הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן בעזרת ההליכון

• פותח/ת השרשור labron
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

labron

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
-8
39
0
לאחר שיחה ארוכה עם המאמן שלי הבנתי כמה דברים.
שלמרות ש11 חודשים אני מתאמן בחדר כושר עוד מעט שהגוף שלי יתחיל להתפתח {אני בגיל 17 וחצי ועדיין לא התפתחתי מבחינה גופנית} ואז ייראו את העבודה שעשיתי ב11 חודשים האחרונים.

בנוסף הוא אמר לי שכדאי לי להוריד אחוזי שומן.
והוא אמר שאחד הדרכים היא דרך ההליכון.

עכשיו השאלה שלי היא,
כמה פעמים בשבוע וכמה זמן בשבוע עליי ללכת על ההליכון כדי שאני אוריד אחוזי שומן באופן יעיל וקצבי?

בנוסף, עליי ללכת או לרוץ? או שזה לא משנה בהורדת אחוזי שומן?

תודה:)

שלמרות ש11 חודשים אני מתאמן בחדר כושר עוד מעט שהגוף שלי יתחיל להתפתח {אני בגיל 17 וחצי ועדיין לא התפתחתי מבחינה גופנית} ואז ייראו את העבודה שעשיתי ב11 חודשים האחרונים.

זה יכול להיות השטות הליצנית הכי גדולה שנפלטה מפיו של מדריך חד"כ. אתה לא גולם שמחכה שהפרפר בתוכו יפרוץ החוצה. לא עובדים במשך 11 חודשים ופשוט מחכה שיום אחד הכל יבלוט כי הגוף שלך יהיה מוכן ומפותח.

עניתי לך בנושא האחר שפתחת:

בחור, אנא קרא: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

ואל תשאל יותר שאלות. אין מקום לשאלות כמו "איזה שריר מחזק הסקוואט" כאשר יש מאמרים שמסבירים דברים פשוטים כאלה. למה לגרום לאנשים לעבוד קשה בשבילך?

תקרא. כי אם לא ינעלו לך את הנושא. משה יכול לראות אם קראת את המאמר באתר.

• פותח/ת השרשור
אבל בלי שום קשר שהגוף מתפתח מבחינה גופנית השרירים גדלים לא? בלי שום קשר לחדר כושר. דבר טבעי לחלוטין.

ובקשר למאמר שהבאת, כבר קראתי אותו אבל לא כתוב שום דבר עם הליכון.

הליכון עוזר או לא?

אבל בלי שום קשר שהגוף מתפתח מבחינה גופנית השרירים גדלים לא? בלי שום קשר לחדר כושר. דבר טבעי לחלוטין.

נו ו? מה אתה מנסה לומר? גם כשאתה מעמיס על הגוף ומאמץ אותו ע"י עלייה מתמדת במשקלי העבודה השרירים גדלים, גם אם אתה בן 15,16,17 או 18 ואתה לא מחכה עד שהגוף יסיים להתפתח כדי לראות את זה. מה זה בכלל אומר? ואיך אתה לא רואה עד כמה זה מגוחך? מה שהמדריך שלך אמר הוא שטות.

ולפני שאתה שואל על הליכונים, אתה חייב להבין שחיטוב (ירידה באחוזי השומן, מאזן קלוריות שלילי) הוא דבר הפוך לפיתוח כוח או מאסת שריר (עלייה באחוזי השומן, מאזן קלוריות חיובי). אתה צריך לבחור אחד מהם ולדבוק בו עד שאתה משיג את המטרות שרצית בהם.

לכן, בחר מה שאתה רוצה קודם כל לפני שאתה מפזר שאלות על הליכונים ועל סקוואטים.

בחרת חיטוב? למה? מהו אחוז השומן שלך?

בחרת שיפור הכוח ומאסת השריר? קרא את המאמר שוב.

אה ולשאלתך, אחוזי שומן לא מורידים עם הליכון. אחוזי שומן מורידים ע"י הגעה למאזן קלוריות שלילי, שזה כמובן אומר לשרוף יותר קלוריות ממה שאתה מספיק לאכול. פעילות אירובית (כמו ריצה על הליכון) עוזרת לשרוף יותר קלוריות.

עכשיו הספמתי יותר ממשה בלילה מרוכז ואני יכול ללכת לישון בנחת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אבל משהו לא הגיוני, אתם אומרים שהתוכנית שלי לא טובה, אבל אני רואה מתאמנים בחדר כושר שלי גדולים {בני 26+} שעושים בול את אותם התרגילים שאני עושה עם משקל גדול יותר והם סוסים אשכרה.
איך?

ועוד משהו יש לי ילדים בשכבה שמשחקים כדורסל ויש להם ריבועים בבטן אבל הם לא הולכים לחדר כושר שם בכדורסל, אז איך זה יכול להיות? אולי סתם האחוזי שומן שלהם נמוכים?

אבל משהו לא הגיוני, אתם אומרים שהתוכנית שלי לא טובה, אבל אני רואה מתאמנים בחדר כושר שלי גדולים {בני 26+} שעושים בול את אותם התרגילים שאני עושה עם משקל גדול יותר והם סוסים אשכרה.
איך?

ועוד משהו יש לי ילדים בשכבה שמשחקים כדורסל ויש להם ריבועים בבטן אבל הם לא הולכים לחדר כושר שם בכדורסל, אז איך זה יכול להיות? אולי סתם האחוזי שומן שלהם נמוכים?
כמו שמשה אמר לך באשכול הקודם שלך - בונים מסת שריר ע"י אוכל ואימוני התנגדות, בכל תוכנית תעלה במסת השריר, הכל שאלה בכמה זמן ובאיזו תפוקה.
לכן מתאמנים אחרים אולי עושים אותה תוכנית עם משקל גדול יותר וגם אוכלים כנראה מספיק - והם גדולים ממך.
איזו תוכנית אימונים לבחור זו החלטה שלך. באתר יש המון מידע ומומלץ לך ביותר לקרוא שם. SS זו התוכנית למתחילים שהרוב פה ימליצו לך כי היא יעילה מאד. יש עוד תוכניות כמו תוכניות מפוצלות (AB) שכנראה זה מה שאתה עובד איתו עד עכשיו. זה שאתה לא רואה תוצאות לא קשור לזה שעוד לא התפתחת אלא או שהתוכנית שלך לא טובה או כי אתה לא אוכל מספיק או גם וגם.

לגבי הילדים בכדורסל וקוביות: כן קוביות זה לא מדד עד כמה אתה חזק ומתאמן בחדר כושר אלא כמה האחוזי שומן שלך נמוכים.
מה שיעזור לך להוריד אחוזי שומן זה מאזן קלורי שלילי וזה אומר: לאכול ולהתאמן כך שסך הקלוריות שאתה אוכל קטן מכמות הקלוריות שאתה מבזבז. הפעילות יכולה להיות ריצה על הליכון או אימוני התנגדות וגם כדורסל.
קח בחשבון שאם אין לך ממש מסת שריר - כשתוריד אחוזי שומן תיראה רזה (אולי עם קוביות) ולא כל כך שרירי.
תקרא את המאמרים באתר (יש גם על אימונים גם על SS וגם על חיטוב)

נערך לאחרונה:
איך?

מה שלא הגיוני זה איך אתה קורא את מה שהגבתי לך ושואל את אותן השאלות שעניתי עליהן.

יש מספיק סוסים שעושים שטויות. זה לא מצביע על כך שמה שהם עושים הוא נכון. אם תאכל כמו שצריך כמעט כל דבר יגרום לך להתחזק ולגדול כי אתה רק מתחיל. השאלה היא אם אתה רוצה לעבוד נכון ולהתחזק ולגדול בזמן הקצר ביותר.

איך ריבועים בבטן קשורים לחדר כושר? כפי שהסברתי לך הריבועים בבטן "נחשפים" כתוצאה מאחוזי שומן נמוכים. כנראה הכדורסלנים השחיפים אצלך בשכבה שורפים יותר קלוריות מאשר מה שהם מספיקים לאכול באימוני הכדורסל שלהם. זאת גם דוגמא לפעילות אירובית שדיברתי עליה.

אני מבקש שוב, תקרא: http://www.kilogram.co.il/2037/starting-strength-שאלות-ותשובות/

• פותח/ת השרשור
אבל לא הבנתי איך אפשר מצד אחד לשרוף יותר ממה שאתה מכניס אבל בו זמנית צריך גם לאכול מלא??, כדבריכם..

והליכון זה רק כלי להורדת קלויריות כמו שאתם אומרים.
לא לאחוזי שומן בכלל?
ואם מורידים אחוזי שומן , לא מורידים קלריות?

תודה רבה

אבל לא הבנתי איך אפשר מצד אחד לשרוף יותר ממה שאתה מכניס אבל בו זמנית צריך גם לאכול מלא??, כדבריכם..

והליכון זה רק כלי להורדת קלויריות כמו שאתם אומרים.
לא לאחוזי שומן בכלל?
ואם מורידים אחוזי שומן , לא מורידים קלריות?

תודה רבה
אתה שואל שאלות שבאמת היו נחסכות אם היית טורח לקרוא את המאמרים שיש בפורטל.
אי אפשר לאכול מלא ולשרוף יותר ממה שאתה מכניס, ולכן תצטרך לבחור, או שתרצה לגדול, או שתרצה לחטב (להוריד % שומן).

כדי להוריד אחוזי שומן, אין נוסחאת פלא, לצרוך פחות אוכל ממה שאתה שורף זו הדרך. כדי לעשות את זה בצורה מאוזנת ומבוקרת כדי שלא יקרו דברים שאתה לא רוצה שיקרו (פירוק שריר וכו') תקרא מאמרים באתר ותבין מה אתה צריך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אבל אני מפחד שאני אתחיל לחטב ואז אגלה שאין לי מספיק מסת שריר.
אז אני רוצה לעלות במסת שריר קודם.
שזה עושים עם הSS + לאכול המון.

נכון?

אבל איך אני יודע אם יש לי מספיק מסת שריר או לא?

146086d1268625172-friend-5870-isnt-working-stock-volts-wtf_is_this_shit-1-.jpg

• פותח/ת השרשור

נכון?

נכון?

WOW!!!!
🎉🎊🎈
הפוסט הזה יכול לזכות בקלות בתחרות "הפוסט המפגר מכולם"!!!!!!
🥰
חייבים לשמר אותו לדורות הבאים !
(בלי כל כוונה להעליב)

קבצים מצורפים

• Bruce_Lee_kick.gif
    Bruce_Lee_kick.gif
    2 MB · צפיות: 232
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תקשיבו נראלי העלתי במשקל ואני מפחד שאני קצת השמנתי.
אני 1.86
משקל:75.5

זה טוב או לא טוב?

להוריד על ידי ריצה בהליכון? או שזה טוב כי זה אומר שאני אוכל הרבה ואז יחזק אותי ?

מה לעשות?

תודה!

הההההההההההההההההההה

אתה רזה מה אתה מפחד להשמין

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית