הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח תנועה בדדליפט

halashahusharmu

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
-3
26
0
כשאני עושה דדליפט ולוקח את הפלטות הכי גדולות במכון וכשאני מתכופף ומחזיק את המוט
אני לא מצליח להגיע למצב שהגב שלי ישר כמו שצריך ואני מרגיש שהוא במנח ממש גרוע.
אז אני לוקח ושם שתי פלטות מתחת לכל צד של המוט בשביל להגביהה את המוט ולקצר את הטווח תנועה ובמצב כזה אני יכול להגיע למנח נכון
  1. האם קיצור טווח התנועה הוא דבר קריטי? או שאני יכול להמשיך לעבוד בצורה של הגבההת המוט? ולמה אני לא מצליח להגיע למנח נכון בלי הגבהה של המוט? יכול להיות שזאת בעיית גמישות בהמסטרינג/ כתוצאה מכך שאני יחסית גבוהה?

הייתה לי גם בעיה כזאת בהתחלה, אולי זה בגלל שאתה שם פלטות אם רדיוס קטן ובגלל זה זה יותר קשה, כאשר התחלתי לשים פלטות של 20 קילו שהם אצלנו בעלות הרדיוס הכי גדול הצלחתי לעשות את התרגיל ויכול להיות שהבעיה היא לא בזה בכלל אלה בטכניקה של הדדליפט שלך.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:04 ----------

אני מציע לך להעלות סרטון ושמה כבר נגזור את דינך

כשאני עושה דדליפט ולוקח את הפלטות הכי גדולות במכון וכשאני מתכופף ומחזיק את המוט
אני לא מצליח להגיע למצב שהגב שלי ישר כמו שצריך ואני מרגיש שהוא במנח ממש גרוע.
אז אני לוקח ושם שתי פלטות מתחת לכל צד של המוט בשביל להגביהה את המוט ולקצר את הטווח תנועה ובמצב כזה אני יכול להגיע למנח נכון
  1. האם קיצור טווח התנועה הוא דבר קריטי? או שאני יכול להמשיך לעבוד בצורה של הגבההת המוט? ולמה אני לא מצליח להגיע למנח נכון בלי הגבהה של המוט? יכול להיות שזאת בעיית גמישות בהמסטרינג/ כתוצאה מכך שאני יחסית גבוהה?

תעלה סרטון.
ישנן מספר סיבות שמסבירות את זה,גמישות היא אחת מהן וגם סט-אפ (שזה למעשה טכניקה)

לדעתי בעיה של גמישות. תעלה סירטון אם אתה בטוח במאה אחוז שזה לא גמישות אתה יכול לעמוד על שתי פלטות כבדות ורחבות או על משהו אחר שהוא גבוה בקצת מהריצפה כדי שהמוט יהיה בגובה הרצוי.

למרות הכל ממליץ על סירטון 😃

• פותח/ת השרשור
עכשיו בידיוק קראתי ספר בעברית בנוגע לדדליפט שמישהו העלה לפורום, ספר ממש מצויין ממליץ לכולם.

בספר היה חלק שמסביר שבדדליפט העמידת מוצא לא צריכה להיות צמודה ועם הכפות רגליים פונות קדימה כמו שרואים הרבה וככה ממש קשה לשמור על גב תחתון ישר , אלא יותר רחבה והכפות רגליים פונות קצת לצדדים, ניסיתי את זה עכשיו בלי מוט ובאמת ככה הרבה יותר קל לשמור על גב ישר. אף פעם בשום מקום לא קראתי על זה וחבל כי שמתי לב שרוב הפעמים שאני רואה שעושים דדליפט עושים אותו עם עמידה צרה. (אני קראתי את SS אבל לא זכור לי משהו כזה, אולי רק לקפוץ ואיך שנוחתים אז זאת העמידה אבל עדיין לא זכור לי שהיה הסבר על עמידה צמודהVS טיפה יותר רחבה)

היה גם רשום שאחת הבעיות העיקריות בדדליפט זה חוסר גמישות בהמסטרינג שזה מה שיש לי ><

אימון הבא אני אנסה לעשות דדליפט עם עמידה טיפה יותר רחבה, ואני אתחיל לעבוד על הגמישות בהמסטרינג כל יום. (אבל אחרי שיירגעו לי הDOMS).

---------- התגובה התווספה ב 17:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:15 ----------

רשום גם בספר הרבה על הוצאת אגן ועד כמה זה חשוב, אבל לא ממש הבנתי מה זאת אומרת להוציא את האגן, מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון שמסביר את הנושא?

סירטון. עבודה על טכניקה לא עוברת או עובדת טוב דרך מלל. אלא אם אתה יודע על מה אתה מדבר ומה אתה מנסה להעביר והדבר הזה הוא די ספציפי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית