הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מרוצים מחדר הכושר שלכם?

• פותח/ת השרשור hadror
  • פורסם בתאריך
אז הוא אמר.... הוא אמר גם שהיה סקווט 300 וביספס 80 ק''ג -בכל יד!!!
ההה, וגם שיש\היו אנשים במכון שלו שעושים 450 ק''ג סקווט.

היתי צריך לדעת.... אבל לא היה לנו יותר מדי מידע על מכונים אחרים בסביבה

אתה אשדודי?
אז למה אתה לא מתאמן שם במועדון הרמת משקולות?
זה בטוח זול יותר וכמובן להתאמן רק עם חולי נפש מסביב..

---------- התגובה התווספה ב 18:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

אה רק עכשיו שמתי לתגובה שלך
😃

אתה אשדודי?
אז למה אתה לא מתאמן שם במועדון הרמת משקולות?
זה בטוח זול יותר וכמובן להתאמן רק עם חולי נפש מסביב..

---------- התגובה התווספה ב 18:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

אה רק עכשיו שמתי לתגובה שלך
😃
המועדון שאתה מדבר עליו באמת קצת יותר זול אבל הוא נמצא בקצה השני של העיר.
לעומת זאת המכון שלנו 10 דקות הליכה מהבית. ויש יתרון בכך שאין שם הרבה מתאמנים רציניים - אנחנו משתלטים על הכלוב בכיף וגם כשהוא תפוס אנשים בד'כ מפנים לנו אותו מהר. 👹
רק הבעלים עושה בעיות לפעמים כשיש לו מצברוח לזבל בשכל למישהו. הוא באמת קרציה ומתקמצן לשים איזו יריעה של גומי לדדליפט.

מתאמן במכון קטנטן בכפר שלנו ששייך למתנ"ס או למועצה המקומית (אני מניח שזה אותו דבר). אני מתערב עם כולם שאני מתאמן במקום הכי גרוע שיש:

1) יש רק מדריך אחד.
2) פתוח רק מ17:00 עד 20:00 ראשון, שני, רביעי, חמישי, שבת. כן, רק 5 ימים, 3 שעות ביום.
3) יש רק 2 מוטות אולימפים ישנים, וסך כל הפלטות מגיע ל-180 קילו בסה"כ. ז"א מתי שמישהו אחר משתמש ביותר מ-40 קילו לכל תרגיל שיהיה, אני צריך לחכות. אם אני עושה סקוואט, כל אלו שעושים בנץ' או כל דבר שמצריך פלטות, מחכה.
4) יש בנץ' אחד קבוע ואחד מתכוונן, שם אני עושה את הסקוואטים - מוציא את הכוננים, מסובב אותם ועושה. אין כלוב, אין ראק, אין שום דבר אחר שאפשר לעשות סקוואט ממנו.
5) הפלטות של ה-20 בעצם שוקלים 18.5-19, כנ"ל לגבי ה-15. אז אני מוסיף 1.25 תמיד בלי קשר למשקל העבודה שאני מתכנן לעשות.
6) אין שירותים, מקלחות או מותרות כאלה. יש קולר אחד בחוץ וכיור בפנים.
7) כשהמועצה הקציבה כסף לשיפוצים, שמו לנו מסך פלזמה, 3 מסלולי ריצה, ו-4 אופניים. 🤡😵
8) המדריך וכל המתאמנים בחד"כ עדיין תקועים בסטיגמות, סטראוטיפים, דעות קדומות ואמונות טפלות מימים ימימה. הכל כמובן כן נדבק אליי.
9) אין מיזוג אוויר תקין.

כל התענוג הזה עולה 100 ש"ח לחודש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית