הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה חורף - להתראות קוביות

נראה לי דווקא רעיון מוצלח למחזור של ABC, גם ככה אחרי חודשיים תצטרך דילואד טוב (למה קצת פחות מחודשיים?)
לגבי התוכנית, היא נוראית. אני הייתי נשאר עם תרגילי הבסיס (2 תרגילים לשריר גדול ועוד תרגיל עזר) ומעלה קצת את הסטים. כל הפרפר/לחיצת רגליים במכונה נראה לי בזבוז זמן. אם אתה רוצה אפשר לבנות דוגמת תוכנית ביחד בהתאם למטרות שלך.

מדובר על בערך חודשיים אם זה יהיה ממש יעיל אפשר עוד טיפה (כיוון שהתכנון לבצע חיטוב סוף ינואר - תחילת פברואר ) בחיטוב אני חוזר לכוח.

צרפתי קובץ אקסל - אשמח אם תוכל להכניס שינויים בקובץ בסוג התרגילים\מספר החזרות\מספר סטים. האם לשמור על הצירופים חזה-יד אחורית\גב-יד קדמית\רגליים-כתפיים? מצב של AXBXCXB או ABCXABX או ABXXCAX

בנוסף אילו משקלים להזין לטבלה - וכמה יש להתקדם עבור כל מחזור?

קבצים מצורפים

• ABC haim.xls
    KB 17.5 · צפיות: 141
נערך לאחרונה:
אתה עושה טקסס?(סליחה אם אמרת כבר תתוכנית ופספסתי, אני עוקב בעיקר אחרי עידוכני ההרמות שלך).
משקלים יפים מאוד אגב...

תודה,

סיימתי ליניארית. כרגע אני בלי תוכנית. באימונים האחרונים אני נותן סקוואטים ובנצ' ב8 חזרות ל5 סטים וידיים אחר כך.

אני מתלבט לעבור לABC (אולי חיים יעזור לי בזה) עם נפח גדול למשך חודשיים לתוכנית עם היפרטרופיה כדגש. ואז לחזור לתוכנית כוח - ליניארית\טקסס (אם אוכל לבצע בחיטוב בכלל)

מדובר על בערך חודשיים אם זה יהיה ממש יעיל אפשר עוד טיפה (כיוון שהתכנון לבצע חיטוב סוף ינואר - תחילת פברואר ) בחיטוב אני חוזר לכוח.

צרפתי קובץ אקסל - אשמח אם תוכל להכניס שינויים בקובץ בסוג התרגילים\מספר החזרות\מספר סטים. האם לשמור על הצירופים חזה-יד אחורית\גב-יד קדמית\רגליים-כתפיים? מצב של AXBXCXB או ABCXABX או ABXXCAX

בנוסף אילו משקלים להזין לטבלה - וכמה יש להתקדם עבור כל מחזור?

הממ הטבלה הזאת מייאשת אותי.
קודם כל הייתי הולך על 5 פעמים בשבוע בתצורה המועדפת עליך, ABCXABX, ABCXAXB או כל משהו אחר.
דבר שני הייתי עושה לכל שריר גדול 8 סטים ב-2 תרגילים (מורכבים), 5 סטים לטווח של 6-8 ו-3 לטווח של 10-12. את הדדליפט הייתי מעביר לאימון של הגב (3 סטים ל-5 חזרות) ואח"כ הייתי עושה מתח עם משקל. ברגליים הייתי עושה 5 סטים של סקוואט ל-6-8 חזרות ואח"כ GHR או סטיף/רומני ל-3 סטים של 6 חזרות. כתפיים הייתי נשאר עם תרגיל אחד (פרס), 3 סטים כבדים (5-6 חזרות) ועוד סט ל-10-12. יד קדמית ואחורית לא הייתי עושה יותר מ-2 סטים, הן גם ככה נטחנות כמו שצריך, ואתה יכול בכלל לוותר על זה ולעשות עבודה דינמית (נגיד מתח ומקבילים ל-50 חזרות על זמן).

אני יודע שזה בלאגן, אני אסדר את זה בטבלה בהמשך (ואולי נשנה תרגיל פה תרגיל שם).

טוב היום אימון ניסיון ראשון לתוכנית פיצולים ABC - זמן מתוכנן כחודשיים - אחר כך תוכנית כוח כמו שאני אוהב בחיטוב

קודם כל תודה רבה רבה לחיים על התכנון. אשמח אם ידרשו הבהרות\תיקונים בתוכנית תוך כדי.

זמן מנוחה בין הסטים ~ 1 דקה

זמן מנוחה בין התרגילים ~ 5-7 דקות (ניחוש לא יודע אם זה תקין בכלל בתוכנית כזאת)

נתוני פתיחה לתוכנית: משקל גוף 96 (~14 א.ש.)
משקל מטרה: 100 (~15 א.ש)

אימון A היום:
בנצ' - 100, 110, 120, 125 (8 חזרות), 130 (6 חזרות) - דקה הפסקה בין הסטים - היה קריעת תחת
חזה בשיפוע חיובי (מוט): 80, 80, 80 (12 חזרות) - די קליל - דקה מנוחה
צרפתי (12 חזרות): 40, 60 - רץ סבבה אבל ממש לא קל

מחר אימון B

נערך לאחרונה:
אפשר לשאול למה דווקא דקה בין הסטים?
אם היית נח נומר 2 דקות לא היית נותן הרבה יותר משקל?
הבנתי שהחלפת תוכנית והכל,אבל לא הבנתי איך דקה מנוחה מביא יתרון להיפורטרפיה (שזאת המטרה שלך כרגע לא?)

אני לא בודי בילדר - אבל זה נשמע כמו כלל אצבע לבודי בילדרים 😃 אני די חלש בכל הנושא הזה של תוכניות פיצולים ופתוח לרעיונות.

לגבי זמן המנוחה - אני זוכר (אולי לא זוכר מספיק טוב) שדוד ריפ אמר משהו לגבי 45 שניות בין הסטים (שוב לא יודע מה היה ההקשר שזה נאמר). אבל אני פתוח לרעיונות. כרגע אני מנסה ליצור משהו עם נפח גדול יחסית.

סיימתי תוכנית - לא החלפתי.

נערך לאחרונה:
יאפ בתוכניות שהמטרה העיקרית בהן היא בניית מסת שריר.. עדיף לנוח פחות זמן בין סט לסט עד 90 שניות כמו שחיים אמר.. אם המטרה שלך היא להתחזק.. זה פחות אמור לשנות לך...

אגב ליאור.. מזל"ט על הכותרת חחחחחחחח

ואגב, אם יצאת בתחושה שהאימון היה קורע סימן שהכל בסדר (איך אמר לי בילדר מקצועי פעם? צריך להתייחס לכל אימון מאסה כאילו זה האימון האחרון שלך בחיים!!!11).

זה לא כזה רחוק - ממה שהיה היום - תוך 45 דקות הייתי אחרי מקלחת 😃

תודה שוב חיים.

רק המחשבה על לסיים אימון ב 45 דקות עושה לי דומס
תאימן ליה כי טוב להיות עצלן בתוכנית כוח... נחים הרבה בין הסטים.. קצת זחרות... יחסית קצת סטים.. קצת תרגילים.. מתאמנים 3 פעמים בשבוע.. ברמות מתקדמות יותר 4.... הכי טוב

מה שמצחיק שזה 45 דקות כולל מקלחת 😃

אז אתה מתכוון להתאמן 5 פעמים בשבוע?
מה עם התזונה? מאזן קלורי חיובי קטן?
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותעדכן פה אם אתה מרוצה מההתקדמות בהמשך 😃

תודה,

נכון בגדול 5 פעמים בשבוע למשך כחודשיים

מאזן חיובי גדול.

בסדר גמור אני אמדוד

היום היה אימון B

אני מתחיל להבין למה התוכניות עבור אנשים מוזרקים. פשוט טירוף.

דקה מנוחה בין הסטים, 5 דקות בין התרגילים

דדליפט: (5 חזרות) 80, 120, 160, 160, 160 - קריעת עולם
מתח: (משקל גוף - מספר חזרות): 8, 8, 8, 6, 5 - לא היה כוח לסגור 6 בסט האחרון
יד קדמית: 2 סטים של 12 חזרות 17.5 כל יד - היה קשההה

מחר אימון C

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית