הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 12 שבועות של חיטוב.

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,
לפני 12 שבועות התחלתי חיטוב של דל פחממה
* לא עשיתי במהלך החיטוב דקה אחת אירובי.

נתונים לפני חיטוב :
משקל: 76
גובה : 1.78
אחוז שומן : לא יודע
היקף מותניים : 98
קו התבור: 88

נתונים אחרי 12 שבועות של חיטוב:
משקל: 66
גובה : 1.79 -1.78 וחצי
היקף מותנים : 87
קו התבור : 77

לפני :
http://www.siz.co.il/my/ncxtbzjj2mim.jpg
אחרי:
http://www.siz.co.il/my/gltcmr2innxz.jpg
השאה שלי מה עכשיו? לצאת לניטרלי לשבועים ואז לחזור לחיטוב + אירובי?
או להתיל מסה "נקייה"

כמה אחוז שומן אני עכשיו?

נערך לאחרונה:
נראה שירדת יפה באחוז שומן,אין עליך כמעט מאסת שריר (אני מעריך 15% שומן,ועל 66 קילו זה אומר שכמעט ואין שריר),הייתי ממליץ לך לעשות מאסה עם מאזן קלורי לא גבוהה כל כך (2400-2700 קלוריות) ולראות איך אתה מתקדם,חשוב להרים כבד ולעלות במשקלי עבודה,חסר לך הרבה רוחב והמותניים שלך רחבות ככה שתצטרך לתפוס רוחב כדי להסתיר את זה

בסך הכל עבודה טובה ל12 שבועות! תמשיך ככה

כל הכבוד על הירידה - ירדו ממך הרבה נוזלים ושומן.

לפי דעתי כדאי לבצע עלייה במסה - אם אתה מתאמן מתחיל תוכל לתת עלייה נקייה על מאזן נייטראלי - או אפילו להמשיך עם התפריט שלך (בהנחה שיש מספיק חלבון שם)

מבחינת אחוז שומן הוא 16 - ונדרש עלייה של שריר כך שמבנה האגן יתאזן עם זה של החלק העליון. זו דעתי

לדעתי האחוז שומן הוא יותר מ16 יותר קרובל18 תחטב עוד טיפה ואת תעשה מאסה

• פותח/ת השרשור
יש מספיק חלבון בתפריט ( פי 2.5 גרם פר קילו ממשקל הגוף) אני גם עושה העמסה כול 10-14 יום. (גירעון לא גדול במיוחד 400 קלוריות וירידה של קילו בשבועים)
מבחינת משקלי עבודה - יש עלייה במשקלים ( לא מהירה אבל קיימת).

אחרי שבועים ניטרלי שאני יתחיל ביום ראשון , לחזור למתכונת של חיטוב ולהתקדם במשקלי העבודה עד המקסימום?

אם הייתה עושה גם אירובי הייתה יורד הרבה יותר מהר,חוץ מזה אין לך כאן שרירים שצריך לשמור עליהם ככה שאפשר לעשות מאזן קלורי שלילי מאוד

נערך לאחרונה:
SS תפורה עליך כמו סיר למכסה.
תפסיק עם החיטוב, גם יש לך גוף גיטרה עצבני ואם תרד עוד במשקל זה יראה הרבה יותר גרוע..

האמת שהביטוי 'חיטוב' אולי קצת בעייתי בהקשר הזה אבל כנראה שהוא מרגיש עדיין over weight
(ולא שאני לא יכול להבין אותו)

• פותח/ת השרשור
לפני החיטוב היתי "במסה" וניסיתי SS אבל בגלל מספר בעיות בריאותיות אני לא יכול להתקדם במשקלי העבודה מאימון לאימון כי אני לא יכול להעביר מאמץ של 90 - 100 % באימון.

את החיטוב התחלתי כדי לחזור לנקודת ההתחלה שבא היתי לפני ה"מסה" כדי לחזור ולנסות שוב, רק הפעם תוכנית יותר מותאמת למציאות שלי.

אני חושב שאני ירד עד 65 קילו ויתחיל מסה - הפעם כמו שצריך.

נערך לאחרונה:
אני חושב שאתה יכול בשקט להתחיל להתאמן. ירידה של קילו לא תביא אותך לשום מקום פרודוקטיבי.

• פותח/ת השרשור
איזו תוכנית אימונים תתאים לבן אדם שלא יכול להתאמץ יותר מ 70 % מהיכלות שלו ? חשבתי אולי FBW או תוכנית פיצולים .

נערך לאחרונה:
למה אתה לא יכול להתאמן למעלה מ-70% מהיכולות שלך? ואיך אתה יכול להעריך בכלל מה היכולות שלך ולהוריד מהן 30%?

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להתחיל לפרט על הבעיות שלי אבל לאחד שעבר 4 ניתוחי גוגולת ו2 ניתוחי בעמוד השידרה הצברי אסור לי להעביר מאמץ רב .

כמובן שאני לא יודע מהיא היכולת שלי ובטח שאני לא יכול לחשב 70 % ממנה. הכוונה היתה בתוכנית אימונים בעלת יותר נפח ופכות עומס.

הבנתי. אם אתה אחרי ניתוחים כאלה, נראה לי שכדאי להתייעץ עם הרופאים באופן כללי לגבי מה מותר לך לעשות ומה אסור.

• פותח/ת השרשור
זה באמת קצת בעיתי כי הרופאים דואגים יותר לעצמם בקטע הזה ואף אחד לא יתן אישור להתאמן בחדר כושר בלי מדריך צמוד. ( לייצן צמוד )

אז אני צריך לחשוב על הדברים לבד או לשבת בבית לא לעשות כלום.

אני לא הייתי קופץ לעשות דברים לבד, בייחוד אם יש מצב רפואי. מדריך צמוד נשמע כמו רעיון בעייתי מבחינת בחירת תוכנית האימון אך סביר מאוד במסגרת האפשרויות.

תשובה אחראית חיים - עם זה היה תלוי אחרים היו משגעים אותו עם SS והעלעת עומסים

לא מאמין, ריפ כותב במפורש שהוא לוקח בחשבון שלבנאדם שעומד לפניו אין סיבוכים רפואיים. ואדם שמבקש חוות דעת לגבי אימונים חייב להתריע על סיבוכים כאלה אם הם קיימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית