הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרוצים מחדר הכושר שלכם?

• פותח/ת השרשור hadror
  • פורסם בתאריך

hadror

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
אני לא,למרות שמתאמן ברשת הולמס פלייס,עדיין לא מצאתי את המקום עם משטחים אולימפיים ויותר מכלוב אחד או בכלל חדר מבודד לPL עם כל הציוד המתבקש,ואתם?

אני גר באיזה חור וניסיתי למצוא חדר כושר שיש לו כלוב במכון. נכנסתי ל-4 מכונים באזור שלי, ורק לאחד היה כלוב.
בסה"כ אני מאוד מרוצה מהמכון שלי, יש מאמנים נוראמליים ולא ליצנים כמו במכון הקודם.
הייתי נותן ציון 8.5 מתוך 10 משום שיש רק כלוב אחד והוא צפוף, אז בשעות הלחץ (שזה בעיקר משעה 16:00-21:00) אי אפשר להתמן כמו שצריך.

דיי
מקום קטן, יש בו את כל מה שאני צריך, הכלוב כמעט לא בשימוש (איזה כיף) אנשים אחלה שבעולם, מאמנים לא מנוסים אבל אנשים גדולים (כיף לדבר איתם) כולם מכירים את כולם, לא יקר במיוחד, מה צריך יותר מזה?
המוזיקה שם לא משהו אבל סה"כ אני לא רוצה לעזוב שם 😃

אצלי אחלה.. מקום גדול.. רק 3 במכון עושים דדליפט במכונה בקושי משתמשים.. יש מקום וזהו..

מרוצה מאוד, יש כלוב והוא כמעט אף פעם לא תפוס, אפשר לעשות דדליפט חופשי, יש מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ליצנים ומלא חפרנים, אבל אלי הם כבר לא מתקרבים ממש(חוק ה3 פלטות+ חחחח), מקסימום הם מדברים בשקט בינהם ככה שאני לא אשמע ויתן להם ביס בראש.

שנים בזבזתי כסף וזמן על חדרי כושר לייצנים כמו הומו פלייס וגאיי אקטיב..

עד שגילתי את החדר כושר הנוכחי שלי,גם זול וגם אפשר לעשות שם מה שרוצים.. הסקאווט ראק כמעט תמיד פנוי..ספרינט בראשלצ מומלץ

אני התאמנתי בהולמספלייס מודיעין

בסך הכל תלוי בשעה

אין כלוב, אבל יש ראק שבהחלט אפשרי. החיסרון היחידי - צפוף בשעות העומס (5-9 בערב). אין כמו לבוא
בבוקר עם הזקנים 🚬🤪🚬

הוא גדול יחסית אבל האיזור של החופשי קטן.

דאמבלים היה עד 38 שזה לא רע, לא חושב שצריך יותר כל עוד יש מוט.

מדריכים סבירים, אבל הם נחמדים נורא בסך הכל וחברמנים.

יש ליצנים אבל הם לא ממש מציקים, חוץ מזה שתמיד תוספים לך את מה שצריך - גם אם תלך לעשות פרפר במכונה יתפסו לך. זה מדהים. אבל שוב, תמיד צריך לדעת מתי להגיע. אין ספק שלהתאמן בשבע בערב שכולם חוזרים מהעבודה זה מכה לא משנה איזו תוכנית אתה עושה

אף אחד לא עושה שם דדליפט. ראיתי רק אחד והוא עשה לא טוב. סקוואט חופשי ראיתי רק אחד. כל השאר עושים בסמית וזה נראה כמו האק סקוואט מוזר. סביר להניח שזה לא האק סקוואט שזה פשוט סקוואט גרוע.

הכי אהבתי לבוא בימים שילדים מתחת לגיל 16 יכולים לבוא להתאמן לכמה שעות. זה תמיד מצחיק אותי אלה שעושים את התרגיל לחזה בקרוס ומשתמשים יותר בגב מאשר בחזה, או שבלחיצת חזה הספוטר עושה חצי עבודה והוא אומר לו "וואלה אחי לא עזרתי לך בכלל" שהוא כבר אחרי חזרה שניה בכשל. זה תמיד מצחיק.

בסך הכל חדר כושר לא רע, גם אם אין כלוב זה לא סוף העולם. לחיצת רגליים זה גם בסדר גמור. למרות שיש ראק הוא לא מספיק טוב כדי לעבוד עליו עד כשל (לאו דווקא במכוון, פשוט בטיחות) אז זה יכול להיות בעייתי למי שלא מתפקד טוב בחזרות האחרונות.
הוא די יקר אבל הוא נותן עוד מלא חוגים, בריכה, מתחם אירובי גדול, ספינינג ומקלחות לא רעות ויש סאונה וג'קוזי.

כרגע מתאמן בבית, אבל אם לא יהיה חסר כסף בהחלט אחזור - תמיד טוב שיש אופציה לגוון קצת ואין מה לעשות לפעמים רוצים סתם לבוא ולשחק עם המכשירים 😛

אני דיי מרוצה,אין הרבה שעושים סקוואט חופשי אבל הבעיה היא שתמיד תופסים תראק כדי לעשות חזה עליון ואז אני מחכה לעשות סקוואט או שאני עושה קלין כדי להרים פרס.
יש מאמן די מבין אבל קצת ליצני בכמה מובנים שקצת מקשה עליי(במיוחד בתרגיל החתירה,הוא חושב שצריך לעמוד,להתכופף קצת ואז לעשות חתירה באוויר,אמרתי לו שקראתי הרבה מדריכים באינטרנט ושאלתי אנשים שמבינים והוא אמר שהם לא מבינים והראה לי את התרגיל באיזה ספר מעפן).
גם בשעות העומס(שזה מ 17:00 עד 19:00 ) קשה לעבוד כי יש מלא ליצנים שתוספים את הבנץ כדי לעשות פולאובר או כפיפת מרפקים.
אבל אני די מרוצה ממנו בסה"כ.

אני\ מתאמן באטלנטיס, אשדוד. בהתחלה התלהבתי - יש כלוב, ים דאמבלים (עד 55 ק''ג) ומקום לכל סוג עבודה. הבעיה היא שבעל המקום חריאת גדול -לפני הרישום אמר לנו שאפשר לעשות דדליפט ולעבוד "גס" עם הציוד. עכשיו הבן זונה מזיין לי ת'מוח שאני הורס לו את הציוד ודופק את הרצפה עם הדדליפטים -וזאת למרות שאני עובד ממש עדין. יותר מזה, השמוק תמיד מנסה "ללמד" אותי איך לעבוד ומנסה לספר סיפורים איך הוא היה עושה סקווט 300 קילו. ממש מעצבן לראות ש 4 + פלאטות זה לא הפתרון לכל בעיה.
אני נוקם בו כך שאני מנסה ללמד כמה שיותר אנשים לעשות דדליפטים - שיזיינו לו את הרצפה באמת 😃

כוס אמא שלו. תעשה PC ותפיל LOL. שיקנה במה אם הוא רוצה לשמור על הרצפה.

כוס אמא שלו. תעשה PC ותפיל LOL. שיקנה במה אם הוא רוצה לשמור על הרצפה.
אם הוא יעשה את זה - אז הוא במקרה הטוב יקבל באן מהמכון. זה נופל תחת הסעיף של פגיעה בציוד כי הבעלים כבר מליון פעם נדנד שזה לא מכון של משקולנים והרצפה לא מותאמת להפלת המוט.
במקרה הרע הוא גם יקבל כנס כספי וזיון-מוח מאסיבי.

נערך לאחרונה:
תרצחו אותו.... ותחליפו אותו בכפיל סיני

לגבי המכון שאני מתאמן בו.. מכון קטן יחסית אבל עם כל הדברים החשובים
פאוור ראק
6 מוטות אולימפיים.. 2 מהם אלייקו
יותר מ 1000 קילו בפלטות
חצי מהם בפלטות אולימפיות עם באמפרים [כולל 10 ו 15 קילו]
2 ספות לבנץ'.. אבל תכלס רק 1 שווה משהו
מאמנים סבבה.. קבוצה קטנה ונחמד שמתאמנת כוח
ומאמן שהיה 5 פעמים אלוף אירופה בפאוורליפטינג

אני מסודר

אם הוא יעשה את זה - אז הוא במקרה הטוב יקבל באן מהמכון. זה נופל תחת הסעיף של פגיעה בציוד כי הבעלים כבר מליון פעם נדנד שזה לא מכון של משקולנים והרצפה לא מותאמת להפלת המוט.
במקרה הרע הוא גם יקבל כנס כספי וזיון-מוח מאסיבי.
אבל הוא אמר לכם שאפשר לעבוד "גס". או שהוא התכוון לזה שאפשר לקלל בין חזרה לחזרה.

אני מתאמן בחדר כושר בקיבוץ, מימימלסטי מאוד אבל אין זיוני שכל מאף אחד

תכלס יש מוט (לא אולימפי :() ומשקולות לא צריך יותר

אני מתאמן בגו אקטיב.
יש תמיד הרבה הערות מהמאמנים "אתה לא אמור לשבור מקביל בסקוואט", "זה יפגע לך בגדילה", "דדליפט זה תרגיל מסוכן", " 5 חזרות זה רק כוח" וכו'... זה כנראה בעיקר בגלל שאני עדיין ילד.
תכלס יש את הציוד שצריך ובדרך כלל באיזור של המשקולות אין יותר מידי אנשים.

אבל הוא אמר לכם שאפשר לעבוד "גס". או שהוא התכוון לזה שאפשר לקלל בין חזרה לחזרה.

אז הוא אמר.... הוא אמר גם שהיה סקווט 300 וביספס 80 ק''ג -בכל יד!!!
ההה, וגם שיש\היו אנשים במכון שלו שעושים 450 ק''ג סקווט.

היתי צריך לדעת.... אבל לא היה לנו יותר מדי מידע על מכונים אחרים בסביבה

אני מתאמן בחדר כושר בקיבוץ, מימימלסטי מאוד אבל אין זיוני שכל מאף אחד

תכלס יש מוט (לא אולימפי :() ומשקולות לא צריך יותר
ולא אומרים לך שום דבר על המשקל הכבד?

כי אני התאמנתי במקום שהוא כמו קיבוץ (כולם מדברים עם כולם), וכמעט רצחו אותי כשראו שאני מרים 35 קילו כל צד דאמבלים בלחיצת חזה (כי לא היה מתקן למוט).

אז הוא אמר.... הוא אמר גם שהיה סקווט 300 וביספס 80 ק''ג -בכל יד!!!
ההה, וגם שיש\היו אנשים במכון שלו שעושים 450 ק''ג סקווט.

היתי צריך לדעת.... אבל לא היה לנו יותר מדי מידע על מכונים אחרים בסביבה
זה מה שקורה שעוברים לאשדוד. במקום לבוא עם חברה שלך לרחובות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית