הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שמן קנולה- מסוכן או לא?

• פותח/ת השרשור
תקרא את זה ותחליט לבד אם אתה רוצה לאכול קנולה וכמה:
http://www.westonaprice.org/know-your-fats/559-the-great-con-ola.html

תודה

---------- התגובה התווספה ב 17:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:51 ----------

מורן, תוכל בבקשה לסכם בכמה מילים את הנאמר?

ע"פ המאמר שהוא נתן- אפשר להגיד שצריכה של שומן רווי מפחיתה את רוב הנזקים של השמן קנולה.
מצד שני אפשר להגיד גם שחלק מהזקים האלו באו כתוצאה מצריכה נמוכה של שומן רווי.

נערך לאחרונה:
נערך לאחרונה:
וואי אחלה מאמר, תודה רבה.
קצת מלחיץ (וגם חידש לי ביחס לויטמין E) כל העסק הזה...והאמת היא שאין ממש תחליף לשמנים הצמחיים האלה אם אוהבים דברים בטיגון עמוק

שמן קוקוס.

ביצים שמטוגנות בשמן קוקוס :bad: אני מעדיף להישאר עם כל הטרנס של השמן זית. לפחות אני יודע מה אני מכניס לגוף.

טוב כנראה שאני מנסה את החמאה בפעם הראשונה מחר. באמת חבל לי על השמן הזית, קשה לייצר אותו :(

שים את השמן זית על הירקות או משהו. זה גם לא טעים לטגן עליו.
לא הבנתי איך אפשר להבדיל בין משהו שטוגן עם שמן זית, שמן קוקוס, שמן קנולה, או שמן חמוציות, בחיים לא הבדלתי בטעם.

שים את השמן זית על הירקות או משהו. זה גם לא טעים לטגן עליו.

אני מטגן ביצים עם שמן זית כל החיים, זה הכי טעים מבין כל השמנים שניסיתי. חמאה בכל אופן זה משהו אחר שצריך לנסות.

לשמן קוקס אין כמעט טעם בטיגון. רק ריח. סתם למי שרוצה לנסות אבל "פוחד".

חמאה לביצים, קוקוס וחמאה לתבשילים, זית לסלטים.
במקרים הנדירים שאני מטגן משהו בטיגון עמוק אז אני משתמש בקנולה. זה יוצא פחות מפעם בחודש (שניצל זה comfort food וצריך מדי פעם).

צריך לחפש בחנויות שמן דקלים. זה שמן שאמור להיות מצוין לטיגון עמוק ויש לי הרגשה שהוא יהיה יותר זול משמן קוקוס. אני אבדוק בסופר (אני מניח שלא יהיה) ובחנויות טבע. נראה אם אפשר למצוא משהו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חמאה לביצים, קוקוס וחמאה לתבשילים, זית לסלטים.
במקרים הנדירים שאני מטגן משהו בטיגון עמוק אז אני משתמש בקנולה. זה יוצא פחות מפעם בחודש (שניצל זה comfort food וצריך מדי פעם).

צריך לחפש בחנויות שמן דקלים. זה שמן שאמור להיות מצוין לטיגון עמוק ויש לי הרגשה שהוא יהיה יותר זול משמן קוקוס. אני אבדוק בסופר (אני מניח שלא יהיה) ובחנויות טבע. נראה אם אפשר למצוא משהו.

תעדכן אם מצאת. ד"א השמן דקלים מחליף(לפחות מתחיל להחליף) את השומן טרנס בתעשייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית