הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Starting Strength – שאלות ותשובות --> פרוייקט הדגל!!!

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
אני גאה להציג את פרוייקט הדגל של אתר LBS וקילוגרם. הפרוייקט נמשך 9 חודשים ויצא היום לחופשי, לאחר שמספר רב של אנשים עבדו עליו. אני רוצה לומר תודה אישית לכל האנשים שהשתתפו בהכנת המאמר:
בהכנת המאמר השתתפו: Seth Able, obzion, DMDaniel, Cygnus, גיא ד., אמיר ש., asdasd, מר לטיסימוס, Moshe, SystematicChaos, coldfire, uriel, Nethaniel, leftyland.

בלעדיכם הפרוייקט לא היה יוצא לפועל. השקעה של מאות שעות עד שהמאמר הזה ראה אור יום ואני מקווה שתעריכו אותו.

כל השאלות שיהיו והיו לכם איי פעם על התוכנית Starting Strength. התוכנית האולטימטיבית למתאמן המתחיל, תזכרו שוותק במכון הכושר הוא אינו הגורם שקובע אם אתם מתחילים או לא, אלא יכולת ההתאוששות שלכם והעלאה במשקלים מאימון לאימון, אם אתם עדיין שם, כנראה שזו התוכנית בשבילכם.

Starting Strength – שאלות ותשובות - לחץ כאן

תהנו חברים.

*** אם תמצאו שגיאות כתיב או בעיות כאלו ואחרות במאמר, אנא ליידע אותי במייל [email protected] או בהודעה פרטית כאן, אני אשמח לדעת אם יש שגיאות במאמר מכיוון שעבדו עליו המון אנשים, ועברו עליו גם מבחינת הגהה ותיקונים גם מספר רב של אנשים, אבל עדיין זה מאמר נורא גדול ותמיד אפשרל פספס משהו, תודה רבה. ***

וואו
מאמר ענק וארוך מאוד.. מאוד מושקע ויסגור כל פינה אפשרית

כל הכבוד לכל אחד ואחד שהשתתף בפרוייקט

קראתי עכשיו על הבנץ ועל הסקוואט,חבל שהפרק לש הבנצ' לא יצא לפני שנפצעתי חח^^
ד"א ישלי שאלה,יכול להיות שלא הבנתי ממש טוב אבל מה הכוונה בלכווץ את הגב העליון?

פאקקקק איזה מאמר ענקקקקק
אני לא מאמין איך הצלחתם לתרגם כזה דבר,
נראלי יקח לי איזה שנה לקרוא אותו
בכל מקרה המון המון תודה לכל מי שתירגם אותו!

אני לא חושב (ולא ממליץ) לקרוא את כל המאמר מההתחלה עד הסוף.. צריך שהוא ישמש כרפרנס, כל פעם שיש שאלה לגבי דבר ספציפי (ביצוע, תזונה, תוספות לתוכנית, התאמות וכו') אפשר לפנות אליו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית