הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 12 שבועות של חיטוב.

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
השכתי עוד קצת חיטוב -

משקל: 64
גובה : 178
היקף מותנים : 86
קו התבור : 74

בעיקרון אני לא יורד יותר במשקל גוף \ שיפרתי את המתח ושכיבות שמיכה אם זה משנה..

האם אתה בגירעון קלורי?

בעיקרון של אשכול של תמונות ולא של נושאי תזונה\אימונים כנושא עקרי לדיון פה

• פותח/ת השרשור
העלתי תמונות הדף הקודם.. אני לא רואה סיבה לעלות תמונות חדשות כי לא יראו הבדל ( 2 קילו)..
בקשר לאימונים -אני אפתח בפורום המתאים.

אני בגירעון קלורי + אירובי קל.

נסה להגדיל עוד את הגירעון הקלורי. (נניח פחות פחמימה ופחות שומן).

למרות שעכשיו שמתי לב שאתה שוקל 64 קג. זה די מעט

• פותח/ת השרשור
הגרעון הוא 600 +-
פחממה : 25-30 גרם.
חלבון : פי 2.5 גרם פר קילו
שומן : כול השאר...

אמה אפשר כבר להוריד?

אמרת שהעלית תמונות.
צרף קישור מעניין לראות ממה עוד ניתן לחטב.

אחי אם אתה 64 קילו ונראה ככה הייתי ממליץ דווקא על מסה.
אין לך מה _לחטב_

מסה, תאכל הרבה ותעבוד עם מה שאתה יכול עם דגש לתרגילים מורכבים, תתחזק במהלך המסה והמשקלים שלך יעלו גם אם לא תעבוד ב100% שלך...

לפי דעתי דווקא בגלל שאין גרם שריר לשמור עליו אפשר לעשות דיאטה ממש דלה בפחמימה עם מאזן קלורי שלילי מאוד והמון אירובי בהדרגה כדאי למקסם את הירידה בשומן ואז תוכל להתחיל מאפס עם ראש שקט, לא יעזור לו להתחיל מסה שיש עליו שומן, להפך, הוא יעלה יותר מהר וחזק עם אחוז שומן יחסית נמוך! בקיצור לדעתי תמשיך לרדת באחוזי שומן כי אין שריר לשמור עליו גם ככה.. ואחר כך תתחיל מאפס.

לפי דעתי דווקא בגלל שאין גרם שריר לשמור עליו אפשר לעשות דיאטה ממש דלה בפחמימה עם מאזן קלורי שלילי מאוד והמון אירובי בהדרגה כדאי למקסם את הירידה בשומן ואז תוכל להתחיל מאפס עם ראש שקט, לא יעזור לו להתחיל מסה שיש עליו שומן, להפך, הוא יעלה יותר מהר וחזק עם אחוז שומן יחסית נמוך! בקיצור לדעתי תמשיך לרדת באחוזי שומן כי אין שריר לשמור עליו גם ככה.. ואחר כך תתחיל מאפס.

אהמ..... לא.

קודם לך לרופא!!!!!!!
אחרי מה שעבר אתם מייעצים לו להתאמן ב100%? קצת אחריות!

שכח מחיטוב.
תתחיל להתאמן ולאכול.
אני רק מקווה שאין פה איזו בעיה שכן אמורה לערב טיפול...

• פותח/ת השרשור
היתי עסוק בזמן האחרון - לא היה לי זמן לעדכן.

תמונה :

שבועים ניטרלי - משקל 64 קילו.

איך אתה יכול לבקש ייעוץ מאנשים שלא יודעים את הבעיות הרפואיות שלך?
הרי זה ברור שהמון אנשים יגידו לך "מסה מסה SS SS" כי הם לא יודעים על הבעיות שלך..
תמיד אם אתה רוצה עצה בדבר כזה אז חובה לפרט על המצב הרפואי כדי שלא יטעו אותך ותתחיל מסה ויקרה משהו שלא היינו רוצים שיקרה.

בכל מקרה, לשאלך.
מצד אחד יש לך עוד קצת לחטב אבל זה כבר מאוד שולי כי הבדל גדול אתה לא תיראה אלא אם כן אתה פשוט תהיה מזוכיסט..
מצד שני זה בעייתי להמליץ לך לעשות מסה כי אתה תצטרך לתת הכל באימונים ואתה לא יכול לעשות את זה בשל הבעיות הרפואיות שלך.

קשה לי מאוד ולשאר האנשים (השפויים) להמליץ לך להתחיל מסה כי אנחנו לא יודעים מה ההשלכות של עליה בלחץ דם בזמן אימונים ושל הקארדיו על הניתוחים שביצעת.
עדיף שתשאל רופא ואפילו הייתי אומר שעדיף כמה רופאים שיתנו לך חוות דעת.
במקביל לזה וחשוב מאוד שלפני שאתה הולך אליהם תרףרף קצת באינטרנט ותקרא על המקומות הספציפיים שעשית בהם ניתוח ומה תפקידם וכו' וכו' כדי שתדע על מה הרופא מדבר ואם יש משהו שקראת באינטרנט שנוגד את מה שהוא אומר אז לשאול אותו כי לפעמים לא מבינים אותם נכון.

אני לא יכול להעביר מאמץ של 90 - 100 % באימון.
אני מהמר על לחץ דם / בעיה לבבית כזו או אחרת.
אם זה המצב, פשוט תתאמן בטווח חזרות גבוה יותר, אל תעשה SS זה לא בשבילך.
תתאמן בטווח חזרות 8-10 בלי כשל באימונים באף תרגיל, באף חזרה, אז יקח עוד חודש-חודשיים לא קרה שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית