הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן וסקוואטים

• פותח/ת השרשור labron
  • פורסם בתאריך

labron

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
-8
39
0
וואלה מצטער על כל השאלות פשוט אני לא מבין ורוצה תשובה.
קודם כל נתונים שלי:
גובה: 187.
משקל: 74.5.
אחוז שומן: 16-17 בערך. לא יודע בדיוק.

1. אני הולך לחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע. כמה פעמים לעשות בטן בשבוע?פעמיים מספיק?
2. כמה משקל אתם ממליצים להרים בסקוואט? יחסית לגיל שלי.
3.כמה סטים וכמה חזרות לעשות בסקוואטים?
4. מה זה חיטוב? איזה תרגילים יש בחיטוב?
5. בסוף כל אימון, בשביל להוריד אחוזי שומן, אני הולך איזה 20-30 דקות.
זה מוריד באופן יעיל אחוזי שומן?ומה עדיף לרוץ או ללכת?כי אני לא רוצה להיכנס לכושר, רק להוריד אחוזי שומן.

מצטער ותודה!

1. 0
2. כמה שאפשר
3. ss
4.חיטוב זה מאזן קלורי שלילי.
5. זה לא יעזור לך ללכת, בשביל להוריד אחוזי שומן אתה צריך להיות על מאזן קלורי שלילי ( או שאתה עולה במאסת שריר וכתוצאה מכך יורד באחוזי שומן. )
6. תתחיל SS

1. קודם תחליט כמה פעמים אתה הולך לחדר כושר אני הייתי עושה פעמיים בשבוע בטן (למרות שסקוואט מאוד מאמץ אותם)
2.אין משקל שממליצים יחסית לגיל תילמד תכניקה של סקוואט טוב ותיראה כבר בערך איפה אתה עומד
3.אני מציע 3 סטים 5חזרות
4.חיטוב זה הורדת מסת שומן מהגוף בגדול יש מספר רב של תרגילים שאפשר לעשות בחיטוב אני עושה כל תוכנית AB
5.אתה יכול להוריד אחוזי שומן גם מלעלות במסת שריר בלי אירובי אבל אם אתה מתכוון להוריד את המסהה של השומן אז כן אפשר לרוץ 20-30 דקות אך בתנאי שאתה נימצא במאזן קלורי שלילי.

בגדול כמו שהבנתי אתה רוצה להוריד שומן אז פשוט תישמור על דיאטה ותכין לעצמך תפריט ותיהיה במאזן קלורי נמוך אתה יכול אפילו לא להקפיד על חלבונים באכילה כי בטכלס אין לך מסת שריר שצריך לשמור עלייה כמו שאני מבין מהנתונים

---------- התגובה התווספה ב 19:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:46 ----------

1. 0
2. כמה שאפשר
3. ss
4.חיטוב זה מאזן קלורי שלילי.
5. זה לא יעזור לך ללכת, בשביל להוריד אחוזי שומן אתה צריך להיות על מאזן קלורי שלילי ( או שאתה עולה במאסת שריר וכתוצאה מכך יורד באחוזי שומן. )
6. תתחיל SS

מניאק, יצאתי מטומטם אכשיו יחשבו שעתקתי ממך:98sf:

אם אתה מתאמן מתחיל (אתה כן) אז SS היא התוכנית בשבילך.
בתוכניות כמו AB אתה לא תתחזק ולא תעלה משקלים מהר כמו ב SS.

• פותח/ת השרשור
ובתוכנית SS ראיתי שיש A וB. אני עושה A וB באותו אימון או אימון A אימון B?
וכמה זמן אמור לקחת לי כל אימון?

איך אני בונה מסת שריר? הבנתי שלא דרך תוכנית AB.

וSELOTEP אתה עושה SS?
בונים מסת שריר ע"י אוכל ואימוני התנגדות, אותיות קשורות לאפקטיביות של האימון בהתאם לרמה שלך, בכל תוכנית תעלה במסת השריר, הכל שאלה בכמה זמן ובאיזו תפוקה.

• פותח/ת השרשור
ובתוכנית SS ראיתי שיש A וB. אני עושה A וB באותו אימון או אימון A אימון B?
וכמה זמן אמור לקחת לי כל אימון?

בחור, אנא קרא: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%95%D7%AA/

ואל תשאל יותר שאלות. אין מקום לשאלות כמו "איזה שריר מחזק הסקוואט" כאשר יש מאמרים שמסבירים דברים פשוטים כאלה. למה לגרום לאנשים לעבוד קשה בשבילך?

תקרא. כי אם לא ינעלו לך את הנושא. משה יכול לראות אם קראת את המאמר באתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית