הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אומגה 3 מחברת SUPHETB

זאת חברה ישראלית, אני זוכר שאחוז האומגה 3 נמוך מאוד.
לא חושב גם שיש לו אישור של משרד הבריאות. תקנה משהו אחר.
המלצה שלי- tri omega.

זאת חברה ישראלית, אני זוכר שאחוז האומגה 3 נמוך מאוד.
לא חושב גם שיש לו אישור של משרד הבריאות. תקנה משהו אחר.
המלצה שלי- tri omega.
מה נמוך שם? 180EPA ו120 DHA כמו בכל אומגה 3 שיש היום, אומגה 3 זה אומגה 3 אין שוני בין החברות רק המחיר ואולי הבקרה על מתכות וויטמין E.

אחוז נמוך מ- 80% (קראתי פעם אחת גם על 60%) לא יעשה את העבודה, קופות חולים לא מביאים מרשמים לאומגה 3 שהאחוז נמוך מידי, הוא גם לא יעיל לפי מה שהבנתי מהרופא שלי.

אחוז נמוך מ- 80% (קראתי פעם אחת גם על 60%) לא יעשה את העבודה, קופות חולים לא מביאים מרשמים לאומגה 3 שהאחוז נמוך מידי, הוא גם לא יעיל לפי מה שהבנתי מהרופא שלי.
איך הוא נמוך מ80% אם יש שם 1 גרם שומן מתוכם 300 מ"ג אומגה 3 180/120 כמו בכולם, וממתי יש מרשמים על אומגה 3???, מה יכול להיות לא יעיל באומגה 3?

אז זה בכלל לא כמו בכולם (אצלי יש 800 שמן דגים מתוכם 680 אומגה 3, שזה מעבר ל- 80%).
יש מרשמים לאומגה 3 ואני ממליץ על זה כי מביאים חברות מעולות, טרי אומגה עולה 150, אני קונה עם מרשם עולה לי 75 ש"ח.
קראתי על זה כמה פעמים וגם הרופא שלי אמר לי שמתחת לאחוז מסויים ( 60 או 80 אני כבר לא בטוח) היעילות הרבה הרבה יותר נמוכה, לחפש מחקרים אני לא יודע ממש אז אם תמצא משהו בכיף אני גם רוצה לראות.

אז זה בכלל לא כמו בכולם (אצלי יש 800 שמן דגים מתוכם 680 אומגה 3, שזה מעבר ל- 80%).
יש מרשמים לאומגה 3 ואני ממליץ על זה כי מביאים חברות מעולות, טרי אומגה עולה 150, אני קונה עם מרשם עולה לי 75 ש"ח.
קראתי על זה כמה פעמים וגם הרופא שלי אמר לי שמתחת לאחוז מסויים ( 60 או 80 אני כבר לא בטוח) היעילות הרבה הרבה יותר נמוכה, לחפש מחקרים אני לא יודע ממש אז אם תמצא משהו בכיף אני גם רוצה לראות.
אתה מצחיק אתה לוקח סופר אומגה 3 לכן יש יותר אומגה 3 ויש יותר EPA ו DHA ....
מעל 1800 EPA ו 1200 DHA לא מומלץ לצרוך ממקור חיצוני ביום, יכולים להיות דימומים ושאר התופעות הלא נעימות (למרות שיש בחו"ל חולי נפש שלוקחים 30 גרם ביום ואומרים שיש שיפור מטורף באיכות העור בגופם)

אני לא לוקח את הסופר, הוא מיועד לאנשים עם לחץ דם וסכרת, הריכוזים שונים. הרבה חברות מייצרות מחוץ למינון ה"סטנדרטי" של 180/120.
נכון, ההמלצה היא עד 3 גרם ביום, אבל זה גם תלוי בהרבה דברים אחרים, יש לכל אחד את הצריכה האידיאלית שלו תלוי בשאר התזונה בעיקר.

לא ידוע האומגה 3 הזה נראה לי כמו קונספירציה אחת גדולה לוקח ,לא לוקח לא מרגיש בהבדל בשום היבט כזה או אחר.

אני בטוח שאתה לא מרגיש איך הגוף מישתמש בכל סוגי השומן לתפקידים השונים ואני בטוח שאתה לא מרגיש אם יש לך כולסטרול 250 או 150. את התפקידים שלו בגוף הוא עושה, ויש לו הרבה עבודה לקטן הכתום הזה.

אני בטוח שאתה לא מרגיש איך הגוף מישתמש בכל סוגי השומן לתפקידים השונים ואני בטוח שאתה לא מרגיש אם יש לך כולסטרול 250 או 150. את התפקידים שלו בגוף הוא עושה, ויש לו הרבה עבודה לקטן הכתום הזה.
🤩🤩🤩

לא ידוע האומגה 3 הזה נראה לי כמו קונספירציה אחת גדולה לוקח ,לא לוקח לא מרגיש בהבדל בשום היבט כזה או אחר.

אומגה 3 זה אולי המוצר היחיד שעושה את כל מה שמפרסמים שהוא עושה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית