הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל SS

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
185ס"מ 80 קילו 11% 80 קילו בנצ' 45 כתפיים ל8 חזרות .
מתאמן למעלה שנתיים עשיתי שטיות עם ABCD וגם התקדמתי לא מעט עם AB
אבל אחרי שקצת קראתי והתעמקתי הבנתי שעדיף להוריד הרבה נפח ואולי גם לעשות SS
עכשיו אני רגיל ל4-5 אימונים בשבוע ונפח גבוה מאוד.
אני חלש בסקוואט ודדליפט

עכשיו
1- נורא מוזר לרדת ל3 אימונים האם זה באמת האידאלי עבורי.
2- הידיים והגב שלי חזקים זה נק' חוזקה כדאי יש להתחיל עם מתח ומקבילים ואולי גם ידיים?
3- אני חייב לציין שבתוכנית AB האחרונה שהתחלתי אני דווקא מתקדם מעולה-אז אולי רק כדאי להוריד קצת נפח כדי להתחזק יותר ולהוסיף סקוואט ודדליפט.
או שאתם אומרים שבSS אני באמת אטוס במשקלים על בסיס אימוניויכול לעבור את ה100 בבנץ' לדוגמא תוך כמה שבועות וכנ"ל כתפיים, כי סקוואט אני בטוח אטוס כאן או כאן...?

נערך לאחרונה:
1. כן
2. לא הבנתי מה אתה שואל.. תיצמד לתוכנית המקורית.
3. אתה תתקדם ב ss הרבה יותר מהר מכל תוכנית AB.

• פותח/ת השרשור
קראתי את המאמאר, פשוט זה קשה לי פסיכולוגית לעבור ל3 אימונים בשבוע ולהוריד כלכך הרבה נפח אחרי שאני מתאמן איזה שנתיים, אני מפחד שזה לא האידאלי , זה מוזר לי אם פתאום כתוצאה מהורדה בתדירות אימונים אני אתחזק פחות אולי עדיף רק להוריד נפח לAB אני בא להתייעץ כאילו אומרים שזה לא מתחילים אבל אני לא לגמרי מתחיל

קראתי את המאמאר, פשוט זה קשה לי פסיכולוגית לעבור ל3 אימונים בשבוע ולהוריד כלכך הרבה נפח אחרי שאני מתאמן איזה שנתיים, אני מפחד שזה לא האידאלי , זה מוזר לי אם פתאום כתוצאה מהורדה בתדירות אימונים אני אתחזק פחות אולי עדיף רק להוריד נפח לAB אני בא להתייעץ כאילו אומרים שזה לא מתחילים אבל אני לא לגמרי מתחיל
תעשה את התוכנית היא מעולה כמו שאתה יכול לראות,5 אימונים בשבוע זה לא אפקטיבי אלא אם אתה עובד חלש.
תתחיל לקרוא קצת(גם מסביב),
תסתכל על תוצאות של אנשים,
תסתכל על סירטונים,
ותפסיק לבזבז זמן.
בהצלחה

קראתי את המאמאר, פשוט זה קשה לי פסיכולוגית לעבור ל3 אימונים בשבוע ולהוריד כלכך הרבה נפח אחרי שאני מתאמן איזה שנתיים, אני מפחד שזה לא האידאלי
ולשאול אנשים לא מוקרים לך לגבי מה לעשות לא קשה לך פסיכולוגית?
אתה הוא זה שצריך לבחור מה לעשות.

185ס"מ 80 קילו 11% 80 קילו בנצ' 45 כתפיים ל8 חזרות .
מתאמן למעלה שנתיים עשיתי שטיות עם ABCD וגם התקדמתי לא מעט עם AB
אבל אחרי שקצת קראתי והתעמקתי הבנתי שעדיף להוריד הרבה נפח ואולי גם לעשות SS
עכשיו אני רגיל ל4-5 אימונים בשבוע ונפח גבוה מאוד.
אני חלש בסקוואט ודדליפט

עכשיו
1- נורא מוזר לרדת ל3 אימונים האם זה באמת האידאלי עבורי.
2- הידיים והגב שלי חזקים זה נק' חוזקה כדאי יש להתחיל עם מתח ומקבילים ואולי גם ידיים?
3- אני חייב לציין שבתוכנית AB האחרונה שהתחלתי אני דווקא מתקדם מעולה-אז אולי רק כדאי להוריד קצת נפח כדי להתחזק יותר ולהוסיף סקוואט ודדליפט.
או שאתם אומרים שבSS אני באמת אטוס במשקלים על בסיס אימוני ויכול לעבור את ה100 בבנץ' לדוגמא תוך כמה שבועות וכנ"ל כתפיים, כי סקוואט אני בטוח אטוס כאן או כאן...?
דבר אחד בטוח, להתנסח זה לא הצד החזק שלך.
יש פה דבר מאוד פשוט, אתה רוצה שהתוכנית תעבוד- תעשה אותה כמו שהיא כתובה.

1. אם אתה מחפש כוח- כן.
2. לא שאני מבינה מה אתה שואל, אבל כדאי לעשות את התוכנית כמו שהתכוון המשורר.
3. אתה יכול לעשות AB רק אל תשכח לתת דגש לסופרא-ספינטוס.

ברצינות, אתה יכול להמשיך לעשות ליצנות אבל להכניס סקוואטים ודדליפט, זו כבר התקדמות אדירה. אם אתה רוצה לעבוד כמו שצריך, לגדול, ולהתחזק, תעשה ss. אבל לעזאזל, אם אתה מתכוון לחרבן את התוכנית כי נראה לך שאין מספיק נפח, או נראה לך שהברכורדיאליס שלך לא גדל מספיק, אז תעשה לכולנו טובה, תוותר על התוכנית ואל תוציא לה שם רע.

• פותח/ת השרשור

1. אם אתה מחפש כוח- כן.

ברצינות, אתה יכול להמשיך לעשות ליצנות אבל להכניס סקוואטים ודדליפט, זו כבר התקדמות אדירה. אם אתה רוצה לעבוד כמו שצריך, לגדול, ולהתחזק, תעשה ss. אבל לעזאזל, אם אתה מתכוון לחרבן את התוכנית כי נראה לך שאין מספיק נפח, או נראה לך שהברכורדיאליס שלך לא גדל מספיק, אז תעשה לכולנו טובה, תוותר על התוכנית ואל תוציא לה שם רע.

ב2- התכוונתי אם להתחיל *ישר עם מתח ומקבילים בגלל שבכל זאת אני מאומן כבר, או שוואלה לא כדאי לעשות את זה.

ואני לא אומר שנראה לי שאין מספיק נפח ותדירות אני אומר שזה מוזר בתור אחד שהתאמן על זה שנתיים ושאלתי אם זה באמת אידאלי

ולפי מה שאני מבין מהתגובות אני יכול להחשיב את עצמי כמתחיל, נראה לי שאני באמת אלך על זה ונפרסם תוצאות עוד כמה חודשים.

ורק עוד שאלה מה עם תאומים ?

1. אם אתה מחפש כוח- כן.

לתת דגש!
כפיפות מרפקים במצב של חצי פרונציה סופינציה לברכיוראדיאליס ר1לז

לגבי השאלה.. כן.. אם הסקוואט והדדליפט לשך חלשים SS תביא אותך לכוח ורמה חדשה לגמרי
רק תעשה את התוכנית כמו בספר ללא שינויים

ורק עוד שאלה מה עם תאומים ?
th_smiley_emoticons_doh.gif

• פותח/ת השרשור
מה אסור לשאול ..?
תגידו איך הייתם מסבירים את מה שעכשיו שאלו אותי כמה מהחברים במכון:
שבעצם אני הולך להתאמן 3 פעמים בשבוע ועם מעט סטים אבל בעיקר ה-רק 3 פעמים
והם הולכים 4-5 פעמים, ואני מתיימר לגדול יותר... איך הייתם מסבירים את זה ביותר מ"חכו תראו"

וגם מה שאומרים לי זה: "סקוואט זה לא הסופר מטרה שלך, למה שלא תעשה רק פעמיים בשבוע וככה תוכל אולי לדחוף לפעמים עוד אימון(נגיד לעשות שבוע שלוש שבוע 4) לחזה ודדליפט או לגב ולכתפיים ולהתאושש באותה מידה...?
(כאילו מורידים לפעמים סקוואט ומוסיפים תדירות ומתקדמים באותה מידה)
האמת שאין לי מה לענות על זה , תעשו לי טובה ותקלו לי את החיים עם איזה נימוק טוב.

(כאילו מורידים לפעמים סקוואט ומוסיפים תדירות ומתקדמים באותה מידה)
האמת שאין לי מה לענות על זה , תעשו לי טובה ותקלו לי את החיים עם איזה נימוק טוב.
תנסה את זה בתור נימוק :🖕
אבל בגדול, אתה לא חייב להסתובב עם שלטים של התוכנית שאתה עושה. וגם לא בפייסבוק.
כמו שנאמר :
if you wanna shoot, shoot. Don`t talk!

• פותח/ת השרשור
תנסה את זה בתור נימוק :🖕
אבל בגדול, אתה לא חייב להסתובב עם שלטים של התוכנית שאתה עושה. וגם לא בפייסבוק.
כמו שנאמר :
if you wanna shoot, shoot. Don`t talk!
צודק פשוט לפעמים זה כאילו הם צודקים כי לא מדובר בשחיפים.
עכשיו לשאלה חשובה- אני מתחיל אז בסקוואט ודדליפט יש משקלים נמוכים
פרס כבר עשיתי התחלתי מנמוך למרות שלא היה כלכך קל- 40
וגב אני עושה חתירה עם TBAR עד שדדליפט יעקוף את החתירה(או שלא ?)
השאלה בנץ' שאני מתחיל מחר באיזה עצימות של הRM5 להתחיל?

אין לך RM5 שאתה יכול לדבר עליו. תתחיל ממשקל שנוח לך להשלים איתו 3 סטים של 5 חזרות. ההתקדמות שלך תהיה כל כך מהירה בהנחה ואתה עושה את התכנית כמו שצריך, שאתה לא צריך להתחשב ב-RM5 התחלתי כלשהו - או בכלל לבדוק אותו.

• פותח/ת השרשור
אין לך RM5 שאתה יכול לדבר עליו. תתחיל ממשקל שנוח לך להשלים איתו 3 סטים של 5 חזרות. ההתקדמות שלך תהיה כל כך מהירה בהנחה ואתה עושה את התכנית כמו שצריך, שאתה לא צריך להתחשב ב-RM5 התחלתי כלשהו - או בכלל לבדוק אותו.
אני מקווה שאתה צודק ובוא נגיד שאני יודע את הRM5 שלי כי שבוע שעבר עשיתי 80 ב8 חזרות, אבל תכלס 3 חזרות עם שומר ככה שזה הRM5 אבל לפי מה שאני מבין ממך להתחיל נגיד מ77.5 ולהתחיל לעלות אם אפשר אז אימונים ראשונים אפילו חמש קילו נכון?

תגיד לי אתה לא קראת את המאמר?

• פותח/ת השרשור
קראתי למה לא. פשוט ההתייחסות שם היא למתחילים גמורים ואני לא לגמרי במצב הזה, אני בכל זאת אחרי שנתיים והעלתי משקל והרגלתי את הגוף לעומס. ואין לו שם התייחסות לאם מומלץ להתחיל בריסט מה שנקרא

הודעה אחרונה ואני נועל את האשכול הזה:
1. המשקלים שלך מוכיחים שאתה מתחיל.
2. אם אתה יכול להוסיף משקל מאימון לאימון, אתה מתחיל.
3. אין כל פסול בלהיות מתאמן מתחיל. הלוואי על כולנו להוסיף משקלים מאימון לאימון.

האשכול הזה מוצה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית