הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עם יש לי תוכנית ל3 ימים ואני בא 4 פעמים אני צריך להחליף??

shonrd1

משתמש מתחיל
111
0
נק' מוניטין:
-20
111
0
שלום בנו לי תוכנית שכול יום אני עובד על שתי שרירים +בטן וזה יוצא שלוש ימים ואני בא בשבוע 4 פעמים לחדר כושר אז כדאי לי להחליף אותה או שאני יעשה כול שבוע את התוכנית הרגילה ואז בפעם הרביעית שאני בא אני יעשה את שרירים של היום הראשון ושבוע הבא את השרירם של היום השני וכך הלאה והלאה אז מה כדאי?

מי בנה לך ABC ל3 פעמים בשבוע, ועוד ברמה שלך?!
תרשה לי להציע שהתוכנית הראשונה שלך תהיה STARTING STRENGTH
אני לא חושב שהיא באמת מתאימה למתחילים..
אחרי הכל מדובר ב4 תרגילים "מורכבים".. לדעתי עדיף להתחיל עם התוכנית להכרת הגוף ולכלול בה סט אחד של תרגיל מורכב וככה ללמוד את התנועה..
ברגע שהגוף א' כל נכנס למסגרת של פעילות גופנית ב' לא חלש מידי..
אפשר להתחיל סטארטינג סטרנט'.

אחרי הכל מדובר ב4 תרגילים "מורכבים".. לדעתי עדיף להתחיל עם התוכנית להכרת הגוף ולכלול בה סט אחד של תרגיל מורכב וככה ללמוד את התנועה..

עבודה עם משקולות היא כמו כל ספורט אחר .
היית מלמד שחקן כדורסל קודם לקלוע אחר כך למסור ורק בסוף לכדרר .
מתחיל צריך לבנות בסיס טוב.
SS נותנת את זה הן בפיתוח כח והן בלימוד התנועות .

• פותח/ת השרשור
אתם שמים לב ששאלתי שאלה ואתם ביכלל עונים על משהו שלא קשור??
אני מרוצה מהתוכנית שבנו לי (גם שפה אמרו לי שהיא גרוע..) אבל בינתיים עליתי כבר 5 קילו בחודשים ואני מאוד מרוצה ואני גם כבר רואה תוצאות..
אז או שתענו כמו שצריך או שלא תענו ביכלל..

זאת ה(!) תוכנית למתחילים

אתם שמים לב ששאלתי שאלה ואתם ביכלל עונים על משהו שלא קשור??
אני מרוצה מהתוכנית שבנו לי (גם שפה אמרו לי שהיא גרוע..) אבל בינתיים עליתי כבר 5 קילו בחודשים ואני מאוד מרוצה ואני גם כבר רואה תוצאות..
אז או שתענו כמו שצריך או שלא תענו ביכלל..
אז מה אתה רוצה?! אם כולם טועים ואתה צודק אז מה אתה שואל?!

השאלה שלך לא ברורה. תנסח את עצמך מחדש ותפסיק את הוויכוח הטפשי הזה. אם באת ללמד אותנו, אז אל תשאל שאלות.

שלום בנו לי תוכנית שכול יום אני עובד על שתי שרירים +בטן וזה יוצא שלוש ימים ואני בא בשבוע 4 פעמים לחדר כושר אז כדאי לי להחליף אותה או שאני יעשה כול שבוע את התוכנית הרגילה ואז בפעם הרביעית שאני בא אני יעשה את שרירים של היום הראשון ושבוע הבא את השרירם של היום השני וכך הלאה והלאה אז מה כדאי?

התוכנית שלך מצ'וקמקת וממילא לא מתאימה למטרות שלך. אם תעשה אותה בצורה גרועה זאת או אחרת זה פחות חשוב בהרבה מאשר שתעבוד עם תוכנית שמתאימה לך. מבין שתי האפשרויות שהצעת, השניה היא מעט פחות גרועה.

• פותח/ת השרשור
אז אני וDEUS הצענו לך לעבוד בתוכנית ששמה STARTING STRENGTH, זה לא לעניין?
לא יודע אחי איך אני יכול ליסתמך עליה..? וגם איך המאמן בחדר כושר רשם לי תוכנית כזאת גרוע.. ? מזה אומר שהוא לא מבין?

לא יודע אחי איך אני יכול ליסתמך עליה..? וגם איך המאמן בחדר כושר רשם לי תוכנית כזאת גרוע.. ? מזה אומר שהוא לא מבין?

אם אתה לא סומך על ההצעות שנותנים לך, ולא חוקר הלאה לבדוק את העניין, למה אתה בכלל שואל אותנו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית