הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הוכחה כמה הסקוואט יעיל

mrko102

משתמש פעיל
574
0
נק' מוניטין:
393
574
0
אהלן ממצב?

אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סקוואט(משהו כמו חודש) מפאת בעיות טכניקה ועבדתי על כפיפות רגליים ופשיטת רגליים במכונה,הייתי היום במכון והיה שם מאמן מבין(יענו באמת מבין,הוא גולש פה ובקילוגרם לפי מה שהבנתי והוא גם היה מר ישראל כמה פעמים) אז ביקשתי ממנו עזרה,הוא העיר לי קצת לישר ת'גב ואחרי זה הסט הלך חלק.
בכל מקרה עשיתי 4 סטים,3 של העבודה ו עוד אחד הוא ביקש לראות כי הוא הסביר למישהו איזה משהו,איך שסיימתי את הסקוואט קיבלתי דומס רצחני!!
יענו פשוט רציתי לשכב באמצע המכון ולא לזוז,עד עכשיו הרגליים כואבות לי ואני מרגיש אותם חזק.
זה מה שרציתי לספר,חודש עשיתי כפיפות רגליים ולא הרגשתי תרגל,רק כאב בברך ועכשיו אחרי הסקוואט אני לא מרגיש תברך והרגליים שלי כואבות רצח.
😃

• פותח/ת השרשור
אהלן ממצב?
יענו פשוט רציתי לשכב באמצע המכון ולא לזוז,עד עכשיו הרגליים כואבות לי ואני מרגיש אותם חזק.
😃

לא עשיתי את זה,רציתי לעשות,והמשקל היה ממש נמוך,אני מתבייש להגיד כמה אפילו:🙁

DOMS = Delayed Onset Muscle Soreness

לא מקבלים דומס מיד אחרי סט או אימון. הם DELAYED. כאבו לך קצת השרירים ברגליים כי התאמצת. אולי קצת הצטברות של חומצה ופאמפ.

זו ממש לא ההוכחה שסקוואט עובד זו ההוכחה שהזנחת את הקוואדס
עם כל הפרונטאליות שבמילים אלו

לפי דעתי כל תרגיל שאני מזניח ואחר כך חוזר לעשות יהיה לך כאבים, ענייין של זויות ועומסים בתרגילים שונים.
כמו שתעשה גם הפוך, תעשה סוואט חודש ואז תחזור מכונה תראה שגם כואב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית