הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אבקות חלבונים

• פותח/ת השרשור eitan
  • פורסם בתאריך

eitan

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
מישהו אמר לי שמומלץ לשתות אבקות חלבונים עם מים מהברז / בטמפרטורת החדר - בטענה שזה יותר טוב לעיכול וככה החלבונים יעבדו מהר יותר.

מצד שני בהוראות של ה SYNTHA-6 כתוב להשתמש במשקה קר....

מה דעתכם?

אקונומיקה הכי טוב.
אתה עושה צחוק? זה לא משנה. ופעם הבאה בשאכול השאלות המפגרות.

• פותח/ת השרשור
למה לא משנה?

אני יודע באופן מוכח שיותר בריא לגרון לשתות מים בטמפרטורת החדר ולא מים קרים.
וגם יש השפעות על העיכול בעניין.

השאלה היא מה ההשלכות וההבדלים בין מים קרים ומים בטמפרטורות החדר עם אבקת חלבונים. לדעתי זאת שאלה ראויה.

• פותח/ת השרשור
http://www.bewellbuzz.com/general/cold-or-warm-water-whats-better

בנוסף בספר "הכל על הקול" של פרופסור ישראל נגריס (עבד עם חברי כנסת, ראשי ממשלה, זמרים ושחקנים בארץ ובחו"ל וכו')

זה כתוב (הוא ממליץ לשתות מים קרים במקרים ספציפיים כמו בחורף - לשתות מים קרים בשביל להכין את הגרון למזג האוויר הקר בחוץ)

וגם למדתי פיתוח קול והמורים אומרים את זה.

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------

אגב, מומלץ גם לא לשתות שתיה ממש חמה.

אלא פושרת-חמימה.

ממש מאמר מדעי. מזכיר לי את שטויות YNET ומקו.
מומלץ גם לאכול רק קינואה במשך שבוע.

http://www.bewellbuzz.com/general/cold-or-warm-water-whats-better

בנוסף בספר "הכל על הקול" של פרופסור ישראל נגריס (עבד עם חברי כנסת, ראשי ממשלה, זמרים ושחקנים בארץ ובחו"ל וכו')

זה כתוב (הוא ממליץ לשתות מים קרים במקרים ספציפיים כמו בחורף - לשתות מים קרים בשביל להכין את הגרון למזג האוויר הקר בחוץ)

וגם למדתי פיתוח קול והמורים אומרים את זה.

---------- התגובה התווספה ב 18:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:42 ----------

אגב, מומלץ גם לא לשתות שתיה ממש חמה.

אלא פושרת-חמימה.
איפה ההוכחה כאן? אתה הבאת לינק להרבה מילים באנגלית, תמונה של מים שנערכה בפוטושופ ושום מקור מדעי.

• פותח/ת השרשור
איפה ההוכחה כאן? אתה הבאת לינק להרבה מילים באנגלית, תמונה של מים שנערכה בפוטושופ ושום מקור מדעי.

אתה צודק בנוגע ללינק, אבל זהו ספר של פרופ' בעל שם בכל העולם.

אתה רוצה ציטוט מדוייק מתוך הספר?

לא, אני רוצה רפרנס, פרופסורים לא מעניינים. זה שיש לו שם לא אומר שיש לו את הסמכות לצאת בהצהרות כאלו ואחרות, במיוחד אם הן לא מבוססות על מחקר מדעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית