הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט . ביקורת טכניקה.

• Liran •

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
13
86
1
מספר שאלות:

- המוט לפעמיים מתנדנד לי ואני לא יודע למה.
אפילו שאני מחזיק במאוזן ><

- אל תתיחסו לחזרה הראשונה שהראש מסתכל ישר
תיקנתי את זה אחרי זה

- הגב אמור להיות בצורה כזאת?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע כי חשבתי שהגוף חייב לעלות שהוא בצורה כזאת \ לכל אורך התנועה לא?
או שזה אמור להיות כמו שאני עושה?

נראה בסדר. שים לב שבחזרות הראשונות אתה שומט את החזה בתחתית (תסתכל על המוט, הוא זז כשאתה עושה את זה) אבל באחרונות הכל נראה בסדר.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר. שים לב שבחזרות הראשונות אתה שומט את החזה בתחתית (תסתכל על המוט, הוא זז כשאתה עושה את זה) אבל באחרונות הכל נראה בסדר.

מה זאת אומרת, שומט את החזה בתחתית?
מעגל את הגב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זאת אומרת שכשאתה מגיע לתחתית אתה מאבד את ההחזקה של החזה ושובר קצת את הגב למעלה. תסתכל ב-2 החזרות הראשונות, כשאתה מגיע למטה המוט זז עוד קצת קדימה כשאתה כבר בסוף התנועה. בחזרות האחרות זה לא קורה (ככה תוכל להשוות).

מה הקשר לראש? אתה מאבד את המתח בעיקר בחזה ובכלל בגב ב-2 החזרות הראשונות. פשוט תשים לב לזה, כי זה יחמיר ככל שתשים יותר משקל.

צריך לשמור שהחזה לא יפול וזהו. אם תרים את החזה יותר למעלה אתה תתחיל להוביל את התנועה מלמטה עם החזה וזה יחרבש לך הכל. פשוט תשמור על השכמות אחורה ועל הגב מכווץ.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי איך זה קרה לי.
אין לי מושג מה לעשות כדי שזה לא יקרה עוד פעם, השארתי את הגב מכווץ.

אז אתה אומר שלא השארתי גב מכווץ? כלומר לנשום עמוק עמוק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא קשור. בחימום תרד לאט ותראה שכשאתה מגיע למטה אתה לא מתכופף טיפה עם החזה, תלמד לזהות מתי זה קורה ואז תוכל להימנע מזה.

אין לך באט ווינק רציני, זה ממש מינורי ובסדר גמור.
המשקל הזה קל לך, תעלה משקל והטכניקה תשתפר.

בנוגע לשמיטה של החזה, אתה בחזרות הראשונות בסוף הירידה מפסיק לתת דגש על להוציא את החזה ולכן יש שמיטה קטנה, פשוט תקפיד להוציא את החזה ולכווץ את הגב התחתון ויהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
OK הבנתי את הבעיות.
שזה שמיטת חזה.

אבל המשקל לא היה כזה קל, היה קצת קושי בעלייה.
זה אמור להיות ככה?

פעם הבאה אני אעלה סרטון גם סקוואט מאחורה לא רק מהצד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית