הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אתם חושבים על Anabolic Diet – דיאטה דלת פחממות

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
זה עובד? אפשר לעלות בשריר בלי שומן?
וצריך לחכות שלושה שבועות איתה לפני שמתחילים מסה?

נערך לאחרונה:
להשמין במאסה זה חלק מהעניין - אחרת עושים חיטוב - בחיטוב אחרי שצברת מאסה ניכרת "מלוכלכת" (שונא את הביטוי) אתה מוריד - אישית אני במאסה חוגג ואוכל מה שבא לי.

כנראה אין לך בעייה של השמנה ו או הרבה תאי שומן בגוף שאצלך זה לא קריטי, לא חסר כמוך וזה כנראה המזל שלך
אבל כל אחד וההעדפות שלו לפי הגוף שלו...
כשאתה צובר נוזלים ממש מהר יחד עם קצת שומן שאתה עולה זה מתחיל להיות קצת בעייה אתה יודע.. וכשזה קורה יחסית די מהר , בכלל

אני חושב שבעלייה במסת השריר כדאי לתת לפחות 150 גרם פחמימות כדי לא להיות בקאטוזיס ובכך אולי (כדי שלא יבכו פה) למקסם עלייה במסת השריר לעומת פחות מ 150 גרם (אולי גם 100 יעבוד)

כנראה אין לך בעייה של השמנה ו או הרבה תאי שומן בגוף שאצלך זה לא קריטי, לא חסר כמוך וזה כנראה המזל שלך
אבל כל אחד וההעדפות שלו לפי הגוף שלו...
כשאתה צובר נוזלים ממש מהר יחד עם קצת שומן שאתה עולה זה מתחיל להיות קצת בעייה אתה יודע.. וכשזה קורה יחסית די מהר , בכלל

אני מסכים עם מאה אחוז מהדברים שאמרת
יש כאלו שהם פחות ברי מזל

איזה תוכנית אימונים את משלב עם התזונה?

אני אישית את הלינארית של ביל סטאר 5*5
אבל כל תכנית כוח תהיה מעולה עם הדיאטה הזאת

---------- התגובה התווספה ב 22:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:16 ----------

אני חושב שבעלייה במסת השריר כדאי לתת לפחות 150 גרם פחמימות כדי לא להיות בקאטוזיס ובכך אולי (כדי שלא יבכו פה) למקסם עלייה במסת השריר לעומת פחות מ 150 גרם (אולי גם 100 יעבוד)

אחרי התגובה הזאת אני קצת יותר רגוע , מאחר ואני גם ככה לא מצליח להיות מתחת ל 30 גרם פחמימה במהלך השבוע
זה בלתי אפשרי פשוט

טוב נו - הנה שילוב של בשר פחמימה ושומן

יכול ליהיו נשנוש טוב לדיאטה במצב מאסה

pepperoni+pizza.jpg

שמעת על פיצה האט ולא החרא שיש בארץ?

cheesy-bites-pizza-7422501.jpg

וזה בקרלס ג'וניורוס, צייזסטייק בורגר

CjrPhillyCheese-712.jpg

נערך לאחרונה:
כן כן די להשוויץ שאתה בארה"ב ואוכל הרבה יותר בשר בעלות שליש כסף מפה.

😃

את האמת אני לא אוכל כזה הרבה בשר אני יותר אוכל גבינות וביצים ופסטרמה (שזה סוג של בשר), אני דיי עצלן לא אוהב להכין אוכל לעצמי.

אז עדיף כבר לעשות UD2 למסה מאשר AD למסה?

עדיף להשאיר את הדיאטות האלו לאנשים שמחפשים פיתרונות קסם, אם אתה רגיש לפחמימות תאכל 100-150 גרם פחמימה/יום וכל השאר תשנה בהתאם לצורך.
אם אתה לא רגיש אבל במצב בינוני, תשים מגבלה לפחמימות ואל תשתגע אבל תאכל מעט יותר בכיוון ה 250-300 גרם פחמימה/יום (כמובן תלוי משקל, אנשים שהם 100 ק"ג+ יאכלו יותר [כנראה, שוב תלוי בהם])
אם אתה שחיף זה לא משנה מה תעשה העיקר תאכל.

כשעשיתי את הAD בסך הכל הרגשתי בסדר.
הייתה עליה במשקלי עבודה, אבל אני תמיד עולה במשקלי עבודה גם בחיטוב אז אני לא חושב שזה מדד.
אנרגיה הייתה דווקא, בניגוד לUD2 שם הרגשתי כמו זומבי (אבל צריך לקחת בחשבון שבUD2 יש 2 אימוני דילול שזה משפיע)

אם אתה שואל אותי?
לדעתי יש כמה חסרונות לדיאטה הזו

המון המון מלח ושומן מעובד ומעט מדי דברים אחרים כמו סיבים וויטמינים. הוא ממליץ לאכול בשר וגבינות מכל סוג שהוא, בייקונים, נקניקיות, קבבים, גבינות שמנות וכו... כלומר הרבה מלח, ואם אתה לא קונה בשר טרי מקצב, אלא קפוא סביר להניח שיש שם עוד דברים.
כמובן שאסור לאכול פירות, וירקות גם לא הכי הרבה כי הוא נותן הרגשה בספר שאסור חס וחלילה לעבור את ה30 גרם פחמימה, ואז יש לך דיאטה מלאה במלח ושומן שחלקו אני לא יודע כמה הוא בריא, ומעט ויטמינים.
אפשר להתווכח כמה זה לא בריא או כמה זה לא מזיק, אבל לדעתי זה לא המצב הידיאלי, ולא כל כך מאוזן.

בוא נגיד שאם הייתי הולך על דיאטה עם הרבה בשר יחסית וביצים, הייתי מכניס בהחלט כמה ירקות ופירות שבא לי.

בסך הכל דיאטה נחמדה להתנסות, לא חושב שהיא טובה לטווח הארוך, מתישהו יוצא מהאף כל הבשר והגבינות, כי צריך להבין שזה לא ממש ריאלי לאכול רק בשר נקי וטרי, זה נורא יקר, סביר להניח שתאכל בעיקר קבבים והמבורגרים קפואים עם גבינה צהובה על המחבת. אתה תמיד יכול לאכול יותר חזה עוף וביצים ולקנות בשר טרי ולאכול בשר אדום 3 פעמים בשבוע נגיד.

זו דיאטה שנחקרה על אוגרים ומתאימה לאוגרים, בכלל זה כשאין לפסקל רפרנס הוא אומר תסמוך עלי, broscience או שהוא מפנה רפרנס על אוגר.

זו דיאטה שנחקרה על אוגרים ומתאימה לאוגרים, בכלל זה כשאין לפסקל רפרנס הוא אומר תסמוך עלי, broscience או שהוא מפנה רפרנס על אוגר.

אז שנים על גבי שנים הוא עובד על עצמו ועל כל העולם.... הבנתי
אני חושב שאתם פוסלים את הדיאטה הזו בגלל שני דברים, אחד זה שיקול כלכלי, והשני זה אי היכולת להתמודד עם אפס פחמימה במהלך שבוע מסכן.
השיקול הראשון זה סבבה אני מבין, אני אישית אין לי בעייה של כסף לקנות אוכל יש לי הכל נגיש בשבילי בעבודה, השיקול השני זה אינדיבידואלי לכל בנאדם , הגוף שלו וההעדפות שלו.
אין פה כן טוב לא טוב, הכל טוב כשאוכלים ומתאמנים חזק
אבל יש מצב שהדיאטה הזאת אובר רייטד באמת, אני אישית מרגיש שאני עולה לאט בשומן ביחס לכמות אוכל שאני אוכל ,אז אם זה תורם לי בזה - אני זורם עד שיימאס

שנים על גבי שנים מדריכי הכושר והתוזנאים עובדים על עצמם, אתה רואה את זה בכל מקרום, YNET, מנטה, טלויזיה, פרופסרים בחקלאות של טרקטורים מדברים על תזונה, אלו לא דברים חדשים שקוראים וכן רפרנסים על אוגרים מראה תת רמה של ספר, לצערי.
יש ספר מקביל לספר של פסקל והוא של לייל The Ketogenic Diet זה לא ספר מושלם אבל שם לפחות יש רפרנסים על בני אדם ולא אוגרים.

שנים על גבי שנים מדריכי הכושר והתוזנאים עובדים על עצמם, אתה רואה את זה בכל מקרום, YNET, מנטה, טלויזיה, פרופסרים בחקלאות של טרקטורים מדברים על תזונה, אלו לא דברים חדשים שקוראים וכן רפרנסים על אוגרים מראה תת רמה של ספר, לצערי.
יש ספר מקביל לספר של פסקל והוא של לייל The Ketogenic Diet זה לא ספר מושלם אבל שם לפחות יש רפרנסים על בני אדם ולא אוגרים.

לא מתווכח.... העולם מסתובב על אינטרסים כלכליים ופרנסה של רופאים בתי חולים קופות חולים ובתי קברות בשביל שנגיע אליהם כמה שיותר מהר , זה הדבר שהכי מפחיד ואני לא יודע עד כמה באמת מבינים את זה..

הורדתי את הספר של פסקוואל יחד עם ה KETO DIET אבל אותו עדיין לא קראתי, הוא תומך בעקרונות של פסקוואל? מה זאת אומרת מקביל
אני אשב באמת לקרוא אותו החל ממחר תודה בכל מקרה

העקרונות דומים רק שלייל מסביר יותר את הפיזיולוגיה ודברים משמעותיים שפסקל שם עליהם פס כמו הגבלות של העמסה, קטוזיס וכו'.
אני חושב שזה הספר ב TOP3 של לייל, יחד עם הפרוטוקולים של השומן העיקש ו UD2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית