הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג מאסה חורף - להתראות קוביות

חחח זה רק עד שתתרגל (או תיפצע לא עלינו טפו-טפו-טפו). ונראה לי שהתחלת ממשקלים גבוהים, לא?

אני אתקדם בזהירות.

אני לא רואה את עצמי מתרגל לתופת הזאת. הגיע הזמן להיכנס לאשכול הסטרואידים 😛

די די. אתה עוד תודה לי כשתראה כמו ג'יי קאטלר! רק אל תשכח לאכול כל 3 שעות בדיוק, אחרת יש מצב שתיפול לך יד או רגל.

אם חשבתי שאימון B קשה - אימון C עשה לי בית ספר.

סקוואט: 100, 120, 140 (8 חזרות, 60 שניות), 160, 160 (6 חזרות, 90 שניות) - :(

סטיפ דדליפט: 60, 100, 100 (6 חזרות, 60 שניות) - זורם

לחיצת כתפיים: 40 (12 חזרות, 60 שניות), 55, 55, 55 (6 חזרות, 60 שניות)

הפסקה קטנה - אחזור יום שני - או שלישי לאימון.

שאלה קטנה- אתה עושה דדליפט קלאסי באימון b ויום אחרי אתה סקוואט וסטיף דדליפט?(אימון C )
לדעתי החלוקה פה לא כלכך מתאימה. בסטיף דדליפט הרחב גבי עובד אפילו קשה יותר מאשר בדדליפט( הגב אופקי יותר -קשה יותר לשמור על המשקל קרוב לגוף, למרות שמצד שני אתה מרים יותר משקל בדדליפט)
בכל מקרה סטיף דדליפט יום אחרי דדליפט לא נראה לי מתאים.
הייתי משנה את זה לגוד מורנינג. ובכל מקרה גם דדליפט ויום אחרי זה סקוואט אולי גם אפשר לשקול שינוי.

שאלה קטנה- אתה עושה דדליפט קלאסי באימון b ויום אחרי אתה סקוואט וסטיף דדליפט?(אימון C )
לדעתי החלוקה פה לא כלכך מתאימה. בסטיף דדליפט הרחב גבי עובד אפילו קשה יותר מאשר בדדליפט( הגב אופקי יותר -קשה יותר לשמור על המשקל קרוב לגוף, למרות שמצד שני אתה מרים יותר משקל בדדליפט)
בכל מקרה סטיף דדליפט יום אחרי דדליפט לא נראה לי מתאים.
הייתי משנה את זה לגוד מורנינג. ובכל מקרה גם דדליפט ויום אחרי זה סקוואט אולי גם אפשר לשקול שינוי.

נכון באימון B דדליפט קלאסי
ובאימון C סטיף דדליפט

נסה להבין זאת לא תוכנית כח הדגש פה הוא על תדירות ולא על עצימות. המשקלים הם לא משקלי שיא (הם גם לא יוכלו ליהיות בגלל חוסר המנוחה)

מדובר על 3 אימונים. אי אפשר לבצע את הדדליפט הקלאסי עם הסקוואט (זה לפי דעתי לא אפשרי גם אם בן אדם נמצא על סטרואידים).

אני לא בטוח בכלל שהרחב גבי עובד יותר בסטיף מאשר בדדליפט כיוון שהמשקלים שונים וגבוהים בהרבה בדדליפט.

הסטיף דד ליפט הוא קליל (באופן יחסי) ולכן נסבל לבצע אותו אחרי הסקוואט.

התכנון הוא ABCXAXB יש רק פעם אחת חזרה יום אחרי יום.

אכן נסבל לבצע את הסטיף אחרי הסקוואט.
הבעיה שלי היא הסטיף והסקוואט יום אחרי הדדליפט.
מה הכוונה הדגש על תדירות ולא על עצימות? המשקלים הם לא משקלי שיא אבל עדיין אתה צריך לבצע נניח 8 חזרות - במשקל שכבד לך ולא במשקל קל .
לגבי העובדה שאי אפשר לבצע את הסקוואט והדדליפט ביחד- אפשר להבין, אבל עדיין אתה יכול לעשות פעם C1- סקוואט וסטיף. ופעם הבאה C2 -דדליפט ופרונט סקוואט למשל.(או משו אחר).

אתה מתכוון פעם אחת בשבוע שזה קורה שהם יום אחרי יום?

אכן נסבל לבצע את הסטיף אחרי הסקוואט.
הבעיה שלי היא הסטיף והסקוואט יום אחרי הדדליפט.
מה הכוונה הדגש על תדירות ולא על עצימות? המשקלים הם לא משקלי שיא אבל עדיין אתה צריך לבצע נניח 8 חזרות - במשקל שכבד לך ולא במשקל קל .
לגבי העובדה שאי אפשר לבצע את הסקוואט והדדליפט ביחד- אפשר להבין, אבל עדיין אתה יכול לעשות פעם C1- סקוואט וסטיף. ופעם הבאה C2 -דדליפט ופרונט סקוואט למשל.(או משו אחר).

אתה מתכוון פעם אחת בשבוע שזה קורה שהם יום אחרי יום?

הם קורים יום אחרי יום פעם אחת בשבוע. לפי התבנית שרשמתי.

בתוכנית הזאת אין דבר כזה קל! משקלי העבודה קשים בגלל תנאי העבודה (כמות החזרות\זמן מנוחה קצר)

לא רואה עצמי עושה פרונט סקוואט אחרי דדליפט - אני בקושי עומד על הרגליים. (גם הפוך לא אפשרי מחשש לקריסה בדדליפט).

שמע אני בראש של תוכניות כוח. אבל תוכנית כזאת ברמה לפי דעתי לפחות גבוהה מבחינת האינטנסביות והתדירות הגבוהה של האימונים והנפח מעולם לא עשיתי והיא מבחינת הסבל שאני עובר אוכלת את כל התוכניות שניסיתי עד היום לרבות.... SS, ליניארית, HST, FBW, AB

נערך לאחרונה:
ABCXABX - זו התבנית הנכונה

אני עובד לפי תבנית ידועה. המשקלים הותאמו לפי משקלי השיא שלי בRM3 וRM5

זה די כרגע אין כשלים בחלק מהתרגילים (החשובים שבהם) אבל זה גם עניין של זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית