הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פוסט תצוגת תוספים

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
עשיתי סדר בחדר ומצאתי כל מיני שטויות וריכזתי הכל לתמונה אחת
יאללה אנשים לצלם את שלכם
🤪

IMG_0411.JPG

חחח זה פוסט ליגה..אחלה סחורה מושון.אם אני יצלם את מה שהולך אצלי בבית,אנשים יקבלו חום..😵
אבל זה בעיה אין לי איך להעביר למחשב.. 📢

• פותח/ת השרשור
הופה הופה נהייה חם, PumpingIron , משתתף בצערך על הטעם פרנץ ונילה יש לזה טעם של ביוב עם חרציצים, ד"א כל הקופסאות שם מלאות או שאתה מהאספנים?
אני אספתי פעם אבל אז נגמר לי המקום והבנתי שאני הופך את החדר שלי למ***ה של קופסאות אז העפתי הכל מאז אני לא שומר כלום.

יש סביבות 20 סקופים מכל טעם 😛

יש לי גם קרם עוגיות של צ'מפיון.

לגבי הטעמים-שוקו מצוין,פרנצ' ונילה הכי טעים מביניהם(אפשר גם להוסיף כפית קפה וניל יוצא אחד החזקים)

בננה חזק,וקרם עוגיות פחות נהנתי.

תות זוועה!!!!! זה הדלי הכי חדש ואני מצטער שקניתי אותו!! אני שותה עם אף סתום. כ"נל לגבי החלבון קאזין,טעם זוועתי(אין לי שימוש עם הדלי)

• פותח/ת השרשור
דווקא תות עם חלב אהבתי, וניל צרפתי שפכתי בשלוק הראשון עם מים זה זוועה עם חלב עוד איכשהוא
קרם עוגיות גם אני לא חובב גדול שלו, בננה אכן חזק זה כבר דלי אולי 7 שלי, שוקו גם חמוד אבל לא משהו שאפשר לשתות לאורך זמן הוא דיי נמאס.
היום אני טועם טעם חדש suger cookie של אופטימום נביא ביקורת עוד מעט :D (האפל פאי שהזמנתי גם שלהם טעם של *** עם מים נראה מה יהיה עם חלב)

בואנה אנשים אתם פסיכים איזה בזבוז של כסף
משה מרוב תוספים שהספקת כבר לקחת הפיפי שלך בטח זוהר בחושך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית