הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחזק בלי לשמור על תזונה בכלל?

halashahusharmu

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
-3
26
0
שימו לב למספר 3מדובר שם על ספורטאים אמריקאים מ estside Barbell Club in Columbus, Ohio שלא שומרים בכלל על תזונה וקוטפים מקומות ראשונים בתחרויות פאוורליפטינג.אח"כ מדובר על ספורטאים רוסים בעבר שלא אכלו הרבה יותר מלחם ותפוחי אדמה וקטפו מקומות ראשונים בתחרויות פאוורליפטינג.מישהו פה יכול לתמוך/לשלול אחת מהטענות האלה?http://www.criticalbench.com/power-strength-training.htm

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הקטע של החברה מהמכון האמריקאי הזה נשמע לי הגיוני בצורה מסויימת הרי הם אוכלים מה שבא להם אבל בכמויות, אבל פאוורליפטרים רוסים שלטו בספורט תוך כדי שהם לא צורכים הרבה יותר אם בכלל יותר קלוריות/חלבון מבנאדם ממוצע?ועוד משהו: יש לי בעיה שאני לא יכול להוסיף סמיילים/קישורים/להדגיש מילים(בקיצר כל האפשרויות לא עובדות לי)יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

אה היי, חשבתי שיש טענות במאמר הזה שבאמת מבוססות על משהו. למה שלא תבקש מכותב המאמר לבצע את הניסוי שהוא מציע כאן:

Take two lifters of about the same weight, age, training experience and strength. Put one of them on a bodybuilding program and a strict nutritional regimen, and put the other on a proven strength regimen and let him eat-or not eat-whatever he wants. You know who will be the strongest at the end of the program? Without a doubt the second lifter.

זה מצויין שהוא שובר מיתוסים על בסיס ניסויים מחשבתיים. איך אני אוכל לשלול דבר כזה?

דייייי אני מכור ל-i wanna be adored :😃😃😃😃😃😃(

• פותח/ת השרשור
האם יש קשר רציני בין תזונה לשיפור של המערכת העצבית?
הוא גם ציין את המכון האמריקאי הזה, אז חשבתי שאולי חלק מכם מכירים/ שמעתם אם באמת יש שם מתאמנים שלא שומרים אדוקות על תזונה ומגיעים לרמה הכי גבוהה בספורט...

בטח!

תאוריית האינטלגנציה, מתוך cheers:

cheers.bmp

'Well you see, Norm, it's like this . . . A herd of buffalo can only move as fast as the slowest buffalo. And when the heard is hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first . This natural selection is good for the herd as a whole, because the general speed and health of the whole group keeps improving by the regular killing of the weakest members. In much the same way, the human brain can only operate as fast as the slowest brain cells. Now, as we know, excessive intake of alcohol kills brain cells. But naturally, it attacks the slowest and weakest brain cells first. In this way, regular consumption of beer eliminates the weaker brain cells, making the brain a faster and more efficient machine. And that, Norm, is why you always feel smarter after a few beers.'

הוכחה מלאה.

האם יש קשר רציני בין תזונה לשיפור של המערכת העצבית?
הוא גם ציין את המכון האמריקאי הזה, אז חשבתי שאולי חלק מכם מכירים/ שמעתם אם באמת יש שם מתאמנים שלא שומרים אדוקות על תזונה ומגיעים לרמה הכי גבוהה בספורט...
מגיעים לרמה הכי גבוהה בספורט כש:
1. מזריקים
2. עם גנטיקה שמגיבה היטב למזריקים
3. תזונה ואימונים מגיעים בסוף

הינה לך משולש הזהב, כאשר 1 הכי חשוב, לאחר מכן 2 ואז 3.

מגיעים לרמה הכי גבוהה בספורט כש:
1. מזריקים
2. עם גנטיקה שמגיבה היטב למזריקים
3. תזונה ואימונים מגיעים בסוף

הינה לך משולש הזהב, כאשר 1 הכי חשוב, לאחר מכן 2 ואז 3.

יש מצבים בהם אנשים עם גנטיקה ממש טובה שלא מזריקים יגדלו ויגיעו לתוצאות טובות יותר מאנשים עם חרא גנטיקה שמזריקים ואוכלים חרא.

• פותח/ת השרשור
אני מבין את זה. אבל בנוגע לאותו מכון בארה"ב זה נכון שהמתאמנים שם לא שומרים על תזונה(ואני מניח שהם מזריקים ובעלי גנטיקה ומתאמנים טוב) ועדיין מגיעים לרמה הכי גבוהה?

מה זה לא שומרים על תזונה? מה המשמעות של זה? זה בוודאי לא אומר בהכרח לאכול מעט. גם במאמר שהבאת לא נטען שם שהם לא אכלו מספיק. כל מה שהוא סודו-הציג שם היה סה"כ שהם לא שמרו על דיאטה מסודרת - כשזה לכשעצמו לא מציג שום דבר כמותי. ואז בצורה שועלית הוא דחף את זה לכיוון של "אוה הם בכלל לא היו צריכים לאכול כמו מטורפים כדי להיות כל כך חזקים" למרות שהוא לא אומר את זה בפירוש. אתה נפלת לזה ועכשיו אתה חופר כאן בגלל זה. די.

• פותח/ת השרשור
אם מה שהוא אמר נכון, אפילו אם הם אוכלים המון והם לא שומרים על התזונה באדיקות, כלומר לספור קלוריות/להכניס בידיוק איזה כמות שומן/פחמימה/חלבון + כמות של כל מיני ויטמינים ומינרלים ושאר ירקות ועדיין מגיעים לרמה הכי גבוהה, זה אומר שהתעסקות אובססיבית בתזונה והתעמקות בהרבה פרטים זה פשוט לא ממש משפיע ואם כן אז בצורה מינורית על אנשים שרוצים להתחזק.
(בכללי הרבה פה אומרים תאכל מה שבא לך ותתחזק העיקר שתאכל המון אבל אם מסתכלים בפורום תזונה רואים שזה לא בידיוק ככה ואולי אנשים מתעסקים ומייחסים חשיבות רבה מאוד לדברים שוליים שלא ממש יעזרו להם להגיע למטרות שלהם)

נערך לאחרונה:
יש מצבים בהם אנשים עם גנטיקה ממש טובה שלא מזריקים יגדלו ויגיעו לתוצאות טובות יותר מאנשים עם חרא גנטיקה שמזריקים ואוכלים חרא.
לא כשמדובר בספורטאי עילית, אנשים אפשר למצוא גם כאלו שמזריקים שנראים כמו כאלו שלא מתאמנים בכלל או כאלו שלא נגעו במזרק בחייהם נראים מוזרקים, אפשר למצוא הרבה דברים אבל אם מדובר ברמה עילית ובכלל ב TOP של כל ספורט שהוא, מזרקים יכנסו למשוואה ללא כל ספק. באולימפיאדה כולם מזריקים, גם אלו שמשפשפים את הריצפה עם מגב ספונז'ה ומחכים שהכדור יפגע בכדור של היריב.

• פותח/ת השרשור
לא כשמדובר בספורטאי עילית, אנשים אפשר למצוא גם כאלו שמזריקים שנראים כמו כאלו שלא מתאמנים בכלל או כאלו שלא נגעו במזרק בחייהם נראים מוזרקים, אפשר למצוא הרבה דברים אבל אם מדובר ברמה עילית ובכלל ב TOP של כל ספורט שהוא, מזרקים יכנסו למשוואה ללא כל ספק. באולימפיאדה כולם מזריקים, גם אלו שמשפשפים את הריצפה עם מגב ספונז'ה ומחכים שהכדור יפגע בכדור של היריב.

בנוגע לאלו עם המגבי ספונז'ה, אני דווקא לא בטוח שכולם בענף הזה מזריקים ושצריך להיות איזה ספורטאי עם גנטיקה עילאית.http://www.youtube.com/watch?v=CM5mFH3_Qhsתסתכל על המתוקה הימניתוסתם משהו נחמד שנתקלתי בו כשחפשתי איך קוראים לספורט המוזר הזה:"גולף-הענף הזה הוא לא ענף ספורט! נקודה.הוא לא צריך להיות בקטגוריה הזו כי אין לו שום קשר לספורט.אבל בארה"ב ובאי. אס. פי. אן דווקא מתעקשים שזה ספורט (טוב נו, הם גם חושבים שדייג זה ספורט...)בסך הכל ה"ענף" (שימו לב, לא קראתי לו ספורט) הזה נוצר כתוצאה מכך שבאו כמה חבר`ה לבנים עם הרבה ירוקים, המציאו איזה משחק פלצני שלא צריך לרוץ בו, או להפעיל את הרגליים חלילה, לא צריך להזיע, לא צריך להתאמץ, רק להכניס כדור קטן לחור.האבסורד הגדול: הספורטאי המרוויח ביותר בעולם (טייגר וודס, למי שלא יודע), בא מהענף הזה ו... הוא שחור!!!!זה בערך כמו שאלוף העולם ב-100 מטר יהיה לבן... (ולא מסמים)"

---------- התגובה התווספה ב 02:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

בעצם טעיתי, 100% הן משתמשות,שנייה אחרי שהבחורה מגלגלת את החרא הזה היא נכנסת למצב של ROID RAGE! וגם הצורה שהסבתות האלה צורחות בה כשהן ניצחו, אין מצב שהם אנשים שלא קיבלו טיפול הורמנלי כלשהו...

בנוגע לאלו עם המגבי ספונז'ה, אני דווקא לא בטוח שכולם בענף הזה מזריקים ושצריך להיות איזה ספורטאי עם גנטיקה עילאית.http://www.youtube.com/watch?v=CM5mFH3_Qhsתסתכל על המתוקה הימניתוסתם משהו נחמד שנתקלתי בו כשחפשתי איך קוראים לספורט המוזר הזה:"גולף-הענף הזה הוא לא ענף ספורט! נקודה.הוא לא צריך להיות בקטגוריה הזו כי אין לו שום קשר לספורט.אבל בארה"ב ובאי. אס. פי. אן דווקא מתעקשים שזה ספורט (טוב נו, הם גם חושבים שדייג זה ספורט...)בסך הכל ה"ענף" (שימו לב, לא קראתי לו ספורט) הזה נוצר כתוצאה מכך שבאו כמה חבר`ה לבנים עם הרבה ירוקים, המציאו איזה משחק פלצני שלא צריך לרוץ בו, או להפעיל את הרגליים חלילה, לא צריך להזיע, לא צריך להתאמץ, רק להכניס כדור קטן לחור.האבסורד הגדול: הספורטאי המרוויח ביותר בעולם (טייגר וודס, למי שלא יודע), בא מהענף הזה ו... הוא שחור!!!!זה בערך כמו שאלוף העולם ב-100 מטר יהיה לבן... (ולא מסמים)"

---------- התגובה התווספה ב 02:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:35 ----------

בעצם טעיתי, 100% הן משתמשות,שנייה אחרי שהבחורה מגלגלת את החרא הזה היא נכנסת למצב של ROID RAGE! וגם הצורה שהסבתות האלה צורחות בה כשהן ניצחו, אין מצב שהם אנשים שלא קיבלו טיפול הורמנלי כלשהו...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה דפוקקקקקxD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית