נק' מוניטין:
-3
- 26
- 0
27.9
חוזר להתאמן אחרי הפסקה יחסית ארוכה של אימון משקולות, לפני שפרשתי רק חודש-חודש וחצי התאמנתי בצורה טובה, לפני זה התאמנתי באיזה תוכנית AB מטופשת אבל הייתי אוכל ממש טוב אז עליתי ממנה במשקל גוף.
בהפסקה הייתי עושה פה ושם מתח/שכיבות שמיכה ומקבילים.
בוקר: 10 דקות עבודת סיבולת עם יד שמאל.
ערב:
סקאווט 3X5 80 סט אחרון חזרה אחרונה הייתה קשה, בשאר החזרות היה קשה אבל לא רצח
בנץ' בהתחלה עשיתי עם מוט שחשבתי שהוא אולימפי אבל הוא לא, אז אחרי 2 סטים שחשבתי שעשיתי 80 אבל עשיתי פחות, עשיתי סט אחד של 5 חזרות עם 80 ק"ג, לא היה ממש קשה האמת.
דדילפט- בערך 2 סטים עם 90 ק"ג. (עם הפלטות הכי גבוהות במכון+עוד פלטות מתחת בשביל להגביהה את המוט כי רק ככה אני יכול להגיע למצב התחלתי נכון , חוסר בגמישות כניראה).
היה קשה בצורה בינונית.
עשיתי גם אולי קצת לחיצות כתפיים ועוד כמה שטויות, אימון ראשון אחרי הכל...
28.9 לפני השינה 8 דקות עבודת סיבולת עם יד שמאל, שוקל גם להתחיל לעבוד עם יד ימין למרות שזה לא נוח פשוט אני מפחד שיהיה חוסר איזון.
29.9
קמתי מאוחר אכלתי 3 יוגורטים והלכתי להתאמן.
80 1X4 1X5 1X5 סקאווט היה קשה ממש אני מניח שבעיקר בגלל הדומס והחוסר ההתאוששות מהאימון הראשון הקודם.
3X5 40 לחיצת כתפייים הרגשתי שאני יכול אולי לעשות 6 חזרות בכל סט אבל לא יותר.
מתח 1X15ועוד איזה סט של 6 חזרות כי המכון כבר נסגר ועשיתי מנוחה של איזה דקה מהסט הראשון.
בהצלחה לי 🤩 שוקל 77-80 על אחוז שומן די נמוך.
חוזר להתאמן אחרי הפסקה יחסית ארוכה של אימון משקולות, לפני שפרשתי רק חודש-חודש וחצי התאמנתי בצורה טובה, לפני זה התאמנתי באיזה תוכנית AB מטופשת אבל הייתי אוכל ממש טוב אז עליתי ממנה במשקל גוף.
בהפסקה הייתי עושה פה ושם מתח/שכיבות שמיכה ומקבילים.
בוקר: 10 דקות עבודת סיבולת עם יד שמאל.
ערב:
סקאווט 3X5 80 סט אחרון חזרה אחרונה הייתה קשה, בשאר החזרות היה קשה אבל לא רצח
בנץ' בהתחלה עשיתי עם מוט שחשבתי שהוא אולימפי אבל הוא לא, אז אחרי 2 סטים שחשבתי שעשיתי 80 אבל עשיתי פחות, עשיתי סט אחד של 5 חזרות עם 80 ק"ג, לא היה ממש קשה האמת.
דדילפט- בערך 2 סטים עם 90 ק"ג. (עם הפלטות הכי גבוהות במכון+עוד פלטות מתחת בשביל להגביהה את המוט כי רק ככה אני יכול להגיע למצב התחלתי נכון , חוסר בגמישות כניראה).
היה קשה בצורה בינונית.
עשיתי גם אולי קצת לחיצות כתפיים ועוד כמה שטויות, אימון ראשון אחרי הכל...
28.9 לפני השינה 8 דקות עבודת סיבולת עם יד שמאל, שוקל גם להתחיל לעבוד עם יד ימין למרות שזה לא נוח פשוט אני מפחד שיהיה חוסר איזון.
29.9
קמתי מאוחר אכלתי 3 יוגורטים והלכתי להתאמן.
80 1X4 1X5 1X5 סקאווט היה קשה ממש אני מניח שבעיקר בגלל הדומס והחוסר ההתאוששות מהאימון הראשון הקודם.
3X5 40 לחיצת כתפייים הרגשתי שאני יכול אולי לעשות 6 חזרות בכל סט אבל לא יותר.
מתח 1X15ועוד איזה סט של 6 חזרות כי המכון כבר נסגר ועשיתי מנוחה של איזה דקה מהסט הראשון.
בהצלחה לי 🤩 שוקל 77-80 על אחוז שומן די נמוך.
נערך לאחרונה: