נק' מוניטין:
0
- 74
- 0
אני רוצה לעשות SS, אבל הבעיה שההורים שלי לא מסכימים לי לעשות דאדליפט, הם חושבים שזה יישבור לי את עמוד השדרה. ניסיתי לשכנע אותם שזה לא עובד ככה, וזה לא עבד..... אין מה לעשות אני לא יוכל לעשות את התרגיל הזה. הם מסכימים לי לעשות כל תרגיל אחר ב-SS חוץ מהדאדליפט.
אני רציתי לדעת אם כדאי לי פשוט לעשות תוכנית דומה ל-SS? או שלעשות בדיוק מה שצריך, רק ההבדל היחיד הוא שאני לא יוכל לעשות דאדליפט? האם תיהיה כזאת השפעה גדולה על התוצאות שלי אם אני לא ייעשה אותו?
אני צריך תוכנית שאני ייצטרך ללכת לחדר כושר רק 3 פעמים, אין לי זמן ליותר מזה.
ועוד שאלה. שמעתי שאשפר להחליף את הקלין ב-bent over rows רציתי לשאול אם הקלין הוא חובה לעשות אם אני רוצה להשתפר במהירות, כי קראתי פעם שקלין מגייס פחות יחידות מוטוריות מה שאומר שזה לא תרגיל כזה נחוץ לשיפור מהירות.
תודה בהמשך...
אני בן 14 דרך אגב.
אני רציתי לדעת אם כדאי לי פשוט לעשות תוכנית דומה ל-SS? או שלעשות בדיוק מה שצריך, רק ההבדל היחיד הוא שאני לא יוכל לעשות דאדליפט? האם תיהיה כזאת השפעה גדולה על התוצאות שלי אם אני לא ייעשה אותו?
אני צריך תוכנית שאני ייצטרך ללכת לחדר כושר רק 3 פעמים, אין לי זמן ליותר מזה.
ועוד שאלה. שמעתי שאשפר להחליף את הקלין ב-bent over rows רציתי לשאול אם הקלין הוא חובה לעשות אם אני רוצה להשתפר במהירות, כי קראתי פעם שקלין מגייס פחות יחידות מוטוריות מה שאומר שזה לא תרגיל כזה נחוץ לשיפור מהירות.
תודה בהמשך...
אני בן 14 דרך אגב.
נערך לאחרונה: