הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה באיביי ובפייפאל

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
הזמנתי מאיביי מוצר ושלמתי בפייפאל. אחרי יום איביי שולחים לי הודעה שהמוכר הורד מהאתר כי יש חשד שהוא מוכר מוצרים מזויפים. - רק שתבינו זה היה מוכר טופ רייטד!
כתוב שאני צריך לחכות שבוע ואז לכתוב מכתב לאיביי כדי לנסות לקבל זיכוי. עדיין לא עבר שבוע.
עכשיו- יש לי את המוכר במסנג'ר- ודיברתי איתו. הוא אמר שהוא שלח את המוצר ונתן לי טרקינג נמבר.
אי ביי לעולם לא יוכלו לדעת שקבלתי את המוצר. השאלה שלי היא כזאת,
מה הזכויות שלי מאיביי ופאיי פאל לגבי אי קבלה/זיופים של מוצרים?
המוכר המניאק עשה שהמוצר יעלה 4 דולר ושהמשולח יעלה 15. משמע- רוב הכסף הוא המשלוח.
האם אי ביי יסכימו להחזיר לי את הכסף? האם פייפאל יחזירו לי את הכסף?
איפה מתחילים ומה עושים?

אתה צריך לפתוח CLAIM ב PAYPAL עם ה TRACKING NUMBER שהוא הביא לך ולהוכיח שהמוצר לא התקבל, מצידו אם זה התקבל ולקחת את זה הוא מביא להם את אותו המספר מעקב ומכויח שהחבילה נלקחה וצריך לספק להם חשבונית שליחה (לאן זה נשלח וכו'), אם זה מראה שהוא שלח את זה ואתה אספת את החבילה ע"י המאגר של החברת שליחויות, אתה לא מקבל שום דבר.
אם זה מראה שלא אספת והחבילה נשלחה בכלל למקום אחר אם בכלל, אתה מקבל החזר כספי מלא. CLAIM כזה יכול לקחת כחודש.

משה - ?
הוא לא מדבר על מוצר שלא התקבל, הוא מדבר על חשד למוצר מזוייף.

אלירן - נשימה עמוקה.
קודם כל, המוכר לא 'מניאק' ולא כלום, אתה הסכמת לשלם את מחיר המשלוח הזה, הוא לא הכריח אותך. (רק כדי לסבר את האוזן, המשלוח לארץ הוא רצח ידוע שלעתים מכפיל ומשלש את מחיר המוצר).
עכשיו אתה צריך לחכות עד שתקבל את המוצר, אם טוב הדבר בעיניך אתה לא צריך לעשות כלום, אם הוא הבטיח לך מקורי וקיבלת זיוף, אתה עושה פניה דרך איביי שקיבלת מוצר מזויף, התהליך המקובל הוא לבדוק את זה עם המוכר, אבל אתה אומר שהוא כבר הועף על מכירת זיופים, אז אני משער שהתהליך יהיה הרבה יותר מהיר...
שורה תחתונה, שילמת עם פייפל, אתה מכוסה, תקבל את הכסף חזרה.

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתם אומרים זה ככה:
קיבלתי את המוצר והוא לא זיוף- לדבר עם איביי.
לא קיבלתי בכלל- לדבר עם פייפאל.

מפייפאל הסיכוי שאקבל את כספי חזרה גבוה מאוד ומאיביי לא ממש? פייפאל לא קשורים לזיופים/קבלת מוצר אחר ממה שהזמנתי?
(תודה על העזרה והתמיכה)

איביי ופייפל עובדים כמקשה אחת.
בשני המקרים תפנה אל איביי. (הרי את המוצר רכשת דרכם).

• פותח/ת השרשור
אז בכל מקרה כולכם אומרים- לחכות חודש- לתת צאנס למוצר להגיע ולראות שזה לא זיוף ואז להתחיל את התהליך?
או שלהתחיל אותו כבר עכשיו?

אני לא הייתי מחכה אלא פותח תלונה DISPUTE בPAYPAL איביי לא מעניינת כי הכסף בת'אכלס נמצא בפייפאל.

פתח דיספיוט - חכה איזה שבוע - שבועיים אם לא מגיע מוצר שים CLAIM

אפשר גם לפתוח תלונה באיביי אבל השיניים נמצאות בפייפאל

• פותח/ת השרשור
תודה. אני אחכה שבוע ואתחיל עם הכל.
צפו לעדכונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית