (עוד חודשיים) אני ינסה אותה במסה...
באופן כללי התוצאות יכולות להיות כמו עם תפריט מסה רגיל?

יש האומרים אפילו יותר טובות.
אני עליתי מ88 קילו ל101 קילו במשהו כמו ..חודשיים שלושה?
וניכר שלא עליתי הרבה בשומן.

ככה?!!? :<

---------- התגובה התווספה ב 22:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:14 ----------

סתם שאלה, למה זה באימונים כללי אם זו שאלת תזונה בכלל

יחסוך חיטוב אבל יעלה הרבה כסף 😛
תחשוב מה זה תפריט של 5000-6000 קלוריות שמורכב בעיקר מבשר...

לפחות אני טחנתי ככה :D

ניר, איך תסביר את זה שאתה לא חסכת חיטוב ועשית AD? תחסוך לבחור כסף 😃

כי התחלתי באחוז שומן גבוה יחסית של 18 אחוז ועליתי למקס' 19 20 אחוז ככה שאם הוא מתחיל מאחוז שומן נמוך הוא יחסוך לעצמו זמן חיטוב ארוך. :D

!!

איזה סיבה שפויה יש לבצע אותה במאסה? חוץ מהרצון ליהיות עני ולהעמיס את הכליות

אולי אם איזה פרה הרגה את אמא שלך ואתה מתכנן השמדה המונית של פרות.
בעצם, גם אז זה לא טוב. מה תאכל לקינוח?!

איזה סיבה שפויה יש לבצע אותה במאסה? חוץ מהרצון ליהיות עני ולהעמיס את הכליות

לא להיראות כמו בלון גז במהלך המאסה, להנות מבשרים גבינות שמנות בלי לפחד להשמין כשבדיאטה רגילה זה קורה מהר מאוד עם השילוב של הפחמימות לאורך היום, גיוון באוכל, סופי שבוע של העמסות פחמימות ופינוקים, לעלות במאסה כביכול נקייה למרות שזה אני לא יודע אם קורה באמת כל כך מהר, ואולי הכי חשוב לא להזדקק כמעט לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית