הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש תפריט ומתחיל בקרוב SS בכל הכוח אבל..

• פותח/ת השרשור MaTaN-
  • פורסם בתאריך

MaTaN-

משתמש מתחיל
79
0
נק' מוניטין:
-1
79
0
שלום אני חדש פה הספקתי כבר לקרוא וארגן לי תפריט של 2700 קלוריות משקלי 65 גובה 1.78

אני מתאמן בבית ועכשיו רציתי לשאול אם הציוד שיש לי בסדר לתוכנית SS ואם לא אז מה נשאר לקנות?

ציוד:
הליכון
York fitness 104 - ספת משקולות
מוט 1.80 +2 מוטות קצרים
צלחות משקולות -2 של 15 ק"ג-- 2של 10 ק"ג --4 של 5 ק"ג-- 4 של 2.5 ק"ג-- 4 של 1.25 ק"ג

*הצלחות בהזמנה שכחתי לכתוב שאין לי אותם עדיין אבל הם בהזמנה
מה נשאר לקנות? אם בכלל נשאר...

תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
איך אתה מתכוון לעשות סקוואט? יש לך משהו להוציא ממנו את המוט מגובה הכתפיים/חזה? ואת התרגילים ב-SS עושים עם מוט אולימפי, לא מוט 1.80 מתברג.

ו-85 קילו זה מעט מאוד משקולות.

• פותח/ת השרשור
איך אתה מתכוון לעשות סקוואט? יש לך משהו להוציא ממנו את המוט מגובה הכתפיים/חזה? ואת התרגילים ב-SS עושים עם מוט אולימפי, לא מוט 1.80 מתברג.

אני יקנה מוט אולימפי 2.20 או במטר אחר ,, וחבר שלי מחזיק אנחנו מתאמנים ביחד הוא בא אלי.

זה בסדר שמישהו יעזור לי במקום כלוב? כי אין לי מקום לכלוב מקסימום אם אתם יכולים להמליץ לי למשהו טוב כמו הכלוב..

אהה וכמה משקולות עוד לקנות כיאלו צלחות?

נערך לאחרונה:
אם אתה קונה מוט אולימפי אתה תצטרך לקנות גם פלטות או צלחות "אולימפיות" כי הקוטר של השרוולים במוט האולימפי גדול יותר מהמתברגים וכל הפלטות שיש לך עכשיו לא יתאימו.

כשתגיע ל-80-90-100 קילו והלאה בסקוואט (מה שיקרה די מהר אם תעבוד לפי התכנית) איך החבר שלך ירים לך את המוט לגב? זה אלתור קצר חיים ולא בטיחותי.

חבל על הכסף וחבל להשקיע כשאתה רק מתחיל להתאמן, למה שלא תתאמן בחדר כושר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה קונה מוט אולימפי אתה תצטרך לקנות גם פלטות או צלחות "אולימפיות" כי הקוטר של השרוולים במוט האולימפי גדול יותר מהמתברגים וכל הפלטות שיש לך עכשיו לא יתאימו.

חבל על הכסף וחבל להשקיע כשאתה רק מתחיל להתאמן, למה שלא תתאמן בחדר כושר?

אין בעיה בכלל הפלטות הזמנתי רק אתמול אני יכול לבטל מחר ויזמין במקום אולימפי אבל של כמה משקל ? ובנוגע לתקציב על תדאג יש לי מספיק אני עובד גם !

בתכלס אז רק המוט 1.80 שקניתי לפני חודש ילך לחינם אבל בקטנה אפשר למכור אותו!

אז אחי אתה יכול להמליץ לי על מכשיר טוב לסקאווט כיאלו שיחזיק לי את המוט עם המשקולות?

נערך לאחרונה:
טוב אז תשיג לעצמך:

1) ספה פשוטה, שטוחה העשוייה מחלק אחד (לא אלה שמתכווננים לחזה תחתון/עליון).
2) מוט אולימפי
3) פלטות אולימפיות, תשיג כמה שאתה רוצה. זה יהיה כדאי להשיג לפחות 100 קילו מינימום. כאשר הרוב בפלטות גדולות (20 קילו וכ'ו) ועוד יחידות קטנות להתקדמות נוחה במשקלים. 100 קילו של פלטות משומשות יעלה לך לפחות 700 ש"ח.
4) מעמד כלשהו להוצאת המוט לסקוואט, פרס וכ'ו. זה יכול להיות כלוב, ראק מוטות, זוג כוננים, או ספה עם כוננים מתכווננים שאפשר להוציא ולהפוך את הכיוון.

• פותח/ת השרשור
טוב אז תשיג לעצמך:

1) ספה פשוטה, שטוחה העשוייה מחלק אחד (לא אלה שמתכווננים לחזה תחתון/עליון).
2) מוט אולימפי
3) פלטות אולימפיות, תשיג כמה שאתה רוצה. זה יהיה כדאי להשיג לפחות 100 קילו מינימום. כאשר הרוב בפלטות גדולות (20 קילו וכ'ו) ועוד יחידות קטנות להתקדמות נוחה במשקלים. 100 קילו של פלטות משומשות יעלה לך לפחות 700 ש"ח.
4) מעמד כלשהו להוצאת המוט לסקוואט, פרס וכ'ו. זה יכול להיות כלוב, ראק מוטות, זוג כוננים, או ספה עם כוננים מתכווננים שאפשר להוציא ולהפוך את הכיוון.

בקשר לספת משקולות שקניתי יש בה מעמד למוט משקולות שאפשר לפרק אותה מהספה והיא גם מתקפלת קח קישור תגיד לי אם זה טוב?
https://secure.pluto-group.com/gilsport/ViewProduct.asp?ID=138

אפשר להוציא את המעמד משקולות בקלות כל פעם והיא גם מתקפלת

ושמע תגיד לי אם זה טוב?
אני יקנה מוט משקולות אולימפי 1.50 +צלחות אולימפיות עד 80 ק"ג ועוד חודש אני יקנה עוד 20 ק"ג

זה בסדר?

אורכו של מוט אולימפי הוא 2.2 מטרים ולא 1.5, מה תעשה עם 1.5 מטר? וכן אם אתה רוצה להשיג פלטות בהדרגתיות לפי הצרכים שלך אין עם זה בעיה. חוץ מבעיות של זמינות בכל פעם שיתחשק לך עוד קצת, בין אם אתה רוצה להשיג פלטות משומשות או חדשות. אני הייתי מסדר את עצמי עם משקל רציני בפלטות בבת אחת.

ובספה שלך אפשר להוציא את הכוננים (מוטות הברזל שעליהם המוט יושב), להפוך, ולהוציא לסקוואט/פרס. תנסה ותבדוק.

• פותח/ת השרשור
אורכו של מוט אולימפי הוא 2.2 מטרים ולא 1.5, מה תעשה עם 1.5 מטר? וכן אם אתה רוצה להשיג פלטות בהדרגתיות לפי הצרכים שלך אין עם זה בעיה. חוץ מבעיות של זמינות בכל פעם שיתחשק לך עוד קצת, בין אם אתה רוצה להשיג פלטות משומשות או חדשות. אני הייתי מסדר את עצמי עם משקל רציני בפלטות בבת אחת.

ובספה שלך אפשר להוציא את הכוננים (מוטות הברזל שעליהם המוט יושב), להפוך, ולהוציא לסקוואט/פרס. תנסה ותבדוק.

ראיתי באינטרנט שיש 1.50 גם אבל אין לי בעיה לקנות 2.20 בכל זאת תודה על העזרה

אני יקנה כל מה שצריך ובקשר לפלטות אני כרגע יכול עד 80 ק"ג ואני גם לא מאמין שאני יעבור את זה בחודש וכבר בחודש הבא אני יקנה עוד..

בכל זאת תודה אחלה פורום לעומת פורם FXP שכל הזמן יורדים שם על אנשים !

אם אתה עושה את התכנית לפי הספר ומצליח בה אתה אמור לעלות 60 קילו במשקל העבודה בסקוואט תוך חודש אחד בלבד. ואני מניח שאתה לא תתחיל ממוט ריק. ככה שהמרווח שה-80 קילו יעניקו לך בהתחלה יצטמצם מהר מאוד.

ולגבי ירידות וכ'ו, גם כאן ירדו עלייך אם תהיה ליצן ותשאל את סוגי השאלות ששואלים ב-fxp. אבל אם תהיה רציני ותבוא עם שאלות ובקשות רציניות לאחר שכבר ניסיתי לקרוא, ללמוד ולהסתדר לבד, כאן כולם ישקיעו בך. ברוך הבא ואני מקווה שתצליח ותשקיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית