הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פורש לפעם בשבוע

• פותח/ת השרשור AB1
  • פורסם בתאריך

AB1

משתמש מתחיל
155
0
נק' מוניטין:
-9
155
0
אני מתכוון בקרוב לסים חיטוב, אחר כך ואני מתכוון להיתאמן רק פעם אחת בשבוע, אולי אני יעשה פה ושם גם מתח אולי בתוספת משקל ואולי גם מקבילים. (הסיבה לא לפורום)
אני לא הולך לתאמן יותר מפעם בשבוע גם אם זה יגרום לי לרדת במישקלים,

חשבתי לעשות את זה כך:
יום שישי: אני יעשה אימון נפח של טקסס מוטוד בצוהורים, אז אני יתחיל לאכול הרבה כבר מהבוקר שיהיה כח לאימון.

יום שישי, שבת וחצי ראשון : אני יעמוד בערך 5000 קלוריות.
חצי ראשון, שני וחצי שלישי: קלוריות במאוזן נטרלי.
חצי שלישי, רביעי ,חמישי: בערך 1000 קלוריות מתחת התחזוקה. (קשה לרדת יותר.)

חוץ מחמישי שישי ושבת אני ישתדל לעשות כל יום סט אחד של מתח לכשל ,אם אני יוכל אני יוסיף משקל לחמש חזרות אולי גם מקבילים.

כדי אולי לשנות משהו לגבי התזונה?
כדי לעשות מתח גם חמישי ושבת?
יש תיקונים ?

נערך לאחרונה:
בשביל מה כל המשחקים האלה? מאזן גבוה ואחריו מאזן נייטרלי ואחריו מאזן שלילי גבוה? תהיה על נייטרלי כל הזמן וזהו.

• פותח/ת השרשור
על מאוזן נטרלי אפשר להיתקדם ?
אני לא מצפה להיתקדם הרבה אם בכלל עם זה, אבל אם יש לי אפשרות שאולי אני יתקדם ואפשרות רק לשמור על המצב, אז למה לא לנסות להיתקדם ?

אם כולנו היינו יכולים להתקדם על מאזן חיובי רק בימים שאנחנו מתאמנים ואז להוריד למאזן שלילי בימים האחרים כדי לרזות באותו שבוע היה סבבה לגמרי. אבל זה לא הולך ככה. עדיף שתישאר על נייטרלי או חיובי קליל, כך יש יותר סיכוי שתתקדם בכוח.

• פותח/ת השרשור
אם כולנו היינו יכולים להתקדם על מאזן חיובי רק בימים שאנחנו מתאמנים ואז להוריד למאזן שלילי בימים האחרים כדי לרזות באותו שבוע היה סבבה לגמרי. אבל זה לא הולך ככה.
למה זה לא ילך ?
הבנתי שהסיבה לעשות תקופה רצינית של מסה ואחר כך חיטוב בישביל לאזן את ההורמונים ולהיתקדם בצורה מסודרת, אבל אם אי אפשר אז למה לא ?
(כי אני כניראה יאבד הרבה אם אימון פעם בשבוע בחיטוב)

כדאי להוסיף פקלים - כמו כפיפות מרפקים וגם אולי סקוואטים בבית אפילו בלי משקל

• פותח/ת השרשור
כדאי להוסיף פקלים - כמו כפיפות מרפקים וגם אולי סקוואטים בבית אפילו בלי משקל
אני ינסה לעשות מה שאפשר,(הבעיה שלי זה לא מכון, לא לפורום)
אני שואל יותר לגבי התזונה, ואימון שיתאים לתזונה (לבנתים הנפח של הטקסס)

אני במקומך אם הייתי צריך לבצע אימון שבועי אחד הייתי עושה FBW. אם מאזן ביום האימון וביום לאחריו.

1000 קלוריות מתחת לתחזוקה זה קיצוני ואתה עלול להפסיד גם שריר - אלא אם אתה ממש שמן

• פותח/ת השרשור
אני במקומך אם הייתי צריך לבצע אימון שבועי אחד הייתי עושה FBW. אם מאזן ביום האימון וביום לאחריו.

1000 קלוריות מתחת לתחזוקה זה קיצוני ואתה עלול להפסיד גם שריר - אלא אם אתה ממש שמן
זה לא שבוע אחד אני, כניראה יעשה אימונים פעם בשבוע לעוד ממש הרבה זמן.
אם נטרלי זה לא ממש אפשרי להיתקדם, ככה לפחות יש למה לצפות. אחרי זה רק יומים ויש זכרון שריר.
אני רק רוצה לגמור שבוע במצב נטרלי. ואני שואל איך לעשות את זה עם תזונה כזאת.

ומה לגבי האימון ללכת על הווליום של טקסס ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית