הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני כבר כמה זמן במכון כושר..

ranl666

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני כבר שלוש חודשים במכון כושר..
ואני לא רואה תוצאות..
אני לא מדבר על להיות נפוח פתאום וזה..
אבל שיתחילו לבלוט שרירים וזה ושום דבר לא בולט..

מה לעשות?

עוד שתי שאלות:
1)בנוגע לכפיפות בטן- המדריכים כל הזמן ממליצים לי לעשות כפיפות בטן כשהרגליים ישרות ולמעלה..
אבל הבעיה היא שאני יותר מתרכז להשאיר אותן למעלה מאשר בכפיפות עצמן..

ניסיתי כל מני תרגילים..
את התרגילים הרגילים (רגליים צמודות על הרצפה, רגליים צמודות ב-90 מעלות באוויר, ניסיתי גם ב-90 מעלות באוויר עם משקולות)
אבל בתרגילים האלה אני לא מרגיש שזה כואב וכאילו אני לא מתאמן על השרירי בטן..

איזה תרגיל אפשר לעשות?
שאני ארגיש את המתיחות ושאני אתמקד בשרירי בטן..

2)בתוכנית האימון האחרונה שהביאו לי לא נתנו לי לעשות תרגילים שעובדים על יד אחורית וקדמית..
למה?
ששאלתי אמרו לי לא לדאוג 0-o

חחח מה אתה רוצה להראות כמו ארנולד אחרי 3 חודשים אם יש לך עלייה של 5-8 קילו בתקופה הזאת אז זה סבבה בהתחשב לזה שנתנו לך תוכנית אימונים דפוקה שכזו.
אני מציע לך להתחיל להיכנס לנושא הזה יותר לעמוק לקרוא מאמרים ולראות ממה הגוף שלך עשויי
תעשה SS ולא תיצטרך לעסוק יותר בכפיפות בטן יותר מאשר באימון

• פותח/ת השרשור
אתה לא עוזרים לי במיוחד..
מה אני צריך לעשות?
לעבור ל-SS?
לא לעשות את התוכנית אימונים שנתנו לי?

וכן אני לא מבין בזה כל כך אז בשביל זה אני שואל פה..

• פותח/ת השרשור
הבנתי את המדריך הזה..
אבל כל הקטע שאני לא מבין משהו ואם המדריכים אומרים לי לעשות תרגילים כלשהם קשה לי פתאום לשנות את התוכנית שבנו לי אישית בתוכנית כוללנית לכולם מבין?

הבנתי את המדריך הזה..
אבל כל הקטע שאני לא מבין משהו ואם המדריכים אומרים לי לעשות תרגילים כלשהם קשה לי פתאום לשנות את התוכנית שבנו לי אישית בתוכנית כוללנית לכולם מבין?
כי המדריכים מכירים אותך ואת הגנטיקה ואת ההיסטוריה שלך ומה יעבוד עלייך יותר טוב ופחות טוב?

תוכנית כללית זה בדיוק מה שאתה צריך כרגע, תוכנית שעובדת על כולם ולא איזה בררה שמדריך המציא בשלוף.

הבנתי את המדריך הזה..

מה הבנת? אמרתי לך לקרוא את כל המאמר. אם היית "מבין" אותו לא היית חוזר עם חשיבה כזו.

הבנתי את המדריך הזה..

חבר, אתה שאלת שאלה וקיבלת תשובה מלאה. מכאן זו הברירה שלך מה לעשות , העצה שלי היא להישתמש ב"שריר" החשוב מכולם -המוח .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית